- 10 Temmuz 2016
- 890
- 6.695
- 68
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Hayir behlul evleniyo zaten anlamadin mi bu diziyi yeniden yasatiyo bize... Cok karistiAmannn bosver sekerim.adnan gider behlul gelir
Sevdigin adam başkasıyla mı evleniyor? Sen de başka biriyle mi evlisin?Göz göre göre gelen ve olması gereken bir ayrılık, buna rağmen acı çeken bir minerva. Sevgiden mi, hayır. Bağlılıktan mı, hayır. Çözemiyorum neden? Geçecek deyin, sana adam mı yok deyin bir şeyler deyin kızlar. Deyin ki ben bu ayrılıktan vazgeçmeyeyim.
Şu anki modum;
"Gayet iyiyim ben. Yürür giderim kendi yoluma. Bihter Ziyagil'im ben. Firdevs Yöreoğlu'nun kızıyım. Kimse ayaklarının altına alamaz beni. Kimse canımı acıtamaz... Teselliye ihtiyacım yok benim.
Şimdi dinlenicem güzelleşicem yarın için. Üvey kızım evleniyo.. Kocamın yanındaki yerimi alıcam yarın... Çok güzel olucam. Yüzümde en sahici gülümsememle onların mutluluğunu alkışlıycam... Anne nasıl dayanıcam?"
Nasıl dayanıcam kızlar
Yok benim "Ömer" akrepti deİki aslan ancak arkadaş olabiliyo bence test ettim daha önce :)
Hayırdır ya akrep mi buldun övüyon da övüyon
Ah Ömer ahhhhYok benim "Ömer" akrepti de
Oha.. Senin madigudiyi uvey kizina mi kaptirdin hemde amcasiyla evlisin yuh
Üvey kızın evleniyo sandım bi an. Ama sonra arkadaşlara kızmışsın anlamadık deyince o zaman üvey kızının nişanlısına mı aşıksın nedir olay? Cidden anlamadım.
töbeler olsun
Behlul birakilir mi ya buyuk ayip etmissin
Sevdigin adam başkasıyla mı evleniyor? Sen de başka biriyle mi evlisin?
Gecmez dediğin ne varsa,hepsi geçer zamanla...!
Kim olursanız olun ama Bihter Ziyagil olmayın derim ben zira sonu kötü bitti Bihter Ziyagil'in malum.
Zamanla geçecek emin olun.
Acınızı küçümsemiyorum ama insanlar ne acılara katlaniyorlar,nelerle savaşıyorlar ,ayrılık acısı yanında devede kulak kalır. Sağlıklı mısınız?inanın gerisi hiç önemli değil,her yara zamanla kapanır.
Ayrılıklarda yaşadıklarına değil yaşayamadıklarına ağlarsın, hayallerine ağlarsın, bi daha aynı şeyleri hissedemicem dersin, hissedersem kendime ar ederim dersin, biraz da kadınların içgüdüsel olarak tek erkekle olsun düşüncesinden kaynaklı bu üzüntüler ama boşver. Ben ne zaman ki öyle olmayı bıraktım kafasını yastığa koyar koymaz uyuyan gamsızlardan oldum çıktım. Tavsiye ederim tecrübeyle sabittir.
Gecer gecer neler gecmedi ki yine duser deli divane gonlun aska
Ben hiçbirşey anlamadım gerçekten evli misin değil misin koçan mi var üvey kız diyorsun çok karışık canım biraz konuyu acar misin yardımcı olmak amacli
Illa sevgi ve baglilik olmasina gerek yok.Göz göre göre gelen ve olması gereken bir ayrılık, buna rağmen acı çeken bir minerva. Sevgiden mi, hayır. Bağlılıktan mı, hayır. Çözemiyorum neden? Geçecek deyin, sana adam mı yok deyin bir şeyler deyin kızlar. Deyin ki ben bu ayrılıktan vazgeçmeyeyim.
Şu anki modum;
"Gayet iyiyim ben. Yürür giderim kendi yoluma. Bihter Ziyagil'im ben. Firdevs Yöreoğlu'nun kızıyım. Kimse ayaklarının altına alamaz beni. Kimse canımı acıtamaz... Teselliye ihtiyacım yok benim.
Şimdi dinlenicem güzelleşicem yarın için. Üvey kızım evleniyo.. Kocamın yanındaki yerimi alıcam yarın... Çok güzel olucam. Yüzümde en sahici gülümsememle onların mutluluğunu alkışlıycam... Anne nasıl dayanıcam?"
Nasıl dayanıcam kızlar
Illa sevgi ve baglilik olmasina gerek yok.
Aliskanlik en zor atilan seylerden biri.
Iliskilerde sirf aliskanlik yuzunden bu kadar uzulmeye degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?