biraz pişmanım ama silmek kolay olmuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sahi merak ettim kocan ne yapinca onu tokatliyorsun sebebi nebilmiyorumkismile

sahi merak ettim kocan ne yapinca onu tokatliyorsun sebebi nebilmiyorumkismile

:roflol:bende merak ettim valla,tokat he al sana :mymeka:
esin sonuna kadar hakli adam ayaklarini bile yikiyor en iyi es dedigim esim bile ayaklarimi yikamaz ki ben istemem zaten boyle bir luxulmaz:

delikafaduldenguzelim sen bulupta bunayanlardansin bir kac ay once bir hanim daha gelmisti Ayhumuydu?oda hamileydi.eside senin esin gibiydi,tek fark bu hatun kafayi eski sevgilisine takmisti sempatiksalakcinnisahi ne oldular acep?kocana karsi biraz yumusak basli ol benceÇok üzgünüm çoook

vay be adama bak ayaklarini bilre yikiyor demek cekilin uleyyyyyyyyyyyyn hem severim hem döverim
sanirim adam dengesiz:1shok:

Tencere kapak hesabı :umursamaz: bir de çocuk doğsun tam olsun.
O da arkadaşlarını döver artık.

sizin üzerinize bu kadar titreyen bir eşe ,öfkelenince kendini frenliyemeyen el kaldıran bir eş olunca karşısında,muhtemelen zıvanadan çıkar insan..
her ne olursa olsun kesinlikle şiddete karşıyım,ama bazen insan kendini kaybedebiliyor...
minnacık bebekler görüyorum,sinirlendirilnce öfkelenip annelerine vuruyorlar vs..
haa kendini frenlemeyi öğreneceksin bu kesin kural..
ama ne bileyim eşiniz size çok destek,adeta bebeği gibi bakıyorken sizin ona karşı tutumunuz abartı kaçmış sanki...
küfür vs demişsiniz ama kimse dört dörtlük değil malesef..buda eşinizin eksisi,ki bir çok erkekte görülen lüzumsuz bir davranış malesef(eşinizle bunlardan hoşlanmadığınızı söyleyin,ailenizi eleşitirirken dinlemeyin vs...

bir dengesizlik var ama
adamın o kadar çokk artısı varki anacım, okurken dedim bu kadın daha ne istiyor allahtan.
dayak olayı başka tabii zor bir durum
sınırsız ilgi,sınırsız hizmet ve dayak

öncelikle gerçekten iyi bir eşiniz var kıymetini bilina.s.
şiddete eğilimim var diyorsunuz psikolojik yardım almanızda yarar var hem kendiniz hem eşiniz hem bebeğiniz için
size gerçekten çok iyi davranan eşiniz sizin şiddete eğiliminiz sonucu bu duruma geldi diye düşünüyorum
durumu daha da kötüleştirmemek için çok sinirlendiğinizde odayı terk edin
herşeye kafanızı takmayın eşinizin iyi yönlerini düşünün bebeğinizi düşünün kafanızı başka şeylerle meşgul edin
eşinizin ters bir hareketini gördüğünüzde sinirlenmemeye çalışın bir bakımdan pollyannacılık oynayın

vakit kaybetmeden evliliğinizi düzeltmek bu tür girişimlerde bulunun

eşin sana değer veriyo bu belli.ama tokat olayı hiç olmamış..eşin kadar seninde suçlu olduğunu düşünüyorum ben

Sizi çook iyi anlıyorum.. eski nişanlımla olan ilişkime Benzettim evliliğinizi.. uçlarda yaşiyorsunuz.. herşeyi aBartıyorsunuz.. sevgiyi Bile dozundan fazla hissediyorsunuz.. gereksiz derecede yoğun koyu kıvamlı Bi sevginiz var ve Bu sevgi zaman zaman yıpratıcı oluyor.. Benim eski nişanlım da deliler giBi severdi Beni.. ve Bu fazla sevgi Bitirdi Bizi.. herşey dozunda olacak.. sevgi Bile.. gecenin 3ünde canım şunu istedi derdim gider bulur alırdı.. gözüm neye takılırsa alırdı.. Beni herşeyden herkesten sakınırdı.. Bütün sülalesine rest çekti Benimle olaBilmek için.. özledim dedim diye 18 saatlik yoldan geldi 1 saat Beni göreBilmek için ve Bu yüzden sınava giremedi.. psikopat giBi seviyorduk BirBirimizi.. ama aynı senin giBi psikopatça sevgim yüzünden tokat attım ona.. sonra o Bana.. BirBirimize sinirlenip girişiyorduk.. sonra oturup ağliyorduk pişman olup.. aramızda ne saygı kaldı ne sevgi.. saçma sapan Bi ilişki haline geldi.. ay neyse çok uzattım.. ama lütfen Bi evlilik terapistine gidin BeraBer.. düzeltin Biran önce.. yoksa tokatla Başlayan Bu saçmalıklar Benim yaşadiğim felaketlere döner ve iyileşmesi daha da zorlaşir..

işin içinde şiddet olunca herşey değişiyor gözümde...

bence sizin asıll takıldığınız konu ailenize karşı olan eleştirisi... bunu açıkça konuştuğunuzda ve şiddet eğilimini değiştirdiğinizde herşey ortadan kalkacak bence.
2 aylık hamile olmanızın etkisiyle herşey gözünüze farklı görünüyor olabilir. en son tokat olayında içinizde ne biriktiyse patlamışta olabilir bu sayede..
sakin olun eğer boşanmak istemiyorsanız. pozitif yönlerine odaklanın. pozitif yönleri de yabana atılacak bir adam değil. size değer veriyor.

