Bak arkadaşım, beni eksi oylayıp yorum yapmak için yorum yapmayın yazmışsın.
Bir diyeceğin varsa buradan söyle bu bir.
Yorum yapmak için yorum yapmıyorum... benim fikrim bu yönde bu iki.
Bu kadar artısı olan bir adama hem şiddet uygulayıp hem de gelip burada şikayet ediyorsanız, evet size rahat batıyordur bu üç.
Eleştirilmeye gelemiyorsanız konu açmak için konu açmayın bu da dört....
ben sizin gibileri biliyorum, size şahsen yorum yapmamın nedeni konumu karıştırmamak
söyleyeceğimi buradan da söylerim yoksa, ben fikir almak için burdayım lütfen konumu işgal etmeyin
Konu karıştırmak gibi bir niyetim yok. Sizi hatalı görüyorsam bunu buradan söylerim, konuyu açan, yorum isteyen sizsiniz. Yorumum da ısrarla halen bu yönde. O kadar rahatsınız ve seviliyorsunuz ki eşinizi sevmeyi unutmuşsunuz. İlk mesajınızı tekrar bir okuyun lütfen... adam ayaklarınıza paspas olmuş neredeyse... siz öküz altında buzağı arıyorsunuz halen. Gerek var mı evliliğinizi durduk yere böyle zora sokmaya.
Ayrıca olumsuz eleştiri de bir fikirdir, olumsuzlar konuyu işgal ediyor gibi bir fikriniz varsa baştan söyleyin beni pohpohlamayacaklar yazmasın diye.
ilk mesajınızda dalga geçer gibi yazdığınız için rahatsız oldum ben
yoksa olumsuz yorum yapan o kadar çok insan var ki
hiçte pohpohlayan olmadı alakası yok çünkü
Neşecim ben 39 yaşındayım, 12 yıllık bir evlilik sonrası boşandım, 15 yaşında kızım var.
Bir evliliği neyin zedeleyip zedelemeyeceğini çok iyi öğrendim hayatta. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden yıkılıp dağılan yuvalar gördükçe içim cız cız ediyor.. kızıyorum, tahammül edemiyorum.
Eşinizin kıymetini bilin diyorum sadece... çocuğunuzla huzurlu ve mutlu bir yuvanız olsun hep inşallah.
artılar ve eksılerı kıyaslayınca aklıma takılan sorular olustu
bu sekılde eksılerı olan bır adam buyuk bır tezatla nasıl bu artıları yapıyor
yanı hem sıddet uygulayıp hem ayaklara masaj yapmak tezat gıbı gorunuyor
ya da soyle dusunelım
bu kadar artısı olan bır adam neden bu eksılere basvuruyor
yanı sızı bu kadar sevıp ılgı alaka gosterırken sıddete ve kufure yonelmesıne aslında ne sebeb oluyor
sahsı gorusum bu adam sızı sevıyor deger verıyor
ama sızın kaprıs ve sımarıklıklarınız adamı bır noktadan sonra cıleden cıkarıyor ve ayarı kacıyor adamın
ha bu durumda bosanmak care mı bılınmez
ama bu ortamda cocuk yetıstırmek cok tehlıkelı dıyebılırım
lutfen hamılelık psıkolojısı altına sıgınmayın
sızın karakterınızde var bu davranıslar hamılelıgınızle alakalı degıl
sızın ıcın zor olsa da hatanızı kabul etmısken durumu duzeltmek adına adımı sız atın
hem evlılıgınız hem evladınız hem de sızı seven adam ıcın deger bu
neşe müsadenle bişey sorucam hep mi böyleydin yoksa evlendikten hamile kaldıktan sonra mı
böyle agresif oldun
hayatında değişen bişeylerle beraber mi değiştin sende
aslında çocukluktan biraz agresiflik vardı bende ama dikkat çekici zarar verici değil
5 yıllık bir flört dönemimiz var bizim ilk tanıştığımızada çok kıskançtı eşim hergün ama hergün sorun çıkarıyordu, ama gönlümüde çok güzel alıyordu sonunda tabi ben iyice agresif biri oldum çıktım
