sen tavrını koy ..
ne demek 3.kişi ..
o mu ben mi de ?
seçimini yapsın yoluna bak ...
aslında seçimini yaptı zaten canım hayır madem böyle yapıcaksın kızla konuşuyosun beni neden arıyosun kızı da kandırıyosun beni de bana ilk kız beni seviyor çok ilgi gösteriyor ben bakmıyorum şeklindeydi sonra git gide olayın rengi değişmeye başladı şu geldiğimiz duruma bak grüşmüyorum konuşmuyorum sana yaptığımın onda birini yapmıyorum dedi ama yalanmış işte hiç sen şöylesin böylesin bile demicem ne kadar az öz olursa o kadar iyi
anladım cnm . şimdi kıza söyleyin gerçeği o da belki umutlanıyordur geç olmadan bilsin yani belki üzülecek ama yapacak bişe yok. yoksa sizin aranız bozulur
Merhaba canım durumun karışık ama sana şunu söyleyebilirim vicdan falan hikaye işine öyle geliyor bu adamın erkekler işlerine gelmeyen birşeyi asla yapmazlar kimseninde gözünün yaşına bakmazlar uyanık ol kendini kullandırma çiz yolunu uzak dur bırak ne halleri varsa görsünler....bu defa herşey olumluydu o ailesine söyledi ben aileme söyledim eski tepkiyi almadım tmm dediler. ama bir gün sonra facede kızın msjına yorum yapmış bende açtım neden yaptın dedim ağladım beni bu kadar çok seven bir insanı yüz üstü bırakamıyorum senin varlığını söylersem üzülür söyleyemiyorum dedi. Allah şahidim sevdiğim sensin ama vicdanım onu bırakmaya el vermiyor zaman ver bana dedi. ne yapmalı beklemesine beklerim sonuna kadar beklerim ama iki gün sonra gelipde yok olmuyor beni bırakmıyor kusura bakma da diyebilir. o zaman ben ne yaparım. kızla konuşsam böyle biri bunları öğrensede bırakmaz daha çok hırslanır. öyle yada böyle yanımda olsun der. teşekkürler yorum için arkadaşım
Senin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder.Merhaba arkadaşlar, eğer bana yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bundan iki yıl önce biriyle tanıştım. başta herşey güzeldi evlenme kararı aldık. Ailem bir konudan dolayı istemedi benimde kafam karıştı. Ailemide karşıma alamadım çok önemli aile benim için. Sevdiğim halde ayrıldım çok sıkıntı çektik sevdiğim halde sevmiyor gibi davrandım ne yaptıysam bırakmadı vazgeçmedi hep aradı sordu görüşmek istedi ağlamalarına dayanamayıp geri döndüğüm oldu ama sonra yine aynı. Byle böyle bir buçuk yıl geçti. Bundan 3 hafta önce konuştuk tekrar yakınlaştık ve görüşmeye başladık ailesine söyledi benimle görüştüğünü bende ailemi ikna etmeye çalışacaktım yada onların rızası olana kadar bekleyecektim. sonrasında konuşmak istiyorum dedi anlattı herşeyi üç ay önce bir kızla tanışmış kız buna aşık olmuş senin yokluğuna ağlarken yanımda oldu teselli etti seni sevdiğimi bile bile seni beklerim dedi ben hep sen sevdim seninle tekrar başladıktan sonra ayrılmaya çalıştım olmadı dedi. ne yaptıysam gitmiyor ters davranıyorum aramıyorum sormuyorum yinede gitmiyor dedi. zor zamanımda yanımda oldu senin varlığınıda söyleyemiyorum ben çok üzüldüm nasıl bişey olduğunu biliyorum onada aynısını şimdi ben yaşatmak istemiyorum dedi. Seni canımdan çok seviyorum ölene kadarda sevicem ama ben zor zamanımda yanımda olan birini yüzüstü bırakamam dedi. ikinizle konuşmak zorunda kalıyorum senide onuda aldatıyor gibi hissediyorum dedi. Kızın benim varlığımdan haberi yok bazen diyorum msj atıp herşeyi anlatim sonra diyorum kendi mutluluğun için günahsız birini mutsuz mu ediceksin. ne yapıcamızı şaşırdık kendi bıraksın gitsin diye bekliyoruz o gidene kadar biz görüşmeme kararı aldık. ne yapmalıyım beklemelimi yoksa kıza uygun bir dille msj mı yazmalı faceden. benim sevdiğimle ilgili şeyler yazıyor paylaşıyor kahroluyorum ne yapmam gerek lütfen bana yardımcı olun :18:
en iyisini yaptın kesinlikle daha kötü olmaktan kurtuldun emin ol aşarsınbitti canlarım görüşmüyorum konuşmuyorum kızlada ilgilenmiyorum lakin bugün üzücü bir olay yaşadım kabusum oldu bu insan benim heryrde karşıma çıkıyor dua edinde kurtulayım şundan
bitti tatlım görüşmüyorum doğru düzgün gelmeli bir erkek şöyle böyle dememeliSenin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder.
en mantıklısı zaten ailen istemiyorsa ve o kişi karsina tek çıkabilecek kadar iyi değilse yaptığın en iyisibitti tatlım görüşmüyorum doğru düzgün gelmeli bir erkek şöyle böyle dememeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?