biraz pişmanım ama silmek kolay olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak arkadaşım, beni eksi oylayıp yorum yapmak için yorum yapmayın yazmışsın.

Bir diyeceğin varsa buradan söyle bu bir.
Yorum yapmak için yorum yapmıyorum... benim fikrim bu yönde bu iki.
Bu kadar artısı olan bir adama hem şiddet uygulayıp hem de gelip burada şikayet ediyorsanız, evet size rahat batıyordur bu üç.

Eleştirilmeye gelemiyorsanız konu açmak için konu açmayın bu da dört....

ben sizin gibileri biliyorum, size şahsen yorum yapmamın nedeni konumu karıştırmamak
söyleyeceğimi buradan da söylerim yoksa, ben fikir almak için burdayım lütfen konumu işgal etmeyin

ben sizin gibileri biliyorum, size şahsen yorum yapmamın nedeni konumu karıştırmamak
söyleyeceğimi buradan da söylerim yoksa, ben fikir almak için burdayım lütfen konumu işgal etmeyin

Konu karıştırmak gibi bir niyetim yok. Sizi hatalı görüyorsam bunu buradan söylerim, konuyu açan, yorum isteyen sizsiniz. Yorumum da ısrarla halen bu yönde. O kadar rahatsınız ve seviliyorsunuz ki eşinizi sevmeyi unutmuşsunuz. İlk mesajınızı tekrar bir okuyun lütfen... adam ayaklarınıza paspas olmuş neredeyse... siz öküz altında buzağı arıyorsunuz halen. Gerek var mı evliliğinizi durduk yere böyle zora sokmaya.

Ayrıca olumsuz eleştiri de bir fikirdir, olumsuzlar konuyu işgal ediyor gibi bir fikriniz varsa baştan söyleyin beni pohpohlamayacaklar yazmasın diye.

ilk mesajınızda dalga geçer gibi yazdığınız için rahatsız oldum ben
yoksa olumsuz yorum yapan o kadar çok insan var ki
hiçte pohpohlayan olmadı alakası yok çünkü

ilk mesajınızda dalga geçer gibi yazdığınız için rahatsız oldum ben
yoksa olumsuz yorum yapan o kadar çok insan var ki
hiçte pohpohlayan olmadı alakası yok çünkü

Neşecim ben 39 yaşındayım, 12 yıllık bir evlilik sonrası boşandım, 15 yaşında kızım var.
Bir evliliği neyin zedeleyip zedelemeyeceğini çok iyi öğrendim hayatta. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yüzünden yıkılıp dağılan yuvalar gördükçe içim cız cız ediyor.. kızıyorum, tahammül edemiyorum.

Eşinizin kıymetini bilin diyorum sadece... çocuğunuzla huzurlu ve mutlu bir yuvanız olsun hep inşallah.

artılar ve eksılerı kıyaslayınca aklıma takılan sorular olustu
bu sekılde eksılerı olan bır adam buyuk bır tezatla nasıl bu artıları yapıyor
yanı hem sıddet uygulayıp hem ayaklara masaj yapmak tezat gıbı gorunuyor

ya da soyle dusunelım
bu kadar artısı olan bır adam neden bu eksılere basvuruyor
yanı sızı bu kadar sevıp ılgı alaka gosterırken sıddete ve kufure yonelmesıne aslında ne sebeb oluyor

sahsı gorusum bu adam sızı sevıyor deger verıyor
ama sızın kaprıs ve sımarıklıklarınız adamı bır noktadan sonra cıleden cıkarıyor ve ayarı kacıyor adamın

ha bu durumda bosanmak care mı bılınmez
ama bu ortamda cocuk yetıstırmek cok tehlıkelı dıyebılırım
lutfen hamılelık psıkolojısı altına sıgınmayın
sızın karakterınızde var bu davranıslar hamılelıgınızle alakalı degıl

sızın ıcın zor olsa da hatanızı kabul etmısken durumu duzeltmek adına adımı sız atın
hem evlılıgınız hem evladınız hem de sızı seven adam ıcın deger bu

teşekkür ederim işte bende bunun için burdayım tecrübeli insanlardan fikir almak için ben zaten biliyorum aslında yaptıklarımın doğru olmadığını
ama nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten
hele ki ailem işin içine girince çok cadılaşıyorum sanırım, ben pek kimsenin hakkında konuşmadığım için rahatsız oluyorum galiba
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah sende çok mutlu olursun kalbini kırdıysam kusura bakmaa.s.

