Birbirimize zaman verelim dedi?

Allah sizi çok seviyor. İki gerizekalidan kurtarmış işte. Kendine gel diyor bence bu mesajı almalisin

Yani ben eşek gibi çalışıp mezun olup, işe girip mesaide çalışacağım, anam babam beni büyütecek elin herifine arabamı verip böyle perişan olacağım?! Bunu kardeşim bir kere yapsa, kardeşime kıyamam ama o yüzsüzce arabayı kullanıp, geç getiren eşeği parçalarım. Bir daha arabanın ön koltuğunda bile oturamaz.

Baştan böyle demiyordu ki. Ben sebebini öğrenmek istedim. Kendi de biliyorum çok pişman olacağım biliyorum ama ben bunaldım dedi

Bakın adamın bunu bilerek yaptığına o kadar eminim ki. Ondan vazgeçemeyeceğinizi, ne olursa olsun devam edelim diyeceğinizi düşünüyor. Sonra bu söylediklerinizi arkasına alıp size evlilik hayatını zindan edecek. Siz şikayet ettiğinizde de size bugünleri hatırlatacak. Ayrılmakla çok iyi bir karar vermişsiniz. Birkaç zaman sonra bu adam sizi yoklayacak. Sakın ama sakın kanmayın.

Bakın adamın bunu bilerek yaptığına o kadar eminim ki. Ondan vazgeçemeyeceğinizi, ne olursa olsun devam edelim diyeceğinizi düşünüyor. Sonra bu söylediklerinizi arkasına alıp size evlilik hayatını zindan edecek. Siz şikayet ettiğinizde de size bugünleri hatırlatacak. Ayrılmakla çok iyi bir karar vermişsiniz. Birkaç zaman sonra bu adam sizi yoklayacak. Sakın ama sakın kanmayın.
Evet haklısınız. Arkama bakmayacağım. Kurban olduğum rabbim gerçekten koruyor beni. Bir alışkanlık var. Onun etkisi ile herhalde biraz canım sıkılıyor. Bence de sizin dediğiniz gibi. Engelleyeceğim her yerden. Bir daha da bana ulaşmasını egosunu tatmin etmesini istemiyorum.

Arabanız olmasa 5 ay bile sürmezdi bu ilişki. Siz neden adamın ayağına bütün nimetleri seriyorsunuz? Anneniz babanız istese çalışıp biriktirip aldığınız arabayı haftanın her günü böyle rahat verir miydiniz? Hiç sanmam. Evlenmiş olmak için evleniyorsanız bari mantık evliliği yapın. Ya adam çok zengin olsun size yedirsin, ya çok yakışıklı olsun göz doyursun ya da çok manevi yönü güçlü falan olsun. Böyle saçma sapan insanların bir tarafını yükseltiyorsunuz sonra diğer hemcinslerim erkek yok piyasada diye ağlıyor. Olmaz tabi bir tarafına don giymeye parası olmayan adam sevgilim dediği kadının arabasına çökebiliyor çünkü o değeri görüyor.

Benim maddi olarak kendimden yek beklentim bir araba almak. Bir türlü alamadım. Sevgilimin arabası var ve ben söylendiğimizde hep var işte arabamız der. Ben de sinirlenirim senin araban o benim arabam yok diye. O da hem kendi de yorulduğundan hem ben de kullanayım diye otomatik vites bir arabaya yükseltecek. Ama gelip de bu araba sende üç gün kalsın dese valla enayisin sen yaptığın diğer birikimleri de ver üstüme yiyeyim seni derim. Kerizin malı yenir çünkü.

Benim arabamı çoğu zaman ona veriyordum, okulu uzak diye de kıyamıyordum. 2 kez benim arabamla memleketine de gitti. Yani sevdiğim için gözüme de gelmedi. Haftanın 3 4 günü arabam onda kalırdı.
Mesela arabam onda olduğu gün şu saatte gelecem dese 1 saat bekletirdi beni. En az yani

Buna ‘mala çökme’ deniliyor. Sevgiliniz sizi yiyor.

