Bugun 52 yasında tıp fakltesınde bır ogrencı vardı bey
Sonracımaaaa 40 yaslarında. Grafık okuyan bır bayan
Sonra 38 yasında heykel okuyan bı ogrencı
Okumanın yası olmaz babanın ne dusundugunu bılemem ama bence baban da sorun var yanı senı yonlendırecegıne sana köstek olmaya calısyo sacını basını yoldurcak bana :)))))))
Kız cocukları okumalı arkadas
Iyı bı kız
Iyı bır es
Iyı bır anne
Olup ogullarınızı ıyı egıtıcek bı duruma gelmelı kı baban gbı dusunmesınler
Walla sende azım olursa sen gelde o babaya o dıplomayı al sana dıploma dersın. Ne oldu benden bı halt olmazdı dersın o sıradada madem acıