Ay daha bişey yapmadım ki :)))Olmayanı olduracaksınız yani kararlısınız.
Sonunda bu iş olursa, azminizden ötürü sizi kutlayacağım.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay daha bişey yapmadım ki :)))Olmayanı olduracaksınız yani kararlısınız.
Sonunda bu iş olursa, azminizden ötürü sizi kutlayacağım.![]()
Yöresel ürünü babası bizzat istedi kendim götürmedim ağzıyla bana şunu getir gelirken dedi. Oğlana hiçbişey yapmadım no panicOhaa cidden böyle mi yapılmış oğlana![]()
Ay bilmeden ne de güzel yazıp çizip oynamışsınız yahu onlara ne yaptığımı biliyor musunuz:)Hiiim anladım. Üzümü yiyen başka bağ sahibi başkaasıl teşekkür edileceklere sıra gelememiş. Rüzgarlı havaya doğru kürek çekmeyi bıraksa iyi olur.
Gorusmeye gelinlikle gitseydiniz daha da net anlasilirdi niyetiniz, rezillik vallaArkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Planlı bir ziyaret değildi ve çocuk başka bir şehirde yaşıyor zaten.işte kibarlıkla ilgi göstermeyi birbirine karıştırıyoruz :) belki de sahiden çok nazik, düşünceli, centilmen, yardımsever bir çocuktur. ayşeye fatmaya da aynı biçimde davranan biri olabilir. bence sen tekrar sana yardımcı oldukları /olabilecekleri konularla alakalı bu çocukla iletişim kur ama direkt sen kur araya aile maile bişey girmesin. çocukla iletişim kurmak için bahane yarat bak bakalım hoşlanırsa mutlaka o elektriği sen de alırsın zaten.
şu an senin olduğun ortamda çocuğun olmaması kötü olmuş. sizin ziyaretiniz planlı bir ziyaret miydi? çocuk sizin geleceğinizi biliyor muydu? yoksa çat kapı mı gittiniz çocuğun haberi olsa bile katılma imkanı mı yoktu?
Siz yine çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramayın ama ailelerin bu tür patavatsızlıklarına bende kızıyorum. Annemle bu konuda kavgamız olmuştu çünkü annem asla ilk uyarılarımı dikkate almaz daha doğrusu totosuna bile takmaz yaniArkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Evet olabilirGorusmeye gelinlikle gitseydiniz daha da net anlasilirdi niyetiniz, rezillik valla
Benim rahmetli babam “1 kere istemeyle kizimi kimseye veremem, benim kizim kiymetli, oyle dunden razi, senden kurtulmak istiyormusuz gibi dusunurler” derdi. Simdi kusura bakmayin ama tam o duruma dusurmusler sizi![]()
Ay yeter artık şu insanlarla ilgili ne çok konu açtın ya vallahi baydı artıkArkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Baydıysa bakmayabilirsiniz yorum yapmayıp es geçebilirsinizAy yeter artık şu insanlarla ilgili ne çok konu açtın ya vallahi baydı artık
Vala bana Z zxshermine dediAy bilmeden ne de güzel yazıp çizip oynamışsınız yahu onlara ne yaptığımı biliyor musunuz:)
Ne yazmışım ne dedi valla kaçırdım ama bir yanlışlık olduğu kesin.Vala bana Z zxshermine dediben yazmadım ki zamanında siz yazmışsınız. O da bana söyledi. Ben de şok oldum
![]()
Yoo yazdığınız konuyu birebir paylaştı. Pat diye inananlardan değilim:)) yorumları okuyun :)) siz de yorumları okumadan pat diye yorum yapmayın :))Ne yazmışım ne dedi valla kaçırdım ama bir yanlışlık olduğu kesin.
Siz de bence kendiniz görmeden inanmayın derimher söylenene pat diye inanırsanız işiniz zor canımcım.
Kendinizin ve ailenizin yaptiklarini cok normal buluyorsunuz sanirim ve ben bunlari gordukce hayretler icerisinde kaliyorumEvet olabilir![]()
Yorumları okudum, O söyledi demişsiniz bir üstteki yorumda.Yoo yazdığınız konuyu birebir paylaştı. Pat diye inananlardan değilim:)) yorumları okuyun :)) siz de yorumları okumadan pat diye yorum yapmayın :))
Yorumları okudum, O söyledi demişsiniz bir üstteki yorumda.
Ayrıca Bana asıl yardım edenlere bişey yapıp yapmadığımı nerden biliyorsunuz da üzümü yiyen başkası yazıyorsunuz orayı anlamadım?
Bence siz konuyu önce okuyun da sonra üzüm vs yorum yapın
Normal bulduğum için mi rezil oldum diye konu açtım sizce ?Kendinizin ve ailenizin yaptiklarini cok normal buluyorsunuz sanirim ve ben bunlari gordukce hayretler icerisinde kaliyorumResmen zorla olduracaksiniz bu iliskiyi, sonra kimsenin gozunde degeriniz kalmadigini anlayacaksiniz
![]()
Cevap veremezsiniz böyle anacım, emojiler kurtarmıyor
Hayir siz normal buluyorsunuz, cevaplariniz onu gosteriyor. Sadece cocugun ailesi nasil bulmustur emin olamadiginiz icin buraya gelip kamuoyu arastirmasi yapiyorsunuzNormal bulduğum için mi rezil oldum diye konu açtım sizce ?
Siz herşeyi biliyorsunuz zaten kararı vermişsiniz verecek cevabım yok iyi akşamlarınız olsun.Hayir siz normal buluyorsunuz, cevaplariniz onu gosteriyor. Sadece cocugun ailesi nasil bulmustur emin olamadiginiz icin buraya gelip kamuoyu arastirmasi yapiyorsunuz![]()
Aslinda cogu seyi biliyorum, evet. Eski konularinizi da hayal meyal hatirliyorum. Her yeni konunuzda ben ve benim gibi dusunen insanlar “bugun de baskasi adina utanmak” degimini tekrar tekrar yasadikSiz herşeyi biliyorsunuz zaten kararı vermişsiniz verecek cevabım yok iyi akşamlarınız olsun.