Biraz üzülüyorum bu duruma :(

Adam şuan mutlu evet ama ilerisi içn böyle yapmaya devam ederseniz muhtemelen mutsuz olacak
uyduruk şeyleri tartışmaya çevirip hayatı zindan etmenin kimseye faydası olmaz
hem belki erkek arkadaşınız birşeyin söylenerek yapılmasından hoşlanmıyordur bunu düşündünüz mü?
siz sürekli yap et koy al gel yaparsanız SIKILIR azcık akıllı olun

ya uyumsuz bir yanı yok her şey de iyi aslında sadece hani bi süpriz güzel olmaz mı diye düşündüyorum arada yani sorunsuz yolunda giden ilişkide yapılcak uafak bir şey ama dediğim gibi baktığında çok çok önemli değill kız olunca beklenti oluyor sadece

ben de sıkılacağını bilerelden bunu dile getirmiyorum 2 a
defa dile getirdim sonra bıraktım bana git hediye al süpriz yap da demedim demem de içten gelen bir şey olmalı

Bence sen çok acele ediyorsun.
Mesela senin yerinde olsaydım sosyal paylaşım sitelerinde sevgilim fotoğraf paylaşmadan asla ben de paylaşmazdım.
Sürpriz konusuna gelince erkekler böyle yapılarında odunluk var düşünemiyorlar.

bencede kesinlikle haklısınız
erkek arkadaşım resim paylaşmadan asla paylaşmam
bide akrabalar falan görüyorlarmış utanırım ben :)
akrabalar düşünmez mi hem ne meraklı kız ölüyor bizim oğlana diye :)

konu sahibi süpriz konularında haklısınız kim olsa bekler
durun bakalım az daha sabır

Beklentinin/sürprizin kızı,erkeği olmaz.
Erkekler de sürpriz bekler,hediye özenir ama tabii kendi yapıyorsa,kendisi de önemsiyorsa bu özel duyguları.
Ama emin ol sürpriz bekleyen,hediye alan,çiçek getiren erkek bekler zaten.
Almayanın beklemesi suistimale girer.

9 senelik sevdiceğim (aynı zamanda 3 senelik eşim) daha facebook vs. ortamlara benim fotoğrafımı eklememiş, fotoğraflarıma yorum yapmamıştır.
sevginin ölçütü bu değil. millete duyurmaya gerek yok.
aman bakın biz ne mutluyuz imajı mı çizmeye çalışıyosunuz? hiç gerek yok inanın :)

3 ay olmus birax zamana birak bence cok yeni daha

bizimde yeni mesela ,2 ay olacak,bizde hiç foto moto koymuyoruz,bizim özelimiz kimse görsün istemiyorum dedi,hatta ben de istemiyorum,ama herkesde biliyor hatta yüz yüze tanıştığım arkadaşları bile var,bu çok büyük bi sorun değil bence,süprizlere gelince erkekler çok da düşünmezler :) bu kadar takılma eğer seni seviyorsa mutluysan biraz bazı şeyleri boş geç derim sonra sürekli huzursuz ve kavgacı olursun bu da ilişkini zedeler

3 ay yahu sadece 3 ay... Ne meraklısınız her şeyi çabucak tüketmeye. Şu an onunla buluşmak bile sizi havalara uçuruyor olmalıydı, siz yok sürpriz yok fotoğraf diye kendinizi yiyorsunuz.

Ben 3 ayda bırakın oraya buraya fotoğraf koymayı en yakınlarıma bile bahsetmezdim. Daha tanıma, alışma evresidir bu, yürüyüp yürümeyeceği bile belli değildir. Zaten böyle giderseniz adamın en uzun ilişkisi yine 3-5 aylık bir şey olacak muhtemelen.

biz de öyle hergün fotoğraf koymuyoruz toplasan 3-4 tane vardır zaten. Bana süpriz yapmıyorsun diye de bir şey demedim bu yüzden de kavga falan etmedikk yani sadece kendi düşüncem bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…