Birbirimizi çok seviyoruz ama 3. kişi var LÜTFEN AKIL VERİN BANA

kıza da yazık bana da yazık onunla birelikteyken beni araması hataydı. yine ararım sesini duymam lazım diyo bi tarafım inanıyo anlamaya çalışıyo bi tarafım kızıyo sevdiğine inanıyorum bende onu seviyorum ama bu olanlar çok yanlış nasıl çıkıcaz işin içinden hakkımızda hayırlısı olsun. inşallah daha fazla kimse üzülmez

Derin çok affedersin ama ,saf birisi değilsin dimi yani adamın ikinizi birden idare ettiği okadar açikki
Yani anca bukadar olabilirdi bas tekmeyi defolup gitsin

slm konuyu okudum ama çok özel bir şey değil ise ailen ilk başta neden bu adamı istemedi. Ailelerin, özellikle de annelerin antenleri hassastır. bir de daha önce neden ayrıldınız sadece ailenizin istememesinden dolayı mı başka bir sebep var mıydı?
açıkçası bir yorum yapmadan önce kafama bunlar takıldı.
bir de bence geçmişteki olayları aklınızda bir kere daha irdelerseniz, sana gelecek için yön gösterecektir diye düşünüyorum.

Bence sen bian evvel aklini basina topla kendini daha fazla kullandirma.bide agliyormus ya sevgilin o nasil erkek öyle yok vicdan yapıyormuş valla ne erkekler gördük yillarini vermis kiz arkadaslarina vicdan yapmadan tekmeyi basanlari.seninkinin hevesi kalmis otekinde hevesinin gecmesini bekliyo galiba:?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm msj at bence

Bu hikayelere nasil inandiginizi anlayamadim konu sahibi. Karisinizdaki adam icin bir oyun haline gelmissiniz. Kovaladikca kacan, terk edildikce daha da hirs yaptiran bir oyun. Ama bu oyun sirasinda, cok tatli bir kiz cikmis karsisina., Etkilenmis, ama oyun da hala tatli yerinde kalmis. Simdi size elde edince, oyun bitmis ve bu yeni kiz da cok tatli geldiginden, onun yaninda bulmus huzuru.

Seven erkek asla yapmaz boyle birsey. Bak burda terk edilen kizlarin actigi konulara. Hangisinin eski sevgilisi sadece kiz seviyor diye insafa gelmis? Kotu zamaninda, bilmem nesinde yaninda olmus kiz, adam da onu evlenilecek kiz bellemis iste. Seni seviyorum ama onun benden ayrilmasini bekliyorum hikayesine nasil inanirsin? Bu kiz ondan ayrilsa, bu adam kahrolur. Baksana ne kadar degerli tutuyor onu. Seni sevse bir saniye bile o kizla durmayacak kadar bencil bu erkekler. Hic bosuna yorma kendini beni seviyor ama aramizda bir kiz var diye.

Istersen kiza mesaj at.. Bak o zaman neler oluyor? Eski sevgilisine bit gibi yapisan, surekli rahatsiz eden eski sevgili konumuna dusersin aninda. Ve o seni cok sevdigini iddia ettigin adam da “ben sana ondan ayrilmayacagim, onunla olacagim demedim mi? birak pesimizi” gibi bir yanit verirse, hic uzulup, kirilma.

Bence sana gerçeği anlatmışki sen bırak git diye.. Çünkü eğer seni isteseydi o kıza senle yeniden başladığını söyleyebilirdi.. Sen şuan eskisin, ona bakarsan belki seni bırakmıyor der kız öğrense Çünkü seni isteseydi o kıza senle ayrıyken başkasını seviorum demiş miş te o beklerim demişte.. Ozaman niye o kıza söylemiyor.. Bence sevgilimsi şeyin yalan söylüyor.. Seni yollamaya çalışıyor.. Sen ara sorma bakalım arayacakmı? Ancak onunla ters giderse senle avunmaya çalışır Bekleyememiş seni o kızla aldatmış, şimdide kızı senle aldatıyor modunda.. Emin ol o hayatından öyle memnundurki ego patlaması yaşıyordur

