Kızlar biliyorum sizi bunaltıyorum ve bu konuyu çok kafama takıyorum
Babam dün "ben senden ümitliydim ama beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın. Artık hayatında biyerlete gelirmisin bilmiyorum, pek ümitli değilim" dedi. Yaş olmuş 22, biliyorum çoğu insan benim yaşımda okumuş mesleğini çoktan eline almış oluyor.
Size sorum: 22'sinden sonra üniversite okumaya başlayanlar varmı aranızda? Varsa, kendinizi "hedeflerinize geç kalmış" hissettiniz mi hiç?
Ben varım valla hc pısman dılm :) nası bır sey okumak
Medya ve İletişim Yönetiliği canım, ya sen? Bende pişman olacağımı zannetmiyorum. Babam ümidini kesti benden ve bunu açık açık gösteriyor, çok üzülüyorum... İstediğim dadece biraz manevi destek.
Allah utandırmasın diyeyim
Babam dün "ben senden ümitliydim ama beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın. Artık hayatında biyerlete gelirmisin bilmiyorum, pek ümitli değilim" dedi. Yaş olmuş 22, biliyorum çoğu insan benim yaşımda okumuş mesleğini çoktan eline almış oluyor.
Size sorum: 22'sinden sonra üniversite okumaya başlayanlar varmı aranızda? Varsa, kendinizi "hedeflerinize geç kalmış" hissettiniz mi hiç?
Ben varım valla hc pısman dılm :) nası bır sey okumak
Medya ve İletişim Yönetiliği canım, ya sen? Bende pişman olacağımı zannetmiyorum. Babam ümidini kesti benden ve bunu açık açık gösteriyor, çok üzülüyorum... İstediğim dadece biraz manevi destek.
Allah utandırmasın diyeyim
Yanı bununla alakalı orgun mu dusunuyosun yada acık ogtretım yada uzaktan egıtım nası bısı dusunuyosun
Siz 2. yi okuyacaksınız, ben birtane bile bitiremedimgeçen sene bi üniye başladım ve bıraktım. 1 sene öyle çalıştım aileme maddi yönden çok destek oldum. Ablamın nişanı ve kınası için 3000 kredi çektim, 2 gün önce gittim 3D son model bi televizyon ve mikrodalga fırın aldım eve 800 taksitle, birde ablamla 2 sene önce çektiğimiz 4000 'luk krediyi ödüyorum, arada evin alışverişini ben yapıyorum, o da 50 dan aşağıya olmuyor. Hepsini içimden gelerek yapıyorum. Yine de beni faydasız işe yaramaz görüyorlar ya zoruma gidiyor :43:
Yanı bununla alakalı orgun mu dusunuyosun yada acık ogtretım yada uzaktan egıtım nası bısı dusunuyosun
Janım bem ne dıyon sen bunları yapıon halaen baban sana bı yol olmassın mımdıyor
Tobe tobeeeee
Açıktan okuyacağım, Mart'da başlıyorum. Almanyanın en kaliteli açıköğretim fakültesinde.
JNım almanyada acaba acıktan degılde uzaktan netten takıp edebılcegın faklte yokmu oda cok ıyı bak
Aynen öyle diyor..
Merhaba aynı benim babam da aynısını söylemişti senden umudum vardı dedi hayal kırıklığı yaşadım dedi çok dokundu ama ne yapabilirdim. İlk senemdi üniversite sınavına girmiştim ne yalan söyleyeyim hiç çalışmamıştım, sonra aradan 4 yıl geçti ben kitap pazarlaması vb. işlerde çalıştım ama biliyordum babamın benden beklentisi yüksek tahsil yapmamdı. Sonra 21 yaşımı bitirdiğim sene hadi kızım dedim istersen yaparsın kaybedecek bişi yok ve çalışmaya başladım kendi kendime azar azar, bir dergiye üye oldum ve sonuç ANKARA ÜNİVERSİTESİ DTCF TARİH BÖLÜMÜ ve dereceyle bitirdim şimdi 41 yaşındayım öğretmenim ve tüm öğrencilerime bunu anlatıyorum hayatta imkansız diye birşey yoktur sağlık haricinde, senin de başaracağına inanıyorum bırak baban şimdilik güvenmesin göster Ona kızının ne kadar güçlü olduğunu çok öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?