• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz rezil mi oldum sizce:/

Hiiim anladım. Üzümü yiyen başka bağ sahibi başka 😄 asıl teşekkür edileceklere sıra gelememiş. Rüzgarlı havaya doğru kürek çekmeyi bıraksa iyi olur.
Ay bilmeden ne de güzel yazıp çizip oynamışsınız yahu onlara ne yaptığımı biliyor musunuz:)

Arkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Gorusmeye gelinlikle gitseydiniz daha da net anlasilirdi niyetiniz, rezillik valla 🤦🏼‍♀️

Benim rahmetli babam “1 kere istemeyle kizimi kimseye veremem, benim kizim kiymetli, oyle dunden razi, senden kurtulmak istiyormusuz gibi dusunurler” derdi. Simdi kusura bakmayin ama tam o duruma dusurmusler sizi 🙄🙄🙄

işte kibarlıkla ilgi göstermeyi birbirine karıştırıyoruz :) belki de sahiden çok nazik, düşünceli, centilmen, yardımsever bir çocuktur. ayşeye fatmaya da aynı biçimde davranan biri olabilir. bence sen tekrar sana yardımcı oldukları /olabilecekleri konularla alakalı bu çocukla iletişim kur ama direkt sen kur araya aile maile bişey girmesin. çocukla iletişim kurmak için bahane yarat bak bakalım hoşlanırsa mutlaka o elektriği sen de alırsın zaten.

şu an senin olduğun ortamda çocuğun olmaması kötü olmuş. sizin ziyaretiniz planlı bir ziyaret miydi? çocuk sizin geleceğinizi biliyor muydu? yoksa çat kapı mı gittiniz çocuğun haberi olsa bile katılma imkanı mı yoktu?
Planlı bir ziyaret değildi ve çocuk başka bir şehirde yaşıyor zaten.
Haklısınız belki de kibar biridir özünde.
Aile görüşme talebinde bulunacak gibi iadei ziyaret için ailemi sıkı sıkı tembihlemem şart.
Çocuğa şimdilik adım atmıycam ya biraz ortalık durulsun.

Arkadaşlar bir aile yardımcı olmuştu bir işimde. Babası ve oğlu çok uğraşmıştı. Çocuktan da hoşlanmıştım baya biliyorsunuz. Anneme de biraz bahsetmiştim. Neyse ailecek bir oturma ortamı oldu. Çocuk yok. Babam sağolsun oğlunuz nerde, bekar mı vs diye sordu epey. Oğlunuz da çok yardımcı olmuş kızım anlattı diyor. Annesi de bekar bekar ikna edemiyoruz maalesef evliliğe dedi. Ara ara görüşmeye devam edicez muhtemelen. Ailemi sıkı sıkı tembihledim bir daha bişey sormayın sakın bu şekilde diye :/
Siz yine çok umutlanıp hayal kırıklığına uğramayın ama ailelerin bu tür patavatsızlıklarına bende kızıyorum. Annemle bu konuda kavgamız olmuştu çünkü annem asla ilk uyarılarımı dikkate almaz daha doğrusu totosuna bile takmaz yani :D Tamam der geçer. Anca tartışmam lazım. Şimdi bi şey demiyor çok şükür. Ben hiç hoşlanmıyorum bir misafirliğe, oturmaya gidildiğinde iki gençte orada olsun olmasın '' bekar mı bizimkileri evlendirsek mi ahahahah '' giib laubali muhabbetlerden.

Gorusmeye gelinlikle gitseydiniz daha da net anlasilirdi niyetiniz, rezillik valla 🤦🏼‍♀️

Benim rahmetli babam “1 kere istemeyle kizimi kimseye veremem, benim kizim kiymetli, oyle dunden razi, senden kurtulmak istiyormusuz gibi dusunurler” derdi. Simdi kusura bakmayin ama tam o duruma dusurmusler sizi 🙄🙄🙄
Evet olabilir 🤷‍♀️🤦‍♀️

Ay yeter artık şu insanlarla ilgili ne çok konu açtın ya vallahi baydı artık

Ne yazmışım ne dedi valla kaçırdım ama bir yanlışlık olduğu kesin.
Siz de bence kendiniz görmeden inanmayın derim :KK66: her söylenene pat diye inanırsanız işiniz zor canımcım.
Yoo yazdığınız konuyu birebir paylaştı. Pat diye inananlardan değilim:)) yorumları okuyun :)) siz de yorumları okumadan pat diye yorum yapmayın :))

Yoo yazdığınız konuyu birebir paylaştı. Pat diye inananlardan değilim:)) yorumları okuyun :)) siz de yorumları okumadan pat diye yorum yapmayın :))
Yorumları okudum, O söyledi demişsiniz bir üstteki yorumda.
Ayrıca Bana asıl yardım edenlere bişey yapıp yapmadığımı nerden biliyorsunuz da üzümü yiyen başkası yazıyorsunuz orayı anlamadım?
Bence siz konuyu önce okuyun da sonra üzüm vs yorum yapın

Yorumları okudum, O söyledi demişsiniz bir üstteki yorumda.
Ayrıca Bana asıl yardım edenlere bişey yapıp yapmadığımı nerden biliyorsunuz da üzümü yiyen başkası yazıyorsunuz orayı anlamadım?
Bence siz konuyu önce okuyun da sonra üzüm vs yorum yapın
🥱🥱🥱🤦

Kendinizin ve ailenizin yaptiklarini cok normal buluyorsunuz sanirim ve ben bunlari gordukce hayretler icerisinde kaliyorum 🤦🏼‍♀️ Resmen zorla olduracaksiniz bu iliskiyi, sonra kimsenin gozunde degeriniz kalmadigini anlayacaksiniz 😔😔😔
Normal bulduğum için mi rezil oldum diye konu açtım sizce ?

Hayir siz normal buluyorsunuz, cevaplariniz onu gosteriyor. Sadece cocugun ailesi nasil bulmustur emin olamadiginiz icin buraya gelip kamuoyu arastirmasi yapiyorsunuz :olamaz:
Siz herşeyi biliyorsunuz zaten kararı vermişsiniz verecek cevabım yok iyi akşamlarınız olsun.

Siz herşeyi biliyorsunuz zaten kararı vermişsiniz verecek cevabım yok iyi akşamlarınız olsun.
Aslinda cogu seyi biliyorum, evet. Eski konularinizi da hayal meyal hatirliyorum. Her yeni konunuzda ben ve benim gibi dusunen insanlar “bugun de baskasi adina utanmak” degimini tekrar tekrar yasadik

Sukurler olsun ki bir kadin olarak hicbir erkek ve ailesi icin kendimi rezil etmedim bu hayatta, kucuk dusurmedim. Sizin ve ailenizin arkasindan beler konusuldugunu dusunuyor musunuz hic? Babaniz cocugu sorunca falan o aile ne dedi babanizin arkasindan? Offf yine utandim :olamaz:

Back
X