Biz de işler tersse demekAy üzgünüm ama çok itici gerçekten. Hele babanın sorması. Bilmiyorum bizde genelde kız tarafı ağır başlıdır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de işler tersse demekAy üzgünüm ama çok itici gerçekten. Hele babanın sorması. Bilmiyorum bizde genelde kız tarafı ağır başlıdır.
Evet çok itici aileler üzerinden olması haklısınız. Zaten ben aileme böyle söyle demedim kızdım hatta asla bi daha bişey sormayın diye.Bilmiyorum evet ama iyilik yapmaları oğullarıyla aranızda birşey olmasını gerektirmiyor sonuçta.
Siz annenize, anneniz babanıza söylüyor, ailece bir beklenti içine girmişsiniz,ortada doğru düzgün birşey yokken.
Hayır birşey olacaksa bile aileler üzerinden olmasına gerek yok zaten.
Yaşınız küçük sandım biraz, hani toy tavırlarınız var biraz. Ama 32 yazıyor profilde.Elden ele yayalım yardım toplayalım![]()
Haklısınız çok itici gerçekten. Zaten böyle bir amacım yoktu. Ben çocuğu görürüm belki diyordum. O da şehir dışındaymış. Ailemin sorması çok kötü oldu çok utandım zaten belli oldu baya.Heyecanınız güzel etkilendiğiniz çok belli.,ama yolu yanlış. Adamı oğlunu yardım konusunda övüp,birde üstüne aileniz oğlanın medeni durumunu sorunca hoş olmamış , azıcık uyaniklarsa ailece sizin ilginiz olduğunu anlarlar.Ben kv olsam hoş karsilamam sizin muhatabiniz oğlan ,ilgisi varsa iyi yoksa aile üzerinden ilerlemek doğru değil.
Aileme söyledim evet ama gitte ailesine böyle söyle demedim ki. Bunu ben planlamadım yani. Çocuğu eklemeyi düşündüm ama ekleme dedi kk hatunları bekle dedi :)) Aslında yemek sözü verdim o gün herşeyi çocuk ısmarladı bana ödetmedi ki benim işim için tüm gün uğraştılar. yemek sözüm olsun o zaman benim de dedim. Ama bunların üstüne de bişey denmez artık sanki. Çocuk iyice kaçarYaşınız küçük sandım biraz, hani toy tavırlarınız var biraz. Ama 32 yazıyor profilde.
Rachel Hanım, sizin şu hareket, buluşmaya gelinliği ile gelen kız tribine benziyor. Besbelli yaptığı yardımdan bağımsız adamdan hoşlanmışsınız. Ne diye ailenize açtınız hemen de aileler içinde dallanıp budaklandı mevzu?
Bekar bir erkeğe ideal bir yaklaşım şekli değil. Çoğu erkek itici bulur bunu ve korkar, geri çekilir. Hiç havalı değil zaten, adamı hop diye "kafesleyip" evlenmek ister gibi.
Baktınız madem hoşlandınız adamdan, bireysel takılsaydınız. Dm'den falan yürüseniz yeminle daha çok olurdu şansınız. :)
Ben olsam yardıma teşekkürü bahane eder, kahveye falan davet ederdim.
Normal hayata odaklanın ailenize söyleyin bir daha bahsini açmasinlar hiç bir yerde.Biraz mesafe ve unutmak iyi gelir, hislerinizi daha iyi tahlil edersiniz.Bu duygu yoğunluğu tekrar hata yapmanıza neden olur.Haklısınız çok itici gerçekten. Zaten böyle bir amacım yoktu. Ben çocuğu görürüm belki diyordum. O da şehir dışındaymış. Ailemin sorması çok kötü oldu çok utandım zaten belli oldu baya.
Ailenize söylemeyecektiniz hemen. Bütün aileler hemen heveslenip abartma eğilimine girerler.Aileme söyledim evet ama gitte ailesine böyle söyle demedim ki. Bunu ben planlamadım yani. Çocuğu eklemeyi düşündüm ama ekleme dedi kk hatunları bekle dedi :)) Aslında yemek sözü verdim o gün herşeyi çocuk ısmarladı bana ödetmedi ki benim işim için tüm gün uğraştılar. yemek sözüm olsun o zaman benim de dedim. Ama bunların üstüne de bişey denmez artık sanki. Çocuk iyice kaçar![]()
Yoo olmamışsınız .Aileler sever böyle şeyleri karşı tarafın ailesi gayet memnun olmuş bence.Sorun yok.Aile oturmasına neden gitsin koca adam.Bence iyi olmuş annesi çıtlatır gönlü varsa sizinle iletişime geçer hepsi bu.Arkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Yok yok adam yazsın demedim. Aslında şöyle düşünüyordum. Çocukla karşılaştığımda söylemeyi planlamıştım bu sözü. Ama olaylar bambaşka gelişti maalesef. Çocuk yoktu ailem ortalığı karıştırdı filan. Adamın da ilgisi olsa adım atardı diyorum. Bundan sonra ben elimi kolumu bağlayıp oturayım bence. Eklesem vs fazla hevesli olucam.Ailenize söylemeyecektiniz hemen. Bütün aileler hemen heveslenip abartma eğilimine girerler.
Biraz bekleyip o yemek sözü için ben yazardım adama, aileye söylemeden evvel. Adam yazsın demek pek olası değil. Ne diyecek yazıp da yemek borcun vardı öde mi?![]()
Yani bu da akla yatkın tabi. Numaranız, sosyal medya hesabınız vs. varsa adamda, zaten aklına girdiyseniz adım atar. Atmazsa da hoşlanmamış demektir.Yok yok adam yazsın demedim. Aslında şöyle düşünüyordum. Çocukla karşılaştığımda söylemeyi planlamıştım bu sözü. Ama olaylar bambaşka gelişti maalesef. Çocuk yoktu ailem ortalığı karıştırdı filan. Adamın da ilgisi olsa adım atardı diyorum. Bundan sonra ben elimi kolumu bağlayıp oturayım bence. Eklesem vs fazla hevesli olucam.
Hiçbiri yok ama istese bulurdu bence. Kardeşini ekledim sosyal medyadan.Yani bu da akla yatkın tabi. Numaranız, sosyal medya hesabınız vs. varsa adamda, zaten aklına girdiyseniz adım atar. Atmazsa da hoşlanmamış demektir.
İstese bulur, evet. O zaman bence salın.Hiçbiri yok ama istese bulurdu bence. Kardeşini ekledim sosyal medyadan.
Bence de teşekkür ederimİstese bulur, evet. O zaman bence salın.
Atacaksa o adım atsın.