- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Yani bilmiyorum ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu, bana video atıyor birkaç seferdir hep gitar çalıp şarkı söylerken. Bugün de bir video gönderdi nasıl beğendin mi falan diye vs, uzun da bir videoydu.
şimdi biraz temkinli yaklaşmaya çalışıyorum, bazen nasıl davransam bilemiyorum. Mesela bir kere de görüşmeyi ben teklif etmeli miyim, ne düşünür, acaba ben kıza arkadaşça yaklaştım o ne zannetti diye düşünür mü vs. Neyi neye yorar, ben neye yormalıyım bilmiyorum. Yanlış anlar mı daha ilk baştan, bilmiyorum. Sonuçta her gün mesaj atıyor, her gün konuşuyoruz, snap atıyor vs.
* Bir arkadaşıma gösterdim konuşmalarımızı, bana tepkisi şu oldu: "bu sana çılgınlar gibi yürüyor". Dışarıdan bakınca nasıl görünür acaba diye, sizin de görüşlerinizi merak ettim.
Yok, ilgiden ziyade ben gerçekten beğendim ve içime sinen biri aslında. Sevmediğim etkilenmediğim birinin ilgisi mutlu etmez bence, yani en azından ben heyecanlanmam öyle bir durumda. Ben beğendim kendisini, biraz hoşlanıyorum belki de ama karşı taraftan tam emin olmadan çok da yelkenleri suya indirmek istemiyorum. Yaş farkı konusunda da, ben birbirimizi dengelediğimizi düşünüyorum, çünkü o genç duruyor ben de daha büyük. Konuşurken de hiç 34 yaşında gibi değil aslında. Ben onu 86lı-87li falan sanmıştım başta, 82liymiş meğer.Yas farkinizi fazla buldum. Ve seninde cok begendigini hissetmedim yazinda da yer vermemissin zaten. Sadece heyecanlaniyorssun ve onun ilgisi seni mutlu ediyor. Senin ne hisstettigin onemli olan temkinli olmani tavsiye ederim
Yaş farkı bana fazla gelmedi, yani yaş farkını bariz hissettirecek bir durum olmadı şimdiye kadar, arkadaşları da genç genelde, kendisi de genç duruyor bayağı. O konuda bir sıkıntı veya bir anlaşmazlık yaşamadım şahsenBana da 11 yaş fazla gibi geldi biraz..
Buraya kadar yazdiklarinizdan sonra;
Yani ilgileniyor mu bilmiyorum derken?
Siz gerçekten etkilendiyseniz bir kere görüşme teklifini kendiniz yapın.
Alacağınız kadar ağırdan almışsınız, bir deneyin bakalım.
Aklınızda ki soru işaretlerini de gidermeye çalışın bu arada.
Muhabbetiniz nasıl sadece havadan sudan mi yoksa ikili ilişki muhabbetlerine girdiniz mi?
Arkadaşın haklı .
Adam yürümemiş bence uçmuş.
Yok aslında dışarıdan bakınca öyle absürd bir görüntü olmuyorbulmuş çıtırı, 11 yaş bence fazla
HahahaArkadasinin yorumu yanlis.
Adam yurumuyor bildigin kosuyor.
bulmuş çıtırı, 11 yaş bence fazla
Akışına bırakın bence. Aradığında müsaitseniz,görüşmek isterseniz gidin. Mesaj attığında konuşun.Yok, ilgiden ziyade ben gerçekten beğendim ve içime sinen biri aslında. Sevmediğim etkilenmediğim birinin ilgisi mutlu etmez bence, yani en azından ben heyecanlanmam öyle bir durumda. Ben beğendim kendisini, biraz hoşlanıyorum belki de ama karşı taraftan tam emin olmadan çok da yelkenleri suya indirmek istemiyorum. Yaş farkı konusunda da, ben birbirimizi dengelediğimizi düşünüyorum, çünkü o genç duruyor ben de daha büyük. Konuşurken de hiç 34 yaşında gibi değil aslında. Ben onu 86lı-87li falan sanmıştım başta, 82liymiş meğer.
hahahhahah yok hiç alakası yok o ben değilimSen evli bir çocuk annesi bir akademisyen değil miydin ? :O
Uydurdum dimi
Ama bence de yürümüş sana
Açıkçası yaş benim için düşünülecek en son konu. Benden küçük olmadığı sürece istediği kadar büyük olabilir ki bence 11 uygun. Öyle 34 35 gibi durmuyor+1
23 yaşında olsam 35lik herife mi bakarım be.
Evet aynen yaş konusunu hiç kafama takmıyorum zaten ben düşünmem öyle şeyleri pek, önemli olan aramızdaki uyum, ben hiç garipsemedim şimdiye kadar yaşlıymış vs de dedigim olmadı kaldı ki benden daha genç bir kafaya sahip. İnşallah yanılmam ilgi konusunda ve evet bir gün ben de onun yaşadığı yer civarına gidince onu davet etmeyi düşünüyorum belki görüşürüz hem de :)Yaş farkı fazla değil millete bakıp kafanı karıştırma eğer uyumluysanız gayet güzel bir iliski olur. Bunlar göreceli şeyler. Onun dışında saba ilgisi olduğu kesin diyorum. Bence bir defada sen davet edebilirsin.
Evet, aynen katılıyorum. Akışına bırakmak en iyisi, hem de bir beklentiye girmeden gözlem yapabilirim. İnşallah olumlu hislerim yanılmaz ve guzel gider her şey. Ben emin olana kadar bir adım geri durmaya devam edeceğim ama fırsat olduğu zaman da görüşmeyi düşünüyorum:)Akışına bırakın bence. Aradığında müsaitseniz,görüşmek isterseniz gidin. Mesaj attığında konuşun.
Biraz daha tanımış olursunuz,aranızdaki uyuma,anlaşıp anlasamadığınıza bakarsınız bu süreçte,zaten aranızda birşey yaşanacaksa yaşanır
Temkinli olmak her zaman iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?