Artilara bakilirsa sen harbi sopaliksin buldun bunamisin diyorum ama sana el kaldiran agzi bozuk dengesiz biriyle evlilik devam ediyorsa yine suclu olan sensin artilari ile eksileri karsilastirilinca adama kisaca gece-gunduz diyebiliriz.Cok tuhaf bir durum

seni anlıyorum beni tarif etmişsin sanki
eşim meleğin kanatsız yeryüzüne inmiş hali
bu benim değil bizi tanıyan insanların genel fikri
tahammül sınırlarını zorlayan bi insanımdır genelde
dalgalıdır ruh halim
öfke kontrolü yeni yeni öğrenmeye çabaladığım bişey
şiddete fena halde de meyilliyim deli kuvveti tanımı benim
için söyenmiş sanki
sinir halinde bi öküzü rahatlıkla boğabilirim
kırıp dökerim gözüm döner
en son söylenecek lafı lömbedenek ilkin söylerim
hee bunlar marifat mi asla..
ben yazarken yoruluyorum eşim bunları yaşıyo
şiddet uygulamadık birbirimiza allaha şükür
ama defalarca ucundan döndüm kafa göz dalmamak için
ki böyle bi durumda eli armut toplamıcaktır muhtemelen
melek de bi yere kadar sabreder
öyle olunca saygıyı ve sevgiyi tüketmekten korkuyorum en azından
bu engel oluyo bana
öyle durumlarda evden çıkmayı başarabiliyorum en azından
yoksa pişman olacağım çirkin şeyler yaparım biliyorum
bu bi sorun kabul ediyorum
en ufak şeyi mevzu edip hır çıkarıyorum
değişmeye çalışıyorum biraz yol aldığımı söyleyebilirim
sana önerim nefesini kontrol etmeye çalış
bu tip insanlar yani misal sen, ben..
cinnet anında doğru nefes alamadıkları için
beyne yeteri kadar oksijen gitmediğinden
doğru düşünemezlermiş..
ciddiye al bu söylediğimi gayet başarılı...

bence artıları bu kadar çok olan birisinin eksileirni yapması için onu sizin çıldırttığını düşünüyorum. bazen üzerine fazla gittiğimzide başkasına kızsalar bile bize patlarlar. her gün ayaklarını yıkıyor yemeği hazırlıyor v.s. daha ne istiyorsunuz köle olmasını mı. benim eşimde öyle hatta eksileri daha fazla ama eksilerini bir artısı yok ediyor bizdede. kusura bakma ama gülü seven dikenine katlanır o size nasıl katlanıyorsa sizde katlanmak zorundasınız.

Ay şöyle bi derin nefes alayım önce akannehir

Diğer arkadaşlarında senin de söylediğin gibi sen fazla şımarmışsın. Bu konuda bence senişn küçüklüğüne inmek gerek. Sanırım bekarkende ailen tarafında çok şımartılmışsın. e eşin de şımartmış sen iyice zıvanadan çıkmışsın.
Sakın bu tabirime kızma başka söylenecek bir kelime yok çünkü.Seninki resmen kıymet bilmemek.Hep daha fazlasını istiyorsun:1closedeyes:
Bu böyle sürmez çünkü sen bir annesin.
Bi bebek taşıyorsun. Bebekler anne babalarının davranışlarını daha çok örnek alırlar. Sen senin gibi bi çocuğa ne kadar tahammül edebilirsin. Bi düşün bakalım:1no2:
Çocuğun büyüdükçe eşinle karşısında oturur tokatlaşırsınız, çocukta bunu marifet sanıp her önüne geleni tokatlar:mymeka:
Oh sonra çok güzel bir birey yetiştirmiş olursunuz:1closedeyes:

Tamam dayak kötü birşey, bunun hiçbir şekilde affı telafisi olmaz.
Sen tutarda karşındaki insanı kışkırtırsan, kocan değil anan baban bile iki tokat patlatır, hiç kusura bakma:mymeka:

Bence size rahat batıyor arkadaşım.

Yok bana tokat attı yok küfür ediyo, yok efendim babasına şişman kadının bacaklarını gösteriyo. Adam bir attıysa siz 10 atmışsınızdır, kendiniz söylüyorsunuz... küfürü de size etmiyo herhalde.

Size bildiğin rahat batmış... Allah eşinize sabır versin.

iyi veya kötü herkes yardımcı olmaya çalışmış çok teşekkür ederim

öğlen ben senin gönlünü alacağım söz demişti ,dün bütün iyi niyetimle gittim
gittiğimde bana küsmüştü, konuşmuyordu bende hiç üstelemedim hatalarımı biliyorum düzeltmek için elimden geleni yapacağım söz veriyorum ama kesinlikle önce benim gönlümü alması gerekmiyor mu
bir özür dilese herşeyi tatlıya bağlayacağım ama üstüne küsmesi saçma değilmi
bu durumda gidipte barışamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…