Birbirimizi motive edelim :)

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Kızlar biliyorum sizi bunaltıyorum ve bu konuyu çok kafama takıyorum
Babam dün "ben senden ümitliydim ama beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın. Artık hayatında biyerlete gelirmisin bilmiyorum, pek ümitli değilim" dedi. Yaş olmuş 22, biliyorum çoğu insan benim yaşımda okumuş mesleğini çoktan eline almış oluyor.

Size sorum: 22'sinden sonra üniversite okumaya başlayanlar varmı aranızda? Varsa, kendinizi "hedeflerinize geç kalmış" hissettiniz mi hiç?

eğer o çalışma gücünü kendinden görüp bunu gerçekten isteyebiliyorsan bunun için geç değil
30 civarı yaşında ailesi izin vermediği için üniversite okumayıp açıktan üniversite bitirip ana okulu öğretmeni olan
ve 40 yaşında yine okuma hevesi içinde kaldığı için 4 yaşında çocuğu ile ders çalışıp okulunu bitiren bir tanıdığım var
eğer şartlar uygunsa ailen de destekse bence yaşın daha çok küçük
ben üniversite mezunuyum ama içimde olan mesleği okuyamadığım için Allah nasip ederde iş bulursam tekrar üniversiteye gitmek istiyorum yaşımda seninle aynı neredeyse :)

Su hayatta hicbir sey icin gec degildir.
Oncelikle buna sartlandirmalisin kendini.
Birde daha yasin kac ki :))
Burada evli ve anne olduklari halde, univ okuyan hanimlarin topigini okumadin mi yoksa :))
Silkelen ve onune bir hedef koy.
O hedefe ulasman icin gerekli tum yollari da belirle.
Ve ulasasiya kadarda hedefin hic sasma.
Kendinden de sakin suphe etme.
Hadi bakalim, kolay gelsin simdiden :))

Ben varım valla hc pısman dılm :) nası bır sey okumak ıstıyorsun

Benim hevesim okadar büyük ki, içimde fıttınalar kopuyor resmen
Ama babam tek bir cümlesiyle o hevesı kursağımda bırakıyor. Kendimi faydasız hissediyorum.
"Senden bi b*k olmaz" lafını da az duymadım

Son düzenleme:
2 hafta sonra, 26 yasima girecegim.
14 aylik evliyim.
Ve yeni atanan bir memurum.
Bundan sonrasi icin hedefim ise, aof tarih okumak :))
Okumanin, meslek sahibi olmanin inanki yasi yok.
Sen yeterki gercekten hedefinin ardinda dur !!!

.................................................

Son düzenleme:
Canim ben 24 yasinda ikinci unime basladim. Maalum kriz ilk okudugum bolumdeki iscilerin issiz kalmasina sebep olunca,
en garanti meslek ogretmenlik diyerekten tekrar okula basladim.
Allahtan daha once bir uni bitirdigim icin, 2 yil icinde 4 yillik uni bitirmis olacagim
yanii, insan istedikten sonra herseyi yapabilir.
Benim ama disipline ihtiyacim var.
Hic ders calismiyorum..

22 ne ki 40 yaşında üniversiteyi kazanalar var :) kesinlikle geç değil

biraz azimle istediğin şeyleri başarabilirsin içinde heveste varmış bu senin hedefine ulaşmanı kolaylaştıracak bir etken

Siz 2. yi okuyacaksınız, ben birtane bile bitiremedim geçen sene bi üniye başladım ve bıraktım. 1 sene öyle çalıştım aileme maddi yönden çok destek oldum. Ablamın nişanı ve kınası için 3000€ kredi çektim, 2 gün önce gittim 3D son model bi televizyon ve mikrodalga fırın aldım eve 800 € taksitle, birde ablamla 2 sene önce çektiğimiz 4000 €'luk krediyi ödüyorum, arada evin alışverişini ben yapıyorum, o da 50 € dan aşağıya olmuyor. Hepsini içimden gelerek yapıyorum. Yine de beni faydasız işe yaramaz görüyorlar ya zoruma gidiyor :43:

Janım bem ne dıyon sen bunları yapıon halaen baban sana bı yol olmassın mımdıyor
Tobe tobeeeee

Ha bu arada bana unide ders veren ogretim gorevlisi,
suan 42 yasinda, kadin 40 yasinda bitirmis masterini,
iki tanede oglu var..
Muhim olan azim ve disiplindir.

Merhaba aynı benim babam da aynısını söylemişti senden umudum vardı dedi hayal kırıklığı yaşadım dedi çok dokundu ama ne yapabilirdim. İlk senemdi üniversite sınavına girmiştim ne yalan söyleyeyim hiç çalışmamıştım, sonra aradan 4 yıl geçti ben kitap pazarlaması vb. işlerde çalıştım ama biliyordum babamın benden beklentisi yüksek tahsil yapmamdı. Sonra 21 yaşımı bitirdiğim sene hadi kızım dedim istersen yaparsın kaybedecek bişi yok ve çalışmaya başladım kendi kendime azar azar, bir dergiye üye oldum ve sonuç ANKARA ÜNİVERSİTESİ DTCF TARİH BÖLÜMÜ ve dereceyle bitirdim şimdi 41 yaşındayım öğretmenim ve tüm öğrencilerime bunu anlatıyorum hayatta imkansız diye birşey yoktur sağlık haricinde, senin de başaracağına inanıyorum bırak baban şimdilik güvenmesin göster Ona kızının ne kadar güçlü olduğunu çok öptüm seni

Aynen öyle diyor..

Bugun 52 yasında tıp fakltesınde bır ogrencı vardı bey
Sonracımaaaa 40 yaslarında. Grafık okuyan bır bayan
Sonra 38 yasında heykel okuyan bı ogrencı

Okumanın yası olmaz babanın ne dusundugunu bılemem ama bence baban da sorun var yanı senı yonlendırecegıne sana köstek olmaya calısyo sacını basını yoldurcak bana :)))))))

Kız cocukları okumalı arkadas

Iyı bı kız
Iyı bır es
Iyı bır anne
Olup ogullarınızı ıyı egıtıcek bı duruma gelmelı kı baban gbı dusunmesınler

Walla sende azım olursa sen gelde o babaya o dıplomayı al sana dıploma dersın. Ne oldu benden bı halt olmazdı dersın o sıradada madem acıkogretım okucan almanyada kendı ıhtıyacınıda karsılarsın. Onunda agzını sustursun

Son düzenleme:

İnşallah benim de yolum seninki gibi açık ve tertemiz olur. 10 yıl sonra kendimi İstanbula, boğaz kenarındaki evimde, elimde de şarap ile "Bu benim başarımmmm" diye bağırarak hayal ediyorum
Bende seni öptüm abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…