kesinlikle hamilelik psikolojisine sığınmadım ben mesajlarıma bir bakarsanız
acaba hamileyim diye mi bazı şeyleri abartıyorum diyorum ve kafam hamileleikten beri durmuş durumda düşünemiyor
yoksa benim tavırlarım bundan önce de aynıydı hep o da hatalı ama benimde hatam var biliyorum

neşe müsadenle bişey sorucam hep mi böyleydin yoksa evlendikten hamile kaldıktan sonra mı
böyle agresif oldun
hayatında değişen bişeylerle beraber mi değiştin sende

siddet olayi haricinde hersey normal sanirim
siddet durumuda sizmi onu dövüyosunuz omu sizi
onu anlayamadim ki

neşe müsadenle bişey sorucam hep mi böyleydin yoksa evlendikten hamile kaldıktan sonra mı
böyle agresif oldun
hayatında değişen bişeylerle beraber mi değiştin sende

aslında çocukluktan biraz agresiflik vardı bende ama dikkat çekici zarar verici değil
5 yıllık bir flört dönemimiz var bizim ilk tanıştığımızada çok kıskançtı eşim hergün ama hergün sorun çıkarıyordu, ama gönlümüde çok güzel alıyordu sonunda tabi ben iyice agresif biri oldum çıktım

ya aslında agresif olmak da insana özgü bi durum sonuçta
bu kadar yadırganması tuhaf geliyo bana
agresif insanların tepkileri sadece daha net ve kesin oluyo
yoksa sıfır sinirle yaşayan insanlar çok azdır yeryüzünde
agresifiz diye uyuz gıcık şımarık olacağız diye bişey yok
ben agresifim kabul ediyorum
ama aynı zamanda da neşeküpüdür lakabım
gülmeyi güldürmeyi severim
bu da bi karakter şekli bence
önemli olan kontrollü olmak onu başardıktan sonra
agresif olmayı tercih ederim koyun gibi
herşeye hı hı demektensesempatiksalakcinni

sırf bu konuda degıl bır cok konudakı yorumlarınızı ve hamılelık oncekı tavırlarınızı da az cok hatırlıyorum
yorumlarınızı dıkkatlı okudugumu dusunuyorum
hamılelık pskılojısıne kapılmıs ve altına saklanmıssınız demedım dıkkat edersenız
lutfen hamılelık psıkolojısı altına sıgınmayın dedım
yanı bır temennı bır yol gosterıs ve tavsıyeydı bu
haksız oldugunu bılıyor kabul edıyor ama hala ılk adımı esınızden bekledıgınız ıcın tavsıye de bulunuyorum sıze

ayrıca sızın karakterınız bence bu sekılde
yanı flort donemınız, evlılık sonrası psıkojınız hatta sımdı hamılelık psıkojınızın dısında
sızın karakterınızde bu var dıye dusunuyorum
tamam bu donemler oldukca etkılı davranıs degısımınde ama bır onyargı sezıyorum sızde sızın dısınızdakı tum ınsanlara karsı

aynen her daim asık suratla dolaşan herşeye bağıran çağıran biri değilim
ama kızdımmı hiç geri adımım yok sonucu ne olursa olsun diye giriyorum kavgaya sanırım burda bir sorun var agresif olmakta değil

vallahi sizin evlilikte saygı kalmamış bir kere o ne öyle yahuu koca karısına tokat atar kadın kocasına ee nerde kaldı saygı bize çokk uzak konular bunlar ne diyeyim bu evlilik böyle devam eder gider bence

pardon ama siz adama vururken tokat atarken iyi güzel o size vurunca mı kötü oluyo siz vurmayın eşinizde size vurmasın efendim
nasıl bi evlilik bu ikinizde birbirinize tokatlar küfürler falan bencede bi psikolojik yardım almalısınız
dengesiz bi evliliğiniz var

bu olayda ilk tokatı ben atmadım ama genelde ben tokat atarım

benimde psikolojik sorunlarım vardı, bu şiddet işini ben başlattım mafoldumben

son olayda benden çıkmadı ama ben eğilimliyim daha çok şiddetemafoldumben

ikinizde haksızsınız. ikinizde suçlusunuz.
ama ben eşinizin yerinde olsam bu zamana kadar zaten ayrılırdım sizden.
şiddet kadına da gösterilse affedilemez bana göre erkeğe de..
nasıl ki kocamın 1 tokadı yeterse çocuğuma rağmen çekip gitmem için; benim de 1 tokadım ona aynı hakkı verir.

