Biraz tesellinizi alırım...

Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmanıza çok sevindim... Hep iyi olun bundan sonra inşallah :)

Her şey geçecek biz de bir gün tamamen mutlu olacağız.

Insallah

Insallah tez zamanda umutlarina mutluluklarina yeniden kavusursun ilkbaharda gunesin yuzunu ilk gosterdigi zamanlardaki gibi civıl cıvil bi hayatın olur

Insallah

Insallah tez zamanda umutlarina mutluluklarina yeniden kavusursun ilkbaharda gunesin yuzunu ilk gosterdigi zamanlardaki gibi civıl cıvil bi hayatın olur

Ne kadar iyi insanlar var bu forumda ya valla mutlu ettiniz gece gece :) Aynı şeyleri sizin için diliyorum çook mutlu olun inşallah.

Şimdi açıklıcam o burçtan olanlar üstüne alıncak falan
Başak, terazi, aslan, oğlak (evet hala)
Aslan hariç

Başağın üstünü çizzz Helenra

Teraziyi de çiz kalın kalın

Ay karşı taraf susmayınca daha zor ya
Çünkü son sözü söylemek ister bi aslan
Ben söylencek söz kalmasa bile nokta gönderiyordum eskiden ahaha

Bi de öyle bir şey söylüyor ki cevap vermesem olmaz, huyumu çözmüş Didişip duruyoruz ay içim şişti

Çok doğru sözleriniz. Tekrar teşekkür ederim, bu krizlerin geçici olduğunu kendime hatırlatıp yoluma devam etmem gerek :)
O krizlerin,acının geçmeyeceğini hatta tekrar sevemeyeceğimizi sanıyoruz ya külliyen yalan.geçiyor sonra çok da güzel sevilip seviyor insan.
Bazen de çivi çiviyi söker:) benim metot buydu:)

Başağın üstünü çizzz Helenra

Teraziyi de çiz kalın kalın

Bi de öyle bir şey söylüyor ki cevap vermesem olmaz, huyumu çözmüş Didişip duruyoruz ay içim şişti
Ben karşımdakinin susmasını istiyorsam zayıf noktasından vururum sürekli kes, kapa çeneni, yazma derim baktım susmuyor iyi bi laf sokar gördüğü an engellerim çok zevkli oluyor hani mal gibi kalıyor cevap veremiyor ya ahaha

O krizlerin,acının geçmeyeceğini hatta tekrar sevemeyeceğimizi sanıyoruz ya külliyen yalan.geçiyor sonra çok da güzel sevilip seviyor insan.
Bazen de çivi çiviyi söker:) en azından benim metot buydu:)
Valla ben askimdan oluyorum ondan baskasiyla evlenemem mumkun degil diyenleri teselli etmek icin ha bire ugrastim

Coluk cocuga kavusanlarida gördüm ilk teklif eden kisinin sefkatli kollarinda teselli bulanlarida

Aşk acisi oldurmuyor tecrubeyle sabittir

Ama yalnizligin acisi cekilecek dert degil

Hehe başaklara karşı olan husumetim bitmiş bulunuyor başaklarla savaşları devam edenlere sabırlar dilerim :)
Başak zaten kıl olduğum bi burç biraz da senin etkin var ama çevremdeki sevmediğim tüm insanlar başak teraziyi eledim çekemem onu oğlak zaten kenar süsü bana kalan aslan

Bazen de çivi çiviyi söker:) benim metot buydu:)

Ayy içim umut doldu şimdi :) Ben de o günleri göreyim bir an önce ya :) Çok sağolun iyi ki varsınız...

Hehe başaklara karşı olan husumetim bitmiş bulunuyor başaklarla savaşları devam edenlere sabırlar dilerim :)

Aaa bir devir kapandı desene

Ya geçen gün tam bitti derken cevap vermeyecekken babaannesi öldü kıyamadım Başa sardık...

Başak zaten kıl olduğum bi burç biraz da senin etkin var ama çevremdeki sevmediğim tüm insanlar başak teraziyi eledim çekemem onu oğlak zaten kenar süsü bana kalan aslan
Aslan iyi ama iki aslan olur mu bilmem akrep candır bulursan kaçırma

Aaa bir devir kapandı desene

Ya geçen gün tam bitti derken cevap vermeyecekken babaannesi öldü kıyamadım Başa sardık...
Hakkında hayırlısı olsun canım tekrar bitirdiysen vardır bi sebebi ama olmuyorsa zorlamamak lazım daha fazla yıpranmaktansa.

Tamamen aynı fikirdeyim.
Yalnızlık geçici ise güzel yoksa çok can yakıcı oluyor.

Tüm yalnız ve ayrılık acısı çeken hemcinslerime ,aşk dolu,sevgi dolu bir de fafenk dolu bir ömür diliyorum

Ununu elemiş eleğini asmış çoluğa çocuğa karışmış bir abladan tavsiye :
şu erkek milletinin totosunu çok kaldırmayın sonra indirmesi zor oluyor sizi üzene de yol verin gitsin

Evde kalma yolunda emin adimlarla yuruyen bi kiz olarak bu tafsiyene cevap niteliginde su sozleri soyluyorum

Kocayi buldukta bi totosunu kaldirmasi kusur kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…