Biraz tesellinizi alırım...

Durum her ne bilmiyorum ama yemin ederim ki zamanla gececek

Hatta salak bihter bi kac hafta bi kac ay disini sıksa onun acisida dinerdi oyle hic yoluna canindan olmazdi

Yani demem o ki cok canin yansada az disini sık bekle kotu gunlerde guzel gunlerde emanet hepsi geciyor

Amannn bosver sekerim.adnan gider behlul gelir
Behlül gibisi gelmesin de Aman cidden biri gider biri gelir değil mi yaa, çok sağolun :)

Ne kadar iyisiniz, çok teşekkür ederim :) Valla kararı verdikten sonra arkasında durmak da pek zormuş ama desteklerinizle başaracağımı düşünüyorum, sizin de yolunuz hep açık olsun :)

Yok yok bu gol. Hakeme itiraz etmezsen pozisyon incelenmezse gol yani. Oyuncu değişikliğine git derim

Transfer yapmamız lazııım terazi erkeğine de kırmızı kart gösteriyorum

Çok çok teşekkür ederim gerçekten.. Ben de hep onu düşünürdüm bihter biraz sabretse hepsi geçerdi boşuna öldü diye. Zaman her şeyi unutturuyor hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor...

Bu yoruma bayıldım işte :) Doğru, aptalca hareket etmeyip aynı hataya düşmemem gerek. Birazcık zaman geçsin hele bi.
Unutmak biz insanlara verilmiş en güzel armağanlardan biri bence.Unutabilme yeteneğimiz olmasa o kadar büyük acılarla hiçbir şekilde baş edemez aklımızı kaybederdik.Sizin ki de alışkanlık ve bu alışkanlıktan kurtulup unutabilmeniz için zaman gerekiyor.Ara sıra krizlerimiz de yoksunluk sendromunda olsa gerek.

Çok çok teşekkür ederim gerçekten.. Ben de hep onu düşünürdüm bihter biraz sabretse hepsi geçerdi boşuna öldü diye. Zaman her şeyi unutturuyor hiçbir acı sonsuza dek sürmüyor...

Bir sene oncesi bu gunlerde kalbim imkansiz birine gitti vuruldu canim aciyordu resmen aayacak diye odum kopuyordu en sonunda gunu gelecek artik onu goremeyecegim diye uzuluyordum

Onunla yolumun ayrildigi ilk hafta abartisiz her saat basi agladim diyebilirim 2 saat sustuysam 3 saat agladim o aci hic gecmeyecek her zaman o kadar ozleyecegim canim ilk gunku gibi yanacak ilk gunku gibi ozleyecegim saniyordum

6 ay oldu girmuyorum konusmadim bi daha tahminimce yolda dahi karsilasmayiz tam olarak unuttum mu daha degil hala ara ara acıtıyor sol yanımi ama eminim gececek bugun olmazsa yarin yarın olmazsa öbür gun

Anlayacagin bakma sen bihtere aptallik etti hep oyle kalacak zannetti
Sen sabret bigun iyikide bitmis bile diyeceksin

Çok doğru sözleriniz. Tekrar teşekkür ederim, bu krizlerin geçici olduğunu kendime hatırlatıp yoluma devam etmem gerek :)

Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmanıza çok sevindim... Hep iyi olun bundan sonra inşallah :)

Her şey geçecek biz de bir gün tamamen mutlu olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…