kesinlikle hamilelik psikolojisine sığınmadım ben mesajlarıma bir bakarsanız
acaba hamileyim diye mi bazı şeyleri abartıyorum diyorum ve kafam hamileleikten beri durmuş durumda düşünemiyor
yoksa benim tavırlarım bundan önce de aynıydı hep o da hatalı ama benimde hatam var biliyorum
ya aslında agresif olmak da insana özgü bi durum sonuçta
bu kadar yadırganması tuhaf geliyo bana
agresif insanların tepkileri sadece daha net ve kesin oluyo
yoksa sıfır sinirle yaşayan insanlar çok azdır yeryüzünde
agresifiz diye uyuz gıcık şımarık olacağız diye bişey yok
ben agresifim kabul ediyorum
ama aynı zamanda da neşeküpüdür lakabım
gülmeyi güldürmeyi severim
bu da bi karakter şekli bence
önemli olan kontrollü olmak onu başardıktan sonra
agresif olmayı tercih ederim koyun gibi
herşeye hı hı demektensesempatiksalakcinni
1- hamileyim diye 2 aydır mutfağa hiç girmedim asla sorun etmez, mutfakta da yiyemiyorum diye hazırlar getiri hepsini
2-bişey istesem gık demez, hatta ben ona derim su istedi mesela kalk kendin al diye
3-işten gelince ayaklarımı yıkar gel seni ferahlatayım diye
4-evlendiğimizden beri kahvaltı hazırlamadım, sen 5 dak daha uyu der hazırlar beni çağırır
5-ben üzgün olduğumda kıyamaz, aileme 5000 lira parayı tık diye gönderdi ebn istedim diye.
6-her öğlen yemeğimi getirir yedirir gider
7-gece çok sıcaklarsam kalkar yastıkla yeller sonra yatar
8-meyvemi, sütümü yediri, ben pek sağlığıma bakamam
9-100 liraya allık beğenirim, 180 liraya parfüm hemen alır
10-araba aldık onu benim üzerime yaptı
11-gitme değdiğim yere gitmez
12-hergün servise bindirir, almaya gelir
13-markette pazarda hiç poşet taşımam
14-evde bensiz hiç bişeye karar vermez
15-beş kuruş para harcamaz rabbim nazarlardan saklasın bu yönleri çok iyidir
bu olayda ilk tokatı ben atmadım ama genelde ben tokat atarım
benimde psikolojik sorunlarım vardı, bu şiddet işini ben başlattım mafoldumben
son olayda benden çıkmadı ama ben eğilimliyim daha çok şiddetemafoldumben
sırf bu konuda degıl bır cok konudakı yorumlarınızı ve hamılelık oncekı tavırlarınızı da az cok hatırlıyorum
yorumlarınızı dıkkatlı okudugumu dusunuyorum
hamılelık pskılojısıne kapılmıs ve altına saklanmıssınız demedım dıkkat edersenız
lutfen hamılelık psıkolojısı altına sıgınmayın dedım
yanı bır temennı bır yol gosterıs ve tavsıyeydı bu
haksız oldugunu bılıyor kabul edıyor ama hala ılk adımı esınızden bekledıgınız ıcın tavsıye de bulunuyorum sıze
ayrıca sızın karakterınız bence bu sekılde
yanı flort donemınız, evlılık sonrası psıkojınız hatta sımdı hamılelık psıkojınızın dısında
sızın karakterınızde bu var dıye dusunuyorum
tamam bu donemler oldukca etkılı davranıs degısımınde ama bır onyargı sezıyorum sızde sızın dısınızdakı tum ınsanlara karsı
ilk adımı ondan beklemmemin nedeni son olayda onun hatasının olması
yoksa ilk adımı ben atsam ben bunu affettim bir daha yapabilirsin anlamına gelmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?