şiddet işini ben başlattım sen başlattını yok. evcilik oyunu değil bu.
"niye vurdun çocuğum; çünkü benim saçımı çekti anneeeeee" diye özetlenecek birşey değil bu.
-ki gebe kadına şiddet göstermek daha vahim.

bana göre asrabayi üstüne yapmak, 180 liraya parfüm almak, markette poşet taşıtmamak ideal koca kıstası değil.
ayrıca kocanın zirilyon tane artısı olması gebe kadına vurmasını gerektirmez.
aynı şekilde zirilyon tane eksisi olması da adama şlap şlup girmenizi gerektirmez.

bir de aklıma takılan bu kadar şiddet eğilimliyseniz ve psikolojik sorunlarınız varsa neden gebeliği ertelemediniz.
tahammül sınırınız bu kadar düşükse bence çocuğunuza da şiddet göstermeniz kaçınılmaz.

ilk adımı ondan beklemmemin nedeni son olayda onun hatasının olması
yoksa ilk adımı ben atsam ben bunu affettim bir daha yapabilirsin anlamına gelmez mi

ilk adımı ondan beklemmemin nedeni son olayda onun hatasının olması
yoksa ilk adımı ben atsam ben bunu affettim bir daha yapabilirsin anlamına gelmez mi

olayın nasıl basladıgı ve gelıstıgı hakkında fıkrım yok
ama daha evvel ılk tokatı sız attıgınızda ne gıbı bır ılk adımda bulunup kendınızı affettırme cabasına gırdınız merak ettım

ayrıca bana gore her ıkı tarafta da hata ve dengesız davranıs var
bu nedenle olayın ıcerıgını bılmemekle sunu soyleyebılırım
konusmayı sız baslatabılırsınız
hatalı oldugunuzu dusundugunuz konuları ıtıraf edıp uzgun oldugunuzu dıle getırerek, esınızın hatalı gordugunuz ve kırıldıgınız durumları da acıkca soylersınız
cozum onerısı olarakta karsılıklı ozur dleyıp sımdıye kadar yasananları bırbırımıze nasıl unutturabılır ve orta yolu nasıl bularak bu gergın ortamı terkedebılecegınızı konusabılırsınız

siz kendi işlerinizi kendiniz göremiyor musunuz normalde de yoksa hamilesiniz diye mi eşiniz yemek yedirir çok merak ettim...yoksa yemek konusunda bir engeliniz mi var...
yorgunsanız duşa girip ayaklarınızı soğuk suya tutabilirsiniz, o da aynı işi görür...
insanın eşinin beğendiği şeyi alması lütuf değil (özellikle eş çalışmıyorsa) görevdir...allık parfüm vs...
arabayı sizin üstünüze yapmasa da evlilik süresince edinilen mallar ortak...okadar mutlu olunacak bişey değil yani...
eğer adı evlilikse eğer sizsiz karar alamaz zaten, olması gereken bu...
hangi normal erkek markette pazarda eşine bişey taşıttırır eğer kendinin taşıyamayacağı kadar büyük yük yoksa elinde...
ailemi aşırı şekilde eleştiren adama değil aileme para göndermek ağzını salavatla açmasını sağlamayı tercih ederim...
eşinizin davranışlarını çok büyüttüğünüz için şiddetini gördüm derken güleceksiniz resmen...oysa olması gerekenleri yapan normal bir adam eşiniz...
babasıyla eskiden kötü olması hep öyle olmasını gerektirmez...onun babası...et tırnak yani...
hiç yalan söylemeyen kim var ki hayatta...siz hiç söylemez misiniz...
küfürlü konuşmayı da normale indirgeyeceksiniz nerdeyse...e adam gece uyanıp sizi yastıkla yelliyor...

neyse sözümün özü...başından sonuna tuhaf yazdıklarınız...
he hamileyken yediğiniz tokata gelince, gece uyanıp sıcaklandı diye karısıonı yelleyen adam, öğlen yemeğini yediren adam, nasıl olur da hamile karısına tokat atar ki...bende ortada kocaman bir çelişki var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…