- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme.
Alışkanlıkların geçmesi biraz zaman alır.
Durum her ne bilmiyorum ama yemin ederim ki zamanla gececekGöz göre göre gelen ve olması gereken bir ayrılık, buna rağmen acı çeken bir minerva. Sevgiden mi, hayır. Bağlılıktan mı, hayır. Çözemiyorum neden? Geçecek deyin, sana adam mı yok deyin bir şeyler deyin kızlar. Deyin ki ben bu ayrılıktan vazgeçmeyeyim.
Şu anki modum;
"Gayet iyiyim ben. Yürür giderim kendi yoluma. Bihter Ziyagil'im ben. Firdevs Yöreoğlu'nun kızıyım. Kimse ayaklarının altına alamaz beni. Kimse canımı acıtamaz... Teselliye ihtiyacım yok benim.
Şimdi dinlenicem güzelleşicem yarın için. Üvey kızım evleniyo.. Kocamın yanındaki yerimi alıcam yarın... Çok güzel olucam. Yüzümde en sahici gülümsememle onların mutluluğunu alkışlıycam... Anne nasıl dayanıcam?"
Nasıl dayanıcam kızlar
Behlül gibisi gelmesin deAmannn bosver sekerim.adnan gider behlul gelir
Amaaan sana adammı yok :)
Alışkanlık zor geçer ama başka alışkanlıklar bulursun unutur gidersin inşallah. Karar vermek en zoru galiba(yaşamadığım için tam bilemicem ama), en zor adımı atmışken geri dönme.
Allah yolunu açık etsin
Yok yok bu gol. Hakeme itiraz etmezsen pozisyon incelenmezse gol yani. Oyuncu değişikliğine git derim
Bi baskül de ben şutladımTransfer yapmamız lazııımterazi erkeğine de kırmızı kart gösteriyorum
Durum her ne bilmiyorum ama yemin ederim ki zamanla gececek
Hatta salak bihter bi kac hafta bi kac ay disini sıksa onun acisida dinerdi oyle hic yoluna canindan olmazdi
Yani demem o ki cok canin yansada az disini sık bekle kotu gunlerde guzel gunlerde emanet hepsi geciyor
Aman çok da büyütmeye gerek yok kız kendi kaybetmiştir boşver
Bi baskül de ben şutladım
Bize akrep-boğa lazum
Her Eyşan'ın unutamadığı bir Ömer vardır be kuzuKız sana nasıl özeniyorum tam bir heartbreakersın
Akrep al akrepBi baskül de ben şutladım
Bize akrep-boğa lazum
Unutmak biz insanlara verilmiş en güzel armağanlardan biri bence.Unutabilme yeteneğimiz olmasa o kadar büyük acılarla hiçbir şekilde baş edemez aklımızı kaybederdik.Sizin ki de alışkanlık ve bu alışkanlıktan kurtulup unutabilmeniz için zaman gerekiyor.Ara sıra krizlerimiz de yoksunluk sendromunda olsa gerek.Bu yoruma bayıldım işte :) Doğru, aptalca hareket etmeyip aynı hataya düşmemem gerek. Birazcık zaman geçsin hele bi.
Çok çok teşekkür ederim gerçekten.. Ben de hep onu düşünürdüm bihter biraz sabretse hepsi geçerdi boşuna öldü diye. Zaman her şeyi unutturuyor hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor...
Belkide aşk diye bisey yoktu o tutkuyu biz hep ask zannettikBeni..beni beni.. Bihterini...
Aşk değil, tutkuydu sadece.
Her Eyşan'ın unutamadığı bir Ömer vardır be kuzu
Önümüzdeki Cengizlere bakıyoruz yapacak bir şey yok
Unutmak biz insanlara verilmiş en güzel armağanlardan biri bence.Unutabilme yeteneğimiz olmasa o kadar büyük acılarla hiçbir şekilde baş edemez aklımızı kaybederdik.Sizin ki de alışkanlık ve bu alışkanlıktan kurtulup unutabilmeniz için zaman gerekiyor.Ara sıra krizlerimiz de yoksunluk sendromunda olsa gerek.
Akrep var da ben almıyorum sankiAkrep al akrep
Ahaha elindeki fıs burçları açıklasanaAkrep var da ben almıyorum sanki
Elimde fıs burçlar mevcut
Bir sene oncesi bu gunlerde kalbim imkansiz birine gitti vuruldu canim aciyordu resmen aayacak diye odum kopuyordu en sonunda gunu gelecek artik onu goremeyecegim diye uzuluyordum
Onunla yolumun ayrildigi ilk hafta abartisiz her saat basi agladim diyebilirim 2 saat sustuysam 3 saat agladim o aci hic gecmeyecek her zaman o kadar ozleyecegim canim ilk gunku gibi yanacak ilk gunku gibi ozleyecegim saniyordum
6 ay oldu girmuyorum konusmadim bi daha tahminimce yolda dahi karsilasmayiz tam olarak unuttum mu daha degil hala ara ara acıtıyor sol yanımi ama eminim gececek bugun olmazsa yarin yarın olmazsa öbür gun
Anlayacagin bakma sen bihtere aptallik etti hep oyle kalacak zannetti
Sen sabret bigun iyikide bitmis bile diyeceksin
Bugün mü ayrıldınız yine yazar o na şuraya yazayrumAh ahh ne diziydi o da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?