Siz hâlâ evlilik diyorsunuz ay bayılacam bu kadınların ‘yeter ki evleneyim’ diye bu kadar saçmalığı çekmelerine 🤦🏻‍♀️

Babanız istese vermezsiniz ama aracınızı.

Sizin gibi kadınlar yüzünden erkeklerin dötü havadan inmiyor bravo

Kusura bakmayın ama erkekler böyle tamam aşkım al senin olsun, al sen yorulma, sana kıyamam davranışlarından çok etkilenip aa bana çok aşık deyip kul köle olmuyor tam tersi böyle işte ona gelemem buna gelemem davranıyorlar. Adamın annesi olmuşsunuz, bir aman terleme deyip sırtına havlu cebine harçlık koymadığınız kalmış.

Bu adamı azıcık süründürüp sen kim köpek çekse biri, o ben ona gelemem buna gelemem diyen adam mum olur kapısında.
Erkekleri azıcık zora koşmak azıcık çaba göstermelerini sağlamak lazım.
Arabayı alıp sonra da tipim değilsin diye terk edin kalsın öyle.

Kusura bakmayın ama erkekler böyle tamam aşkım al senin olsun, al sen yorulma, sana kıyamam davranışlarından çok etkilenip aa bana çok aşık deyip kul köle olmuyor tam tersi böyle işte ona gelemem buna gelemem davranıyorlar. Adamın annesi olmuşsunuz, bir aman terleme deyip sırtına havlu cebine harçlık koymadığınız kalmış.

Bu adamı azıcık süründürüp sen kim köpek çekse biri, o ben ona gelemem buna gelemem diyen adam mum olur kapısında.
Erkekleri azıcık zora koşmak azıcık çaba göstermelerini sağlamak lazım.
Arabayı alıp sonra da tipim değilsin diye terk edin kalsın öyle.
Arabam bende. Bir daha da hayatıma almayacağım zaten. Eminim bin pişman olacağına suç da bende zaten. Baştan beri kabul etmeyecektim

Siz hâlâ evlilik diyorsunuz ay bayılacam bu kadınların ‘yeter ki evleneyim’ diye bu kadar saçmalığı çekmelerine 🤦🏻‍♀️

Haklısınız. Suç bendeydi bir şey diyemiyorum

Arabam bende. Bir daha da hayatıma almayacağım zaten. Eminim bin pişman olacağına suç da bende zaten. Baştan beri kabul etmeyecektim

Pişman olmayacak çünkü sizin sandığınız gibi sizi sevmiyor boş da kalmadım sevgilim var arabası bende geziyorum, başka biri çıkarsa onu şutlarım diye düşündüğü için pişman olmaz.

Haklısınız. Suç bendeydi bir şey diyemiyorum

Eskiler yazı değişmez yastık değişir derlermiş ya. Sizinki o hikayeye dönmüş biraz ama bunun bir sebebi var biliyor musunuz?

Sizin bakış açınız, davranış şekilleriniz değişmemiş. Kıymetli olan sizsiniz. Önce birbirimizi tanıyın görün o size fedakarlık yapabiliyor mu yada siz ona fedakarlık yaparken içiniz acıyor mu bi bakın. Sonrasında aileler de devreye girer evlenirsiniz de.

Bu ilişkinizde ipin ucu kaçmış toparlanmaz bence kendinizi hiç heba etmeyin.