Son düzenleyen: Moderatör:
Derin çok affedersin ama ,saf birisi değilsin dimi yani adamın ikinizi birden idare ettiği okadar açikki
Yani anca bukadar olabilirdi bas tekmeyi defolup gitsin

biraz safım hep öyleydim iyi kötü çok günümüz oldu. ben ailem istemedi diye hep ittim onu hak ettim aslında bu sonucu kendimi suçluyorum bugün yaşadıklarım için. bu kızı ben varettim bir bakıma

ailem mesleğinden dolayı istemedi canım şu an o kadar anlamsız ki bu konu benim için boşuna üzmüşüm üzülmüşüm o kadar ama artık üzülmeninde anlamı yok sanırım yeni bir yol çizmeli

evet haklısın bundan sonrası sevimsiz olcak kızla konuşmicam bilmeye hakkı vvar ama benden duyması doğru değil. en azından bu durumu bildiğim için kendimi ona göre daha iyi hissediyorum.

canım bu çocuk seni bildgn boynuzlamış ama sonra fikri değişmiş galiba. Bu senin için sorun olmayacaksa ve devam edeceksen ilişkine okıza söyleyin bence çünkü bunun sonu yk yani

Cnm msj at bence

hiç uğraşmicam cnım nasıl biliyorsa öyle yapsın. şimdi msj atcam ortalık karışıcak ben tekrar üzülücem belki çok daha kötüsünü yaşicam kötü sözler duyucam. en azından ben sizlerin sayesinde az çok önümü görmeye başladım. uzak durmak en iyisi belki zamanında onu uzak tutarak üzdüğüm için bugün ben üzülüyorum bu onun bedeli olsun canı sağ olsun

canım bu çocuk seni bildgn boynuzlamış ama sonra fikri değişmiş galiba. Bu senin için sorun olmayacaksa ve devam edeceksen ilişkine okıza söyleyin bence çünkü bunun sonu yk yani
canım biz birlikte değildik çıkmıyorduk o her zaman arardı haftada ayda arardı yaklaşmaya çalışırdı yeniden deneyelim derdi hep birlikteymişiz gibi davranırdı aldırmazdım bende en son aradığında karşılık verdim özlüyordum onu ama uzak durmaya çalışıyordum hep bunu ona hissetirmemeye çalıştım sevmiyorum dedim hiçbir zaman inanmadı en son aradığında tmm dedim. sonra her hafta bir olay derken bu güne geldik

sen tavrını koy ..
ne demek 3.kişi ..
o mu ben mi de ?
seçimini yapsın yoluna bak ...

teşekkür ederim gözlerimi açtın resmen burda yorum yapan herkese teşekkürler beni sevse benim yanımda olurdu üzülür diye benden saklardı olanları özellikle gözümün önüne önüne koyuyor herşeyi sonrada ona acıyorum diyor ben ilk öğrendim bitti dedim yalvardı gitme yapma konuşucam bi kaç gün ver soğutucam diye aradan 3 gün geçti yine aynı şey benden intikammı alıyosun diyorum o kadar samimi konuşuyor ki böyle düşündüğüm için ben kendimden utanıyorum yalan bunlar bahanelerle kırmadan beni uzaklaştırıyor aslında senin bana olumlu yanıt vermeni bana dönmeni beklemiyordum dedi. bu cümleden belli zaten dediğin gibi hırs yaptığı bir oyun olmuş bu onun için bende seviyor beni diyorum hala benim hatam diyorum bugün bu şekilde olduğumuz için kendimi suçluyorum birde

evet beni isteseydi benim yanımda olurdu hiçbirşey bahane değil teşekkürer yorum için

şuan 3. kişi kim ? Bence bırakıp yoluna bak arkadaşım ne mesaj at ne bir şey yap. Seni gerçekten sevseydi senin yanında olurdu. Seni düşünmüyor diğer kız üzülmesin diye gizliyor biraz mantıklı düşün bence..

anladım cnm . şimdi kıza söyleyin gerçeği o da belki umutlanıyordur geç olmadan bilsin yani belki üzülecek ama yapacak bişe yok. yoksa sizin aranız bozulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…