- 9 Ağustos 2023
- 3.421
- 7.686
- 78
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Bazı şeyler böyle aceleye gelmez gerçekten. Verilmiş sadakanız varmış.Ben de öyle düşünüyorum. Annem de bana destek sağolsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Bazı şeyler böyle aceleye gelmez gerçekten. Verilmiş sadakanız varmış.Ben de öyle düşünüyorum. Annem de bana destek sağolsun
Kaç kaç kaç!Merhaba arkadaşlar. Eski konularımı bilenler vardır. 7 yıllık sevgilim yabancı bir kadınla beni aldatıp evlenmişti. O aralar kötü zamanlar geçirdim. 32 yaşındayım. Öğretmenim. Çok hatalar yaptım. Zaman zaman onu bırakırsam günahına girerim düşüncesi vardı içimde. Çünkü doğru düzgün işi yoktu ailem de izin vermiyordu. Neyse son 5 aydır bir öğretmenle görüşüyorduk. Yani ondan hoşlandım zmaan içinde de alıştım. Evlilik fikri içime de sinmişti. O da ailesine söyledi babası sürekli arardı. Ablaları da. Ama sürekli x kişisi kızı üzme sakın falan da diyorlardı.
Evin en küçüğü biraz rahat büyümüş. Annesi çok düşkün. Bana sürekli ben darlanmaya gelemem, üstüme gelinirse kaçarım diyordu.
İlişkimizde tartışmalarımız çok oldu. Yani onun arabası yoktu. Benim arabamı çoğu zaman ona veriyordum, okulu uzak diye de kıyamıyordum. 2 kez benim arabamla memleketine de gitti. Yani sevdiğim için gözüme de gelmedi. Haftanın 3 4 günü arabam onda kalırdı.
Mesela arabam onda olduğu gün şu saatte gelecem dese 1 saat bekletirdi beni. En az yani. Bu da tartışmaya sebep oluyordu. Ne var 10 dk beklemişsen diyordu. 10 dk olsa yine sorun değil.
Sonra ne çiçek ne hediye. Ben zorlamayla yapmam diyordu. Geçenlerde de babası siz evlenseydiniz kısın 2 ay sizde kalırdık, burda da doğalgaz parası veriyoruz diyordu. Ben şok tabi.
Şimdi de aramız son 2 haftadır kötü. Evlilik bana uzak, ben 2 sene evlilik düşünmüyorum. Çok bunaldım her şeyden tartışmalardan dedi. Sonra da bana biraz zaman ver, 1 hafta konuşmayalım, kafamızı toplayalım sonra oturur konuşuruz, olursa olur olmazsa tanıştık olmadı deriz dedi. Her şeyin hayırlısı tabi ama şu sıralar da ailem yine evlilik mevzunu açtı. Ben iyice bunalıma girdim. Bu sefer her şey yolundayken ya da ben öyle sanırken yine tepe taplak oldum. Hiç evlenemeyecekmis, sevilmeycekmis gibi hissediyorumtabi ailem evlilik dediği için de onun da üstüne gittim madem düşüncen yoktu ne diye vaktimi aldın diye. Çünkü bu görüştümüz süre zarfında o sürekli evlenmek istediğini dile getiriyordu. Bana bir akıl verin. Hiç iyi değilim.
Bitti artık .Kaç kaç kaç!
İnşallahOlmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. Bazı şeyler böyle aceleye gelmez gerçekten. Verilmiş sadakanız varmış.
E arabanızı satıp düğünü yapabilirdiniz? Sonra bir taraftan maaşınızla evi geçindirirken bir taraftan da paşaya evde hizmetçilik yapardınız? Üstüne bir de çocuk ohh.. Kaçırmasaydınız iyiydi sonuçta her türlü cefa kendi ayaklarının üzerinde duran bir bekar olmaktan iyidir heralde sizin mantığınızla.Evlilik masrafları zor gelmiş kendisine.
Büyüğünüz olarak söylüyorum.İyi ki bu adam ve aile yüzlerini erken göstermişler.Hemen hemen bırakacaksın bu adamı.Nasıl öğretmen bunlar kişiliksiz silik adam.Merhaba arkadaşlar. Eski konularımı bilenler vardır. 7 yıllık sevgilim yabancı bir kadınla beni aldatıp evlenmişti. O aralar kötü zamanlar geçirdim. 32 yaşındayım. Öğretmenim. Çok hatalar yaptım. Zaman zaman onu bırakırsam günahına girerim düşüncesi vardı içimde. Çünkü doğru düzgün işi yoktu ailem de izin vermiyordu. Neyse son 5 aydır bir öğretmenle görüşüyorduk. Yani ondan hoşlandım zmaan içinde de alıştım. Evlilik fikri içime de sinmişti. O da ailesine söyledi babası sürekli arardı. Ablaları da. Ama sürekli x kişisi kızı üzme sakın falan da diyorlardı.
