Birbirimizi çok seviyoruz ama 3. kişi var LÜTFEN AKIL VERİN BANA

sen tavrını koy ..
ne demek 3.kişi ..
o mu ben mi de ?
seçimini yapsın yoluna bak ...

aslında seçimini yaptı zaten canım hayır madem böyle yapıcaksın kızla konuşuyosun beni neden arıyosun kızı da kandırıyosun beni de bana ilk kız beni seviyor çok ilgi gösteriyor ben bakmıyorum şeklindeydi sonra git gide olayın rengi değişmeye başladı şu geldiğimiz duruma bak grüşmüyorum konuşmuyorum sana yaptığımın onda birini yapmıyorum dedi ama yalanmış işte hiç sen şöylesin böylesin bile demicem ne kadar az öz olursa o kadar iyi

bosver cnm

anladım cnm . şimdi kıza söyleyin gerçeği o da belki umutlanıyordur geç olmadan bilsin yani belki üzülecek ama yapacak bişe yok. yoksa sizin aranız bozulur

ara kalmadı zaten canım bizde ona söyleyemem affet dedi msjla sonra konuştuk ben sana dayanamam beni bekle bu süre içinde görüşüp konuşmayalım gelcem dedi tm dedim neyseki şimdi önümü görüyorum hiç uğraşmamalı önüme bakmalıyım

teşekkür ederim arkadaşlar siz olmasanız burda üzülmeye devam eder belki konuşmayı bile düşünürdüm şimdi ne istiyorsa onu yapsın daha iyi görüyorum herşeyi çok basit aslında ama sevince insanın kafası karışıyor doğru düşünemiyor. kural basit seviyorsa yanındadır. gerisi bahane 2-3 gündür ne yemek ne uyku şimdi çok iyiyim teşekkürler

cok saçma bişey resmen sizi olayıyor bence sizi değil onu seviyor ki onu düşünüyor sizin üzülmeniz umrunda değil bence bi an önce defedin hayatınıza bakın önce siz kendinize değer verin ki başkasından değer bekleyin

Merhaba canım durumun karışık ama sana şunu söyleyebilirim vicdan falan hikaye işine öyle geliyor bu adamın erkekler işlerine gelmeyen birşeyi asla yapmazlar kimseninde gözünün yaşına bakmazlar uyanık ol kendini kullandırma çiz yolunu uzak dur bırak ne halleri varsa görsünler....

Bir de diğer kızın penceresinden bakalım olaya...
Şimdi o yazacak olsaydı şöyle yazardı...
3 ay önce tanıdım onu.Ve bu sürede herşey yolundaydı.Taa ki eski sevgilisi onu arayana kadar.
Benim olduğumu bile bile arayabiliyor olmasına hayret ettim doğrusu.Boşuna demiyorlar ,kadına ihanet erkekten değil hemcinsinden gelir diye.
Şeklinde olurdu diye düşünmeden geçemedim.

Neden böyle düşündüm!
Çünkü hiç bi erkek istemediği birinin yanında sırf üzmemek için kalmaz!
Erkek bu!

Nereden biliyorsunuz ,sevgilisine de sizin hakkınızda atıp tutmadığını ? Uzak durun... Uzak durmak en güvenlisi...

bitti canlarım görüşmüyorum konuşmuyorum kızlada ilgilenmiyorum lakin bugün üzücü bir olay yaşadım kabusum oldu bu insan benim heryrde karşıma çıkıyor dua edinde kurtulayım şundan

Senin için başkasını terk eden başkası için de seni terk eder.

bitti canlarım görüşmüyorum konuşmuyorum kızlada ilgilenmiyorum lakin bugün üzücü bir olay yaşadım kabusum oldu bu insan benim heryrde karşıma çıkıyor dua edinde kurtulayım şundan
en iyisini yaptın kesinlikle daha kötü olmaktan kurtuldun emin ol aşarsın

Çok saçma. Oldu o zaman bize zor zamanımızda destek oldu diye kimse kimseden ayrılmasın. Çok saçma.
Bir şeyler işine geliyor ki ayrılmıyor.

Valla guzelim sen kasinmissin, eger kiza mesaj filan atarsan zaten hepten kaybedersin. Bence senin durumun suan kendine bu durumu yedirememek. Istememissin basta (ailevi sebepler bana hep gulunc gelmistir) bence sen sevgisine layik olamamissin ve cocukta en dogrusunu yapip baska bir iliskiye baslamis. Bu durumda dis kapinin dis mandali konumunda olan sensin. Bence cocugu rahat birak, zaten seninle tekrar konustugunda bunu fark etmis olucakki, kizi bahane ediyor. Erkekler nettir guzelim, istemedigi birseyi asla zorla yaptiramazsin. Bence seninkisi biraz 'selvi boylum al yazmalim'i andiriyor. Turkan Sorayin yaptigi secimdeki gibi.. cocukta onu gercekten seveni ve emek vereni sevicek.

Cok uzulme emi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…