Merhaba arkadaşlar. Eski konularımı bilenler vardır. 7 yıllık sevgilim yabancı bir kadınla beni aldatıp evlenmişti. O aralar kötü zamanlar geçirdim. 32 yaşındayım. Öğretmenim. Çok hatalar yaptım. Zaman zaman onu bırakırsam günahına girerim düşüncesi vardı içimde. Çünkü doğru düzgün işi yoktu ailem de izin vermiyordu. Neyse son 5 aydır bir öğretmenle görüşüyorduk. Yani ondan hoşlandım zmaan içinde de alıştım. Evlilik fikri içime de sinmişti. O da ailesine söyledi babası sürekli arardı. Ablaları da. Ama sürekli x kişisi kızı üzme sakın falan da diyorlardı.
Evin en küçüğü biraz rahat büyümüş. Annesi çok düşkün. Bana sürekli ben darlanmaya gelemem, üstüme gelinirse kaçarım diyordu.
İlişkimizde tartışmalarımız çok oldu. Yani onun arabası yoktu. Benim arabamı çoğu zaman ona veriyordum, okulu uzak diye de kıyamıyordum. 2 kez benim arabamla memleketine de gitti. Yani sevdiğim için gözüme de gelmedi. Haftanın 3 4 günü arabam onda kalırdı.
Mesela arabam onda olduğu gün şu saatte gelecem dese 1 saat bekletirdi beni. En az yani. Bu da tartışmaya sebep oluyordu. Ne var 10 dk beklemişsen diyordu. 10 dk olsa yine sorun değil.
Sonra ne çiçek ne hediye. Ben zorlamayla yapmam diyordu. Geçenlerde de babası siz evlenseydiniz kısın 2 ay sizde kalırdık, burda da doğalgaz parası veriyoruz diyordu. Ben şok tabi.
Şimdi de aramız son 2 haftadır kötü. Evlilik bana uzak, ben 2 sene evlilik düşünmüyorum. Çok bunaldım her şeyden tartışmalardan dedi. Sonra da bana biraz zaman ver, 1 hafta konuşmayalım, kafamızı toplayalım sonra oturur konuşuruz, olursa olur olmazsa tanıştık olmadı deriz dedi. Her şeyin hayırlısı tabi ama şu sıralar da ailem yine evlilik mevzunu açtı. Ben iyice bunalıma girdim. Bu sefer her şey yolundayken ya da ben öyle sanırken yine tepe taplak oldum. Hiç evlenemeyecekmis, sevilmeycekmis gibi hissediyorum 🥲 tabi ailem evlilik dediği için de onun da üstüne gittim madem düşüncen yoktu ne diye vaktimi aldın diye. Çünkü bu görüştümüz süre zarfında o sürekli evlenmek istediğini dile getiriyordu. Bana bir akıl verin. Hiç iyi değilim.

Bu sefer her şey yolundayken ya da ben öyle sanırken yine tepe taplak oldum.

Konunuzu bir başkasının konusu gibi okuyun. Anlattıklarınızda size herşeyin yolunda olduğunu düşündürten şey nedir ?

Adamla sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş. İlişkinizde aşk, sevgi, saygı nerede ? Arabanızın haftanın 3-4 günü adamda işi ne ? Arabanızla adamın 2 kez memleketine gitmesi de saçmalık. Sizi tanımadan önce bu adam memleketine gitmiyor muydu ? O zaman nasıl gidiyorsa yine öyle gidecekti.

Çok şanslısınız ki adam arabanızla bir kazaya karışmamış.

Evlilik fikri ve evlenme isteğiniz sizi hataya sevk ediyor gibi görünüyor. Adam sizi arasa dahi bundan sonra siz cevap vermemelisiniz.

Pişman olmayacak çünkü sizin sandığınız gibi sizi sevmiyor boş da kalmadım sevgilim var arabası bende geziyorum, başka biri çıkarsa onu şutlarım diye düşündüğü için pişman olmaz.
Çok yüz verdim haklısınız. Bir daha muhatap olmayacağım

Konunuzu bir başkasının konusu gibi okuyun. Anlattıklarınızda size herşeyin yolunda olduğunu düşündürten şey nedir ?

Adamla sağlıklı bir ilişkiniz yokmuş. İlişkinizde aşk, sevgi, saygı nerede ? Arabanızın haftanın 3-4 günü adamda işi ne ? Arabanızla adamın 2 kez memleketine gitmesi de saçmalık. Sizi tanımadan önce bu adam memleketine gitmiyor muydu ? O zaman nasıl gidiyorsa yine öyle gidecekti.

Çok şanslısınız ki adam arabanızla bir kazaya karışmamış.

Evlilik fikri ve evlenme isteğiniz sizi hataya sevk ediyor gibi görünüyor. Adam sizi arasa dahi bundan sonra siz cevap vermemelisiniz.
Cevap vermeyi düşünmüyorum. Sağlıklı düşünemedim. Ama ondan uzak kaldıkça daha iyi olacağım eminim

Back
X