- Konu Sahibi nesepalamudu
-
hiç komik değilmafoldumben
peki durumu nasıl düzeltebilirim bu konuda bir fikriniz varmı
ben sizin nasıl koca istediğiniz sormadım
benim malzemelerim bunlar ne yapabilirim diye soruyorum
Arkadaşım artıları okudum,kadınların %90 ı
bunları yapmamasından dertli,böyle biri kesinlikle
seni inciteceğini sanmıyorum yoksa bu ne perhiz bu
ne laha turşusu.Bu tokat olayında birşey var bence.
Ve haddim değil belki ama seni çok ayıpladım eşine
şiddet uygulamak ve bunu istemek hiçbir bayana yakışmaz.
<<Sahabi kadınlardan biri ALLAH Rasulunun yanına
gelerek: “Ey ALLAH’ın Rasulu Cihad ibadetini ALLAH swt,
erkeklere farz kıldı. Cihad’a çıkıp öldürüldüklerinde Rab’leri
katında diri olarak rızklandırılıyorlar (Şehid oluyorlar). Peki
ya biz kadınlar bu ecre nasıl nail olacagız?” ALLAH’ın
Rasulu kadına şöyle yanıt verdi: “Karşılaştığın bütün kadınlara
şu bilgiyi ulaştır ki, kadının kocasına itaati, onun haklarını
kabul edip yerine getirmesi buna (erkeklerin cihad sevabına)
denktir. Ne yazıkki sizden çok azı bunu yapar”>> Elbette
bu imanda bu olgunlukta olmak çok zor ama durumun ciddiyetini
anlatmak istedim.Eşini karşına al konuş onunla çözmeye çalış
herşeyi yumuşak başlılıkla,seviyeli bir şekilde.
Bana kalırsa şöyle düzeltebilirsin. İlk önce kendini frenlemeyi öğreneceksin. Karşındaki senin eşin, bunu aklından çıkarmayacaksın. Aklına her eseni yapamayacağını kendine öğreteceksin. İnsanız, elbetteki sinirlendiğimiz karşımızdaki boğmak istediğimiz anlar olabiliyor ama tokat atayım, şiddet uygulayayım gibi şeyler düşünme lütfen. Sinirini yatıştırmayı öğren. Baktın çok sinirlendin, hemen o ortamı terket, meşgale bul kendine. Bişeylerle oyalan böyle durumlarda.
Eşin sonuna kadar haklı, kusura bakma.
Ben eşime el bebek gül bebek bakayım, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayayım, tabiri caizse ağzının içine bakayım, eşim bana tokatla cevap versin. Sanırım fazla ilgiden şımarmışsın, kendini bu şekilde ortaya koyuyorsun.
Eşin seni nasıl çekebiliyor, merak da etmiyor değilim hani.
Ayakları yıkamalar filanakannehir
yumuşak başlılığı yapamıyorum sanırım
eheueheueheueheCADIARZU
Böyle artıları olan kaç erkek vardır dünyada?:sinifsinif:
biraz abartı geldi bana,tamam yapıyodur mutlaka o konuda bi şüphem yok da, yaptıkları abartı..:sinifsinif:
beni sıkar bu kadar ilgi mesela..bi de üstüne tokat mokat yiceksem hiç yapmasın daha iyiklava:
ne fazla ilgi, sevgi, aşk ne de fazla sinir şiddet iyi biliyosun, her şeyin bi sınırı var..
bu adam suç mu bastıryor acep?? hani kabahati falan var da örtbas mı etmeye çalışyor..alsanaalsanasmile
canım kusura bakma, benim aklıma gelen de bu oldu
benimde psikolojik sorunlarım vardı, bu şiddet işini ben başlattım mafoldumben
en başta dedim ya duygularını çok uçlarda yaşayan biri
Sizin sayenizde böyle olmuş olmasın iyice bir düşünün geçmişi.. Küslükleri uzun tutar, yaptığı güzel şeyleri de önemsemezseniz bir süre karşınıza kendini sizden biraz olsun soyutlamış önce kendini düşünen sinirlerinden arınmış çok daha olgun, gene sizi seven ama eskiye göre daha az aşık biri çıkıcak karşınıza.
Bence hamilelik dolayısıyla aklınız karışmış belli yani artılar daha fazla bu durumda ama bebek doğunca yine eski haline dönecekmi bilmem şu durumda bence burda bulunan binlerce kadından şanslısınız hatta mşlh diyorum eşinize.ayrıca bir tokat evliliği bitirmek için neden değildir ama 2. Bi tokat bitirebilir. Bence sakinleşin elde iyisi yok unutmayın
artı-eksi oranı 15-7.. üstelik bir de sizin siniriniz ve eşinize uyguladığınız şiddet var..
bence elinizdeki kişinin değerini bilin.. Size attığı tokatın etki-tepki meselesi olduğunu düşünüyorum.. bir psikologdan yardım alırsanız çok daha mutlu olacaksınız eminim..
güle güle büyütün bebeğinizi..
vereliniortakartı-eksi oranı 15-7.. üstelik bir de sizin siniriniz ve eşinize uyguladığınız şiddet var..
bence elinizdeki kişinin değerini bilin.. Size attığı tokatın etki-tepki meselesi olduğunu düşünüyorum.. bir psikologdan yardım alırsanız çok daha mutlu olacaksınız eminim..
güle güle büyütün bebeğinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?