Evin en küçüğü biraz rahat büyümüş. Annesi çok düşkün. Bana sürekli ben darlanmaya gelemem, üstüme gelinirse kaçarım diyordu.
İlişkimizde tartışmalarımız çok oldu. Yani onun arabası yoktu. Benim arabamı çoğu zaman ona veriyordum, okulu uzak diye de kıyamıyordum. 2 kez benim arabamla memleketine de gitti. Yani sevdiğim için gözüme de gelmedi. Haftanın 3 4 günü arabam onda kalırdı.
Mesela arabam onda olduğu gün şu saatte gelecem dese 1 saat bekletirdi beni. En az yani. Bu da tartışmaya sebep oluyordu. Ne var 10 dk beklemişsen diyordu. 10 dk olsa yine sorun değil.
Sonra ne çiçek ne hediye. Ben zorlamayla yapmam diyordu. Geçenlerde de babası siz evlenseydiniz kısın 2 ay sizde kalırdık, burda da doğalgaz parası veriyoruz diyordu. Ben şok tabi.
Şimdi de aramız son 2 haftadır kötü. Evlilik bana uzak, ben 2 sene evlilik düşünmüyorum. Çok bunaldım her şeyden tartışmalardan dedi. Sonra da bana biraz zaman ver, 1 hafta konuşmayalım, kafamızı toplayalım sonra oturur konuşuruz, olursa olur olmazsa tanıştık olmadı deriz dedi. Her şeyin hayırlısı tabi ama şu sıralar da ailem yine evlilik mevzunu açtı. Ben iyice bunalıma girdim. Bu sefer her şey yolundayken ya da ben öyle sanırken yine tepe taplak oldum. Hiç evlenemeyecekmis, sevilmeycekmis gibi hissediyorumtabi ailem evlilik dediği için de onun da üstüne gittim madem düşüncen yoktu ne diye vaktimi aldın diye. Çünkü bu görüştümüz süre zarfında o sürekli evlenmek istediğini dile getiriyordu. Bana bir akıl verin. Hiç iyi değilim.
Şayet sizi ararsa da burada çok güzel şeyler yazılmış, onlardan biraz derleyin toplayın onları söyleyin biraz ders verin ona.Ayrı kalınca epey düşündüm.Öğretmensin güya ama ...Sen öncelikle beni kullandın arabamla hiç utanmadan nerede ise tamamen alacaktın arabamı, demek yarın evlensek ben izinle arabamı alacaktım veya hiç alamayacaktım.Ailen ise daha evlenmeden kışlarını bizim evde geçrimeyi planlamış.Beni yolunacak kaz sandınız galiba diyeceksin...Büyüğünüz olarak söylüyorum.İyi ki bu adam ve aile yüzlerini erken göstermişler.Hemen hemen bırakacaksın bu adamı.Nasıl öğretmen bunlar kişiliksiz silik adam.
Aile tabi seni çok sever elbette Maaşlı öğretmensin.Eş adayı bundan iyi mi olur.Yarın evlendiniz ne iki ayı tüm kışı sizde geçirir bunlar.Bu baba utanmadan nasıl söylüyor bunu.Resmen kendi menfaatleri peşinde aile.
Öğretmen adama neden arabanı veriyorsun, hem de memleketine bile gidiyor.Bu nasıl kafa sizde ki.Yok seviyorum da yok şöyle adamda sizi kullanmış işte.Yarın evlenin maaş kartını da verirsiniz siz.
Sizin kimseye ihtiyacınız yok.Bakın bunlardan ders alın lürfen.Ne eş olacak adamlara ne de ailelerine kendinizi kullandırtmayın verin cevabını hemen.Burada benzer o kadar çok sorun var ki onları okuyun onlardan ders alın.İşte hepsi boşanma ile bitiyor.Onlarda koşa koşa evlenmiş.Ailenizi sakın takmayın. Ben mutluyum.Anlaşacağım biri çıkarsa ne ala diyerek kapatın ağızlarını...
