Biraz tesellinizi alırım...

Üvey kızın evleniyo sandım bi an. Ama sonra arkadaşlara kızmışsın anlamadık deyince o zaman üvey kızının nişanlısına mı aşıksın nedir olay? Cidden anlamadım.

Kim olursanız olun ama Bihter Ziyagil olmayın derim ben zira sonu kötü bitti Bihter Ziyagil'in malum.
Zamanla geçecek emin olun.
Acınızı küçümsemiyorum ama insanlar ne acılara katlaniyorlar,nelerle savaşıyorlar ,ayrılık acısı yanında devede kulak kalır. Sağlıklı mısınız?inanın gerisi hiç önemli değil,her yara zamanla kapanır.

Sevdigin adam başkasıyla mı evleniyor? Sen de başka biriyle mi evlisin?

Ayrılıklarda yaşadıklarına değil yaşayamadıklarına ağlarsın, hayallerine ağlarsın, bi daha aynı şeyleri hissedemicem dersin, hissedersem kendime ar ederim dersin, biraz da kadınların içgüdüsel olarak tek erkekle olsun düşüncesinden kaynaklı bu üzüntüler ama boşver. Ben ne zaman ki öyle olmayı bıraktım kafasını yastığa koyar koymaz uyuyan gamsızlardan oldum çıktım. Tavsiye ederim tecrübeyle sabittir.

Oha.. Senin madigudiyi uvey kizina mi kaptirdin hemde amcasiyla evlisin yuh

Üvey kızın evleniyo sandım bi an. Ama sonra arkadaşlara kızmışsın anlamadık deyince o zaman üvey kızının nişanlısına mı aşıksın nedir olay? Cidden anlamadım.

Behlul birakilir mi ya buyuk ayip etmissin

Sevdigin adam başkasıyla mı evleniyor? Sen de başka biriyle mi evlisin?

Amann buralar karışmış Yok bizim iki bekar gayet sıradan bi ilişkimiz vardı. O alıntıyı önce kendimi gazlayıp "iyiyim ben" dediğim sonra "of nasıl geçecek" moduna girdiğim için yazdım ama anlaşılamamış :)

Gecmez dediğin ne varsa,hepsi geçer zamanla...!

İnşallah, teşekkür ederim :)

Haklısınız tabii ki, insan gerçek bir dertle mücadele edince anlıyor bunların ne boş şeyler olduğunu. Daha iyi hissediyorum zaten şu an. Çok teşekkürler :)

Ah en çok imrendiğim insan kolayca uykuya dalabilen insandır, keşke sizin gibi olabilsem bir an önce :) Çok teşekkür ederim

Gecer gecer neler gecmedi ki yine duser deli divane gonlun aska

Ne güzel şarkı değil mi ama, tam benlik şu an :) Sağolun

Ben hiçbirşey anlamadım gerçekten evli misin değil misin koçan mi var üvey kız diyorsun çok karışık canım biraz konuyu acar misin yardımcı olmak amacli

Illa sevgi ve baglilik olmasina gerek yok.
Aliskanlik en zor atilan seylerden biri.
Iliskilerde sirf aliskanlik yuzunden bu kadar uzulmeye degmez.

Illa sevgi ve baglilik olmasina gerek yok.
Aliskanlik en zor atilan seylerden biri.
Iliskilerde sirf aliskanlik yuzunden bu kadar uzulmeye degmez.

Haklısınız bugün daha iyi hissediyorum zaten :) Umarım özlemem birkaç gün sonra ama bundan sonrası kolay olacak gibi geliyor. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…