- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
ben anlamadiDizinin etkisinden kurtulamamıssın hala.
Kirk yillik diziden esintiler yerine sorunu anlatsaydin belki faydamiz olurdu ya
Icerikten bahsediyorum, ayrildin da niye ayrildin gibi.. onu deyin bunu soyleyin direktifinden degilİlk paragraf fransızca mı anlamadınız?
Icerikten bahsediyorum, ayrildin da niye ayrildin gibi.. onu deyin bunu soyleyin direktifinden degil
Olması gereken bir ayrılıktı demişsiniz, üzülmem sevgimden değil demişsiniz. Bir ayrılıktan sonra hemen mutlu hissedemez kendini kimse mantıklı bir karar bile olsa. Zamana bırakın biraz.
Okuyan kimse konundan bi sey anlamamis, herkes ici gecmis dizi repliginden baymis, bi bana sardin, kendini harbiden bihter sanmis ben de katya :d bu huysuzlukla sonun harbiden nihal gibi sakin kadinlara tercih edilmek olur :dNeden ayrıldığımın önemi olsa onu anlatırdım. Ben ayrılmaktan vazgeçmek istemiyorum. Derdim bu. Klişe ayrılık tesellilerine ihtiyacım var demek ki. Ne istediğimizi de size mi soracağız?
Alışkanlıktaaaan.
Gidişat iyi olsa ayrılık olmazdı.
Kaçıncı kez direkten döndü sonuçta, bu da gol olsun.
90 dk bitti uzatmalar da oynandı. Artık herkes sıcak bi duş alıp evlere dağılsın en mantıklısı.
Bende maçtan kesitlerle cevaplayayım dedim :)
Yok yok bu gol. Hakeme itiraz etmezsen pozisyon incelenmezse gol yani. Oyuncu değişikliğine git derimValla doğru söze ne denir. Bu da mı gol değil diyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?