Adam seni hem tepe tepe kullanmış, bir de üstüne terk etmiş.daha kötüsü olamazdı.baktın evlilik evlilik diye tutturacaksın.kullandığım kâr kaldı diye postalamiş.Merhaba arkadaşlar. Eski konularımı bilenler vardır. 7 yıllık sevgilim yabancı bir kadınla beni aldatıp evlenmişti. O aralar kötü zamanlar geçirdim. 32 yaşındayım. Öğretmenim. Çok hatalar yaptım. Zaman zaman onu bırakırsam günahına girerim düşüncesi vardı içimde. Çünkü doğru düzgün işi yoktu ailem de izin vermiyordu. Neyse son 5 aydır bir öğretmenle görüşüyorduk. Yani ondan hoşlandım zmaan içinde de alıştım. Evlilik fikri içime de sinmişti. O da ailesine söyledi babası sürekli arardı. Ablaları da. Ama sürekli x kişisi kızı üzme sakın falan da diyorlardı.
Ben sevgililerin birbirine borç vermesine, araba kullandırmasına ve benzeri maddi şeylerin yapılmasını doğru bulmuyorum. Çünkü daha sevgililik aşamasında maddi olarak iki taraf gereğinden fazla birbiriyle yüz göz olmuş gibi geliyor. Ve çoğunlukla da bu konularda illa ki az veya çok sorun oluyor.Merhaba arkadaşlar. Eski konularımı bilenler vardır. 7 yıllık sevgilim yabancı bir kadınla beni aldatıp evlenmişti. O aralar kötü zamanlar geçirdim. 32 yaşındayım. Öğretmenim. Çok hatalar yaptım. Zaman zaman onu bırakırsam günahına girerim düşüncesi vardı içimde. Çünkü doğru düzgün işi yoktu ailem de izin vermiyordu. Neyse son 5 aydır bir öğretmenle görüşüyorduk. Yani ondan hoşlandım zmaan içinde de alıştım. Evlilik fikri içime de sinmişti. O da ailesine söyledi babası sürekli arardı. Ablaları da. Ama sürekli x kişisi kızı üzme sakın falan da diyorlardı.
Erkeklere neyin var neyin yok verip fedakarlık yaparsan anca bu muameleyi görürsün. Akillan artık ve önüne bakMerhaba arkadaşlar. Eski konularımı bilenler vardır. 7 yıllık sevgilim yabancı bir kadınla beni aldatıp evlenmişti. O aralar kötü zamanlar geçirdim. 32 yaşındayım. Öğretmenim. Çok hatalar yaptım. Zaman zaman onu bırakırsam günahına girerim düşüncesi vardı içimde. Çünkü doğru düzgün işi yoktu ailem de izin vermiyordu. Neyse son 5 aydır bir öğretmenle görüşüyorduk. Yani ondan hoşlandım zmaan içinde de alıştım. Evlilik fikri içime de sinmişti. O da ailesine söyledi babası sürekli arardı. Ablaları da. Ama sürekli x kişisi kızı üzme sakın falan da diyorlardı.
Vallahi öyleAfedersin canım da nerde bir hoduk var onu buluyorsun sen ya
Boşver ya uğraşma defolsunVallahi öyle![]()
işin garip tarafı adamı beğenmiyorsun bile.motivasyon ne anlamadım.ortada olumlu hiçbirşey yok.konu çok garip.Gerçekten hayatınıza giren yanlış insanları neden hayatınızda tutmak için bu kadar enerji sarf edip üzülüyorsunuz? Adam sizi kullanmış, üstüne evlenirseniz ailesi de sizi sömürmeye daha şimdiden düşünüyor. Ailesi de oğullarını biliyor, tanıyor ki bu kızı üzme diyorlar. Memur, arabası olan, fedakar, vur ensesine al lokmasını bir gelin bulmuşlar kaçırmak istemiyorlar, oğullarını da tanıyorlar tabi evlilikte gözü yok üzme, kaçırma diye temkinliyorlar.
Ayrıca bu ilişki zaten yolunda değilmiş, adam kırmızı bayrağı elinde sallıyor ama siz göremiyorsunuz. Bu adamla evlenmek için evlenseniz de mutsuz olacaksınız. Değer mi bu kadar kendinizi yıpratmaya?
Adam bir de sizden zaman istiyor siz ona tekmeyi basmanız gerekirken...
Değmez haklısınızsırf evlenmiş olmak için böyle biriyle yaşamaya değer mi?