ben konuşmak istiyorm dedim hiç gerek yok dedi üsteledim hayır konuşma istemiyorum dedi sen bekle ben halledicem dedi 3 haftada bitiremedi üstüne olmuyor dedi bundan sonra nasıl olcaksa olursada bi kaç yıl sonra sanırım bende görürmüyüm bilmem
Bana hicte mantikli gelmedi. Cocuk resmen ikinizide idare ediyo gibi geldi. Bastan ayrilir konuscaksa oyle konusurdu senle .hayatinda biri varken niye konusuyo. Bakti is ciddiye biniyo artik konusuyosunuz digerinide birakamiyo. Kiz sevdigi icin ayrilamiyorum diye bisey yok. Soyler acik acik ayrilmak istedigini.boyle olmasindan daha iyi resmen suanda kiz enayi durumda kandiriliyo.hic biseyden haberi yok. Ve sizin kizi arayip konusmanizda sacma geldi bana. Konursa cocuk konusur zaten siz ne alaka yani.Biri beni aricak konuscak yikarim ortaligi. Bide ustune kizin bedduasini alcaksiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
haklısın evet peki sence ne yapmalı zaten duruma bakılırsa sen bekle ben bi gün ayrılıp gelcem cümleside çok mantıksız seni ararım buluşuruz vs o anki acıyla tmm dedim ama düşündükçe mantıksız geliyor ikimizle birden görüşmesine müsaade ediyorum resmen kıza en fazla sana anlatması gereken şeyler var derim msjla oda yaparsam. aradığındada bu şekilde olmicanı söylerim böyle seviyorsa düzeltir herşeyi bitersede biter öyle üzüleceğime böyle üzülürüm
Suan zaten kabul etmissin hayatinda biri varken gorusmeyi ve ayrilsinda sana donsun diye bekliyosun. Ozaman konusma ikisiylede ve birak ya mutlu olsunlar ya da ayrilsin oyle gelsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Derin çok affedersin ama ,saf birisi değilsin dimiyani adamın ikinizi birden idare ettiği okadar açikki
Yani anca bukadar olabilirdibas tekmeyi defolup gitsin
slm konuyu okudum ama çok özel bir şey değil ise ailen ilk başta neden bu adamı istemedi. Ailelerin, özellikle de annelerin antenleri hassastır. bir de daha önce neden ayrıldınız sadece ailenizin istememesinden dolayı mı başka bir sebep var mıydı?
açıkçası bir yorum yapmadan önce kafama bunlar takıldı.
bir de bence geçmişteki olayları aklınızda bir kere daha irdelerseniz, sana gelecek için yön gösterecektir diye düşünüyorum.
Bence sen bian evvel aklini basina topla kendini daha fazla kullandirma.bide agliyormus ya sevgilin o nasil erkek öyle yok vicdan yapıyormuş valla ne erkekler gördük yillarini vermis kiz arkadaslarina vicdan yapmadan tekmeyi basanlari.seninkinin hevesi kalmis otekinde hevesinin gecmesini bekliyo galiba:?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, eğer bana yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bundan iki yıl önce biriyle tanıştım. başta herşey güzeldi evlenme kararı aldık. Ailem bir konudan dolayı istemedi benimde kafam karıştı. Ailemide karşıma alamadım çok önemli aile benim için. Sevdiğim halde ayrıldım çok sıkıntı çektik sevdiğim halde sevmiyor gibi davrandım ne yaptıysam bırakmadı vazgeçmedi hep aradı sordu görüşmek istedi ağlamalarına dayanamayıp geri döndüğüm oldu ama sonra yine aynı. Byle böyle bir buçuk yıl geçti. Bundan 3 hafta önce konuştuk tekrar yakınlaştık ve görüşmeye başladık ailesine söyledi benimle görüştüğünü bende ailemi ikna etmeye çalışacaktım yada onların rızası olana kadar bekleyecektim. sonrasında konuşmak istiyorum dedi anlattı herşeyi üç ay önce bir kızla tanışmış kız buna aşık olmuş senin yokluğuna ağlarken yanımda oldu teselli etti seni sevdiğimi bile bile seni beklerim dedi ben hep sen sevdim seninle tekrar başladıktan sonra ayrılmaya çalıştım olmadı dedi. ne yaptıysam gitmiyor ters davranıyorum aramıyorum sormuyorum yinede gitmiyor dedi. zor zamanımda yanımda oldu senin varlığınıda söyleyemiyorum ben çok üzüldüm nasıl bişey olduğunu biliyorum onada aynısını şimdi ben yaşatmak istemiyorum dedi. Seni canımdan çok seviyorum ölene kadarda sevicem ama ben zor zamanımda yanımda olan birini yüzüstü bırakamam dedi. ikinizle konuşmak zorunda kalıyorum senide onuda aldatıyor gibi hissediyorum dedi. Kızın benim varlığımdan haberi yok bazen diyorum msj atıp herşeyi anlatim sonra diyorum kendi mutluluğun için günahsız birini mutsuz mu ediceksin. ne yapıcamızı şaşırdık kendi bıraksın gitsin diye bekliyoruz o gidene kadar biz görüşmeme kararı aldık. ne yapmalıyım beklemelimi yoksa kıza uygun bir dille msj mı yazmalı faceden. benim sevdiğimle ilgili şeyler yazıyor paylaşıyor kahroluyorum ne yapmam gerek lütfen bana yardımcı olun :18:
Cnm msj at bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım biz birlikte değildik çıkmıyorduk o her zaman arardı haftada ayda arardı yaklaşmaya çalışırdı yeniden deneyelim derdi hep birlikteymişiz gibi davranırdı aldırmazdım bende en son aradığında karşılık verdim özlüyordum onu ama uzak durmaya çalışıyordum hep bunu ona hissetirmemeye çalıştım sevmiyorum dedim hiçbir zaman inanmadı en son aradığında tmm dedim. sonra her hafta bir olay derken bu güne geldikcanım bu çocuk seni bildgn boynuzlamış ama sonra fikri değişmiş galiba. Bu senin için sorun olmayacaksa ve devam edeceksen ilişkine okıza söyleyin bence çünkü bunun sonu yk yani
Suan zaten kabul etmissin hayatinda biri varken gorusmeyi ve ayrilsinda sana donsun diye bekliyosun. Ozaman konusma ikisiylede ve birak ya mutlu olsunlar ya da ayrilsin oyle gelsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ya ayrılıp öyle gelcek yada artık bir daha görüşmicem
Bu hikayelere nasil inandiginizi anlayamadim konu sahibi. Karisinizdaki adam icin bir oyun haline gelmissiniz. Kovaladikca kacan, terk edildikce daha da hirs yaptiran bir oyun. Ama bu oyun sirasinda, cok tatli bir kiz cikmis karsisina., Etkilenmis, ama oyun da hala tatli yerinde kalmis. Simdi size elde edince, oyun bitmis ve bu yeni kiz da cok tatli geldiginden, onun yaninda bulmus huzuru.
Seven erkek asla yapmaz boyle birsey. Bak burda terk edilen kizlarin actigi konulara. Hangisinin eski sevgilisi sadece kiz seviyor diye insafa gelmis? Kotu zamaninda, bilmem nesinde yaninda olmus kiz, adam da onu evlenilecek kiz bellemis iste. Seni seviyorum ama onun benden ayrilmasini bekliyorum hikayesine nasil inanirsin? Bu kiz ondan ayrilsa, bu adam kahrolur. Baksana ne kadar degerli tutuyor onu. Seni sevse bir saniye bile o kizla durmayacak kadar bencil bu erkekler. Hic bosuna yorma kendini beni seviyor ama aramizda bir kiz var diye.
Istersen kiza mesaj at.. Bak o zaman neler oluyor? Eski sevgilisine bit gibi yapisan, surekli rahatsiz eden eski sevgili konumuna dusersin aninda. Ve o seni cok sevdigini iddia ettigin adam da ben sana ondan ayrilmayacagim, onunla olacagim demedim mi? birak pesimizi gibi bir yanit verirse, hic uzulup, kirilma.
Bence sana gerçeği anlatmışki sen bırak git diye.. Çünkü eğer seni isteseydi o kıza senle yeniden başladığını söyleyebilirdi.. Sen şuan eskisin, ona bakarsan belki seni bırakmıyor der kız öğrenseÇünkü seni isteseydi o kıza senle ayrıyken başkasını seviorum demiş miş te o beklerim demişte.. Ozaman niye o kıza söylemiyor.. Bence sevgilimsi şeyin yalan söylüyor.. Seni yollamaya çalışıyor.. Sen ara sorma bakalım arayacakmı? Ancak onunla ters giderse senle avunmaya çalışır Bekleyememiş seni o kızla aldatmış, şimdide kızı senle aldatıyor modunda.. Emin ol o hayatından öyle memnundurki ego patlaması yaşıyordur
canım biz birlikte değildik çıkmıyorduk o her zaman arardı haftada ayda arardı yaklaşmaya çalışırdı yeniden deneyelim derdi hep birlikteymişiz gibi davranırdı aldırmazdım bende en son aradığında karşılık verdim özlüyordum onu ama uzak durmaya çalışıyordum hep bunu ona hissetirmemeye çalıştım sevmiyorum dedim hiçbir zaman inanmadı en son aradığında tmm dedim. sonra her hafta bir olay derken bu güne geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?