Birazda benim misafirim olun :)

nscckts

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
47.403
127.855
598
38
Gaziantep
Son düzenleme:
Lefinbahya diebiliorum o çiçeğin adını bizde de war ewnde gule gule otur tatlım tam benim renklerim yalnız o çiçeğe bebiş doğunca dikkat et Allah korusun ısırdığı zaman zehır salgılıyo netten araştrabılırsın

güle güle ağız tadı ile otur canım evinde :) şu yeşil yapraklı çiçek herkeste var galiba demirbaş resmen onlar
aminnn cok tesekkur ederım
hayatımda ılk kez cıcekle ılgılenıyorum kayınvalıdemın evınde ustunde tek yaprak seklındeydı aldım eve getırdım açtı hosuma gıttı :)
herkesde var cıdden

evet oyleymıs zehırlıymıs dıkkat edıcem allah korusun :)
tesekkur ederım :)

Ohh miss ferah bir ev ..
Rabbim huzurlu yaşamak nasip etsin. .
Sağlıkla al kucağına inşallah bebişini ..
Yakın olsak bi kahveni içerdim ..

Çok şık , çok ferah , çok beğendim . Guzel günlerde oturun . Kızınızın odasında oyuncakları eksik bir tek . Saglikla kucağınıza alın insallah .

Ohh miss ferah bir ev ..
Rabbim huzurlu yaşamak nasip etsin. .
Sağlıkla al kucağına inşallah bebişini ..
Yakın olsak bi kahveni içerdim ..
ayy tesekkur ederım canım benım
eşin ile antebe gezmeye gelın mısafır edelım sızı

Çok şık , çok ferah , çok beğendim . Guzel günlerde oturun . Kızınızın odasında oyuncakları eksik bir tek . Saglikla kucağınıza alın insallah .
cook tesekkur ederım :)
evet oyuncak eksık once oyuncagı kendıme degıl kızıma alacagıma daır kendıme soz vermem lazım oyuncak dukkanlarında halımı gorsen acır merhamet gosterırsın hepsıne saldırıyorum

Kızın yaşadı o zaman

Ay ne kadar geniş bir ev ya, salonun benimkinin 3 katı maşallah
Çok ferahmış eviniz güle güle oturun, kilerli mutfak olayına ben de bayıldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…