Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niyetin için okudum. Allah kabul etsin.Kendim icin okudum. Allah kabul etsin
Bugün sizin gününüz. Niyetinizi burdan ve ya özelden yazarsanız okuyalım.Regliyken okunacak esmalardan gidelim o zaman
Bu turda ya basit okuyalım sayısı 77 diyor
Sıralama da
Mina
Rainy
Dolar m
Şekilde uygun mu kızlar
Kendi niyetime okudum Allah kabul etsinAllahümme salli ala seyyidina Muhammed
Niyetim: Yarabbi yaptığım yatırımları değerlendir, harama bulaşmadan helal yoldan ve kolaylıkla istediğim evi alabilmeyi nasip et. Karşıma göz aydınlığım olacak hayırlı birini çıkar, hayırlı huzurlu mutlu bir yuva kurayım. Amin.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
Niyetinizr okudum. Allah kabul etsin.Allahümme salli ala seyyidina Muhammed
Niyetim: Yarabbi yaptığım yatırımları değerlendir, harama bulaşmadan helal yoldan ve kolaylıkla istediğim evi alabilmeyi nasip et. Karşıma göz aydınlığım olacak hayırlı birini çıkar, hayırlı huzurlu mutlu bir yuva kurayım. Amin.
Amin canım Allah razı olsunNiyetinizr okudum. Allah kabul etsin.![]()
okudum bende. Allah kabul etsinAllahümme salli ala seyyidina Muhammed
Amin canım Allah razı olsunokudum bende. Allah kabul etsin
Canim dolar milyoneri icin oku. Bugunde sana okuyalimBende katılmıştım ama
Okudum Rabbim kabul etsin inşaallahCanim dolar milyoneri icin oku. Bugunde sana okuyalim
Niyetini paylasir misin canimOkudum Rabbim kabul etsin inşaallah![]()
Okudum canim. Allah kabul etsinAllahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Okudum canım Allah kabul etsinAllahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed