Biraz tavsiyeye ihtiyacım var :/

Adam ne düşünür, şöyle yapsam böyle mi anlar diye hareket edeceğine bence akışına birak.

Rahat ol.
Bir kere de sen davet et, mesela aklında olan soruları yavaş yavaş muhabbet içinde sor.

Hicbir şeyi başlamadan ne olacağı hakkında yorumlayamazsin.
Denemeden goremezsin.

İcindeki temkinli kadın her zaman dursun bi köşede ama ne olacağını bilmek için bir yerden başlamak lazım.

Hoşlanmışsın ama tereddüt ediyorsun.
Bu kadar kasma diyorum sadece.

En makulu bu zaten. Birbirinizi tanıyıp ona göre hareket etmek.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Üç ay flört etmek için çok uzun bir süre. Arkadaş olursunuz, zaman zaman birlikte bişeyler yaparsınız anlarım ama bariz flört ederken üç ayda üç kez görüşmek, adamın hala ne hissettiğini, ne istediğini bilmemek olmamış. Biraz fazla yavaş ilerliyorsunuz.

Kendini ağırdan satmak olayını da hiç anlamam. Hoşlanıyorsam belli ederim ben, öyle aman hafif kız gibi görünmeyeyim demedim hiç bir zaman. Ama kişilik meselesi tabi.

Yaş meselesi bence hiç kafaya takılacak bişey değil. Biraz büyük adam iyidir. Bende de var bir tane ordan biliyorum, tecrübeyle sabit yani.

Yok aslında dışarıdan bakınca öyle absürd bir görüntü olmuyor

Ben de bahsettiğin kişinin sana karşı yoğun ilgisi olduğunu düşündüm. Ama 3 ay emin olmak için gayet yeterli bir süre, yani senden hoşlandıysa açık bir şekilde konuşması gerekiyordu seninle çoktan, çok yavaş ilerliyorsunuz. Sana karşı ilgisi var ama neye yönelik? Sevgili olmaya mı? O zaman neyi bekliyor, kaç ay daha geçecek böyle? Yaş farkı şu an senin için problem olmayabilir, eğitim-iş durumunu da bilmiyorum ancak bana da 11 yaş fazla geldi. Konumlarınız farklı, hayattan beklentileriniz farklı, bunlar yaşa göre fazlasıyla değişen şeyler. Aynı frekansı yakalayabilecek misiniz bakalım? Bana kalırsa sen temkinli olmaya devam et. Daha önceden tanıdığın bir insan da olmadığına göre, kendini her türlü duruma hazırla. Bazı erkeklerin gerçekten sağı solu belli olmuyor, yaşadım biliyorum :)

Annemin en yakın arkadaşının oğlu onunla çok yakın arkadaş, onunla konuştum, bence anlaşırsanız süper olur ama biraz değişik biridir, hemen anlayamazsın dedi. Geçen haftasonu görüşelim demiştik o şehirdışına gitti, bu haftasonu ben teklif edeceğim gelirsen bu tarafa ara görüşürüz diye. Bakalım ne olacak :)

Yook kendini ağırdan satma durumu yok, ben karşımdakinden emin olduğum an o bir adım atsa ben on adım atarım, gayet açık ve netim o konuda. Hafif kız olayı varsa eğer ben hafifim :) Ama burada olay şu ki bu üç ay yuzde yuz flört ederek geçmedi, yani şöyle diyeyim, yılbaşından iki hafta önceden beri sürekli bir konuşmamız var, son iki haftadır da bayağı yoğun. Ben yılbaşından önce böyle şeyler hissetmiyordum, düşünmüyordum son bir aydır daha çok şekillendi bazı şeyler kafamda. Şimdi de emin olmaya çalışıyorum onun niyetinden.
Yaş konusu da benim için sorun olacak en son konu. Benim eski sevgilim de benden 15 yaş büyüktü zaten. Daha iyi anlaşıyorum

Her insan hemen anlaşılmıyor ki zaten.
Mesela senelerce taniyorsun ama bir konu yüzünden farklı bir karakter görüyorsun.

Önemli olan karşılıklı anlayış.
Sans vermeden kiminle ne olacağı da bilinmez :) hakkınızda hayırlısı.

3 ay gibi yeterli bir süre geçmiş bu zamanda yakinlasmissiniz bence adim atma zamanı da gelmiş artik :)

Evet, tam olarak ben de aynı noktadayım. Bana karşı ilgisi var ama neye yönelik? Bu konuda çok bir konuşmamız olmadı, hani sevgili olma durumu, ilişki konusu vs. Evet konuştuk ama benim kafamdaki soru işaretlerini giderecek tatminkarlıkta olmadı.
Yaş farkı benim için sorun değil, gerçekten, daha önce de ilişki yaşadığım insanlar benden çift haneli sayılar kadar büyüktü, eğitim ve gelir durumu vs de denk pozisyondayız o yuzden o konuda sorun yaşamayız. Sadece onun hayattan ve gelecekten beklentisi ne, bana karşı ilgisi ne, ne yapmak istiyor, bu konularda biraz daha tanımam gerektiğini düşünüyorum.
Kesinlikle, her türlü duruma hazırım şu an o yuzden galiba temkinli olmaya devam edeceğim, tanımaya çalışacağım ama olmazsa da dünyanın sonu değil, emin olmam için bir adım atmam gerekiyor..

Doğru. Ne bileyim hep böyle içimde bir şüphe var, bir önceki ilişkimde yaşadığım kötü tecrübelerden sonra, yoğurdu üfleyerek yiyorum:/ ama risk almazsam da bilemem. risk almamak her şeyi riske atmaktır :)

Sizin babanızla ciddi sorunlarınız var ya da cocukken olmuş...tüm erkek seçimleriniz bunu bağırıyor.

Sizin babanızla ciddi sorunlarınız var ya da cocukken olmuş...tüm erkek seçimleriniz bunu bağırıyor.

He ya, kendinden azıcık büyük olan bir erkekle birlikte olan herkesin babasıyla sorunları vardır. Varsa bile bize ne size ne, neden bunu belirtme ihtiyacı hissettiniz? Erkek arkadaş seçimleri bunu bağırsa ne olacak?

herkes istediği yaşta istediği tipte eş ya da sevgili seçme hakkına sahiptir.Kişilik olarak olgun bir bayandır yaşına göre kendi yaşıtları beynine yaşam tarzına hitap etmiyordur olamaz mı.Ben üniversitedeyken sevgili yapmadım ama şahsen öle simitçilerde salaş yerlerde alman usulü hesap paylaştığım bir erkeğe de asla aşık olamazdım saygı duymazdım gibi geliyor eşimde benden 8 yaş büyük bende demi baba sorunu var yani ha ha

Evet tüm erkek arkadaşlarını bu şekilde seçenlerin durumu budur insan PSİKOLOJİsinde..yaranız var sanırım? İstediğimi belirtirim kimseye soracak değilim..yoruma yorum yapmak yasak işinize bakın

Evet tüm erkek arkadaşlarını bu şekilde seçenlerin durumu budur insan PSİKOLOJİsinde..yaranız var sanırım? İstediğimi belirtirim kimseye soracak değilim..yoruma yorum yapmak yasak işinize bakın

Hayırdır uzman psikolog musunuz? Yoksa insan davranışları ya da erkek arkadaş seçimine dair araştırma mı yaptınız? Hiç sanmıyorum...
Yaram olması gerekmiyor gereksiz tavrınızı eleştirmek için.

Varsa da var, kimseyi ilgilendirmez ki. Yoruma yorum yapmak yasaksa konu dışı polemik de yasak. Ayrıca ben konuda hıcbır yerde yaşa Yönelik bır soru sormadım. Bence de herkes işine baksa iyi olur..

Bence adam sana gayet ilgili ve seninle özel olarak ilgileniyor yani bos degil erkek arkadaslari varken niye sürekli seninle görüsmek istesin,,ssende ona karsi bos degilsen onu tanimaya calisabilirsin msj atman tuhaf felan olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…