- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Kızlar 19 aylık kızım var. Yeni doğum yaptım ve eve geldik. Fakat o kadaryoğun geçiyor ki günler birde yeni doğan kızım hiç durmuyor sürekli ağlıyor. Gece çok daha fazla ağlıyor. Gündüz diğer kızımla uğraşıyorum genelde fakat kızım bebeği kucağıma almamı istiyor ya da aniden bırakmamı istiyor. Sürekli onu sevmek öpmek istiyor ama çok sıkıştırıyor bebeği o da ağlıyor. Kime nasıl davransam bilmiyorum. Annem yardımcı sağolsun fakat kızımda ciddi huy değişimi var şuan şımarmak gibi söz dinlememek gibi ısrar etmek istediğini ağlayarak yaptırmak gibi durumlar var. Birde misafir durumu var tabi bir sürü insan gel gir gel git. Nasıl geçecek bu günler. Büyük kızıma kötğ davranmak istemiyorum bunalıyorum ağlıyorum. Bebeği kızımdan sakınmıyorum annecim öpebilirsin bak buradan sevebilirsin koklayabilirsin gibi. Fakat bazen doz kaçıyor ve bastırıyor çok bebek ağlıyor bu sefer derken bu böyle uzuyor ne yapmalıyım lütfen geçecek deyin şunun yapın deyin. Gece uyku durumu var birde bebek hiç uyumuyor. Büyük kızımda duydukça kalkıyor. İki oda arasında sürekli koşuyorum dikişlerim aşırı ağrıyor. Eşim büyük kızıma bakıyor annemde öyle ama o beni istiyor gidiyorum küçük emmek istiyor. Nasıl davranalım ne yapalım büyük kızım in tavsiye lütfen 19 ay çok büyük bir uğraş verdim ona bağırmadım kızmadım kırmadım her şeyi güzelce anlattım ona kızmak istemiyorum ama bazen cidden zorlandığımı hissediyorum. Lütfen bana yol gösterin. Bu emeklerim boşa gitmesin lütfen bir güzel yol lazım bana.