- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi MinervaMcGonagall
-
Şimdi açıklıcam o burçtan olanlar üstüne alıncak falanAhaha elindeki fıs burçları açıklasana
Bugün mü ayrıldınız yine yazar o na şuraya yazayrum
Ay karşı taraf susmayınca daha zor yaYazdı biledelirtti beni sonunda. Bu defa kararlıyım ya.
Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmanıza çok sevindim... Hep iyi olun bundan sonra inşallah :)
Her şey geçecek biz de bir gün tamamen mutlu olacağız.
Insallah
Insallah tez zamanda umutlarina mutluluklarina yeniden kavusursun ilkbaharda gunesin yuzunu ilk gosterdigi zamanlardaki gibi civıl cıvil bi hayatın olur
Şimdi açıklıcam o burçtan olanlar üstüne alıncak falan
Başak, terazi, aslan, oğlak (evet hala)
Aslan hariç
Ay karşı taraf susmayınca daha zor ya
Çünkü son sözü söylemek ister bi aslan
Ben söylencek söz kalmasa bile nokta gönderiyordum eskiden ahaha
O krizlerin,acının geçmeyeceğini hatta tekrar sevemeyeceğimizi sanıyoruz ya külliyen yalan.geçiyor sonra çok da güzel sevilip seviyor insan.Çok doğru sözleriniz. Tekrar teşekkür ederim, bu krizlerin geçici olduğunu kendime hatırlatıp yoluma devam etmem gerek :)
HeheBaşağın üstünü çizzz
Ben karşımdakinin susmasını istiyorsam zayıf noktasından vururumBaşağın üstünü çizzzHelenra
Teraziyi de çiz kalın kalın
Bi de öyle bir şey söylüyor ki cevap vermesem olmaz, huyumu çözmüşDidişip duruyoruz ay içim şişti
Valla ben askimdan oluyorum ondan baskasiyla evlenemem mumkun degil diyenleri teselli etmek icin ha bire ugrastimO krizlerin,acının geçmeyeceğini hatta tekrar sevemeyeceğimizi sanıyoruz ya külliyen yalan.geçiyor sonra çok da güzel sevilip seviyor insan.
Bazen de çivi çiviyi söker:) en azından benim metot buydu:)
Başak zaten kıl olduğum bi burç biraz da senin etkin var ama çevremdeki sevmediğim tüm insanlar başakHehebaşaklara karşı olan husumetim bitmiş bulunuyor başaklarla savaşları devam edenlere sabırlar dilerim :)
O krizlerin,acının geçmeyeceğini hatta tekrar sevemeyeceğimizi sanıyoruz ya külliyen yalan.geçiyor sonra çok da güzel sevilip seviyor insan.
Bazen de çivi çiviyi söker:) benim metot buydu:)
Hehebaşaklara karşı olan husumetim bitmiş bulunuyor başaklarla savaşları devam edenlere sabırlar dilerim :)
Ben karşımdakinin susmasını istiyorsam zayıf noktasından vururumsürekli kes, kapa çeneni, yazma derim baktım susmuyor iyi bi laf sokar gördüğü an engellerim çok zevkli oluyor hani mal gibi kalıyor cevap veremiyor ya ahaha
Aslan iyi ama iki aslan olur mu bilmem akrep candır bulursan kaçırmaBaşak zaten kıl olduğum bi burç biraz da senin etkin var ama çevremdeki sevmediğim tüm insanlar başakteraziyi eledim çekemem onu oğlak zaten kenar süsü bana kalan aslan
He vallaAaa bir devir kapandı desene
Hakkında hayırlısı olsun canım tekrar bitirdiysen vardır bi sebebi ama olmuyorsa zorlamamak lazım daha fazla yıpranmaktansa.Aaa bir devir kapandı desene
Ya geçen gün tam bitti derken cevap vermeyecekken babaannesi öldü kıyamadımBaşa sardık...
İki aslan ancak arkadaş olabiliyo bence test ettim daha önce :)Aslan iyi ama iki aslan olur mu bilmem akrep candır bulursan kaçırma
Hakkında hayırlısı olsun canım tekrar bitirdiysen vardır bi sebebi ama olmuyorsa zorlamamak lazım daha fazla yıpranmaktansa.
Valla ben askimdan oluyorum ondan baskasiyla evlenemem mumkun degil diyenleri teselli etmek icin ha bire ugrastim
Coluk cocuga kavusanlarida gördüm ilk teklif eden kisinin sefkatli kollarinda teselli bulanlarida
Aşk acisi oldurmuyor tecrubeyle sabittir
Ama yalnizligin acisi cekilecek dert degil
Evde kalma yolunda emin adimlarla yuruyen bi kiz olarak bu tafsiyene cevap niteliginde su sozleri soyluyorumTamamen aynı fikirdeyim.
Yalnızlık geçici ise güzel yoksa çok can yakıcı oluyor.
Tüm yalnız ve ayrılık acısı çeken hemcinslerime ,aşk dolu,sevgi dolu bir de fafenk dolu bir ömür diliyorum
Ununu elemiş eleğini asmış çoluğa çocuğa karışmış bir abladan tavsiye :
şu erkek milletinin totosunu çok kaldırmayın sonra indirmesi zor oluyorsizi üzene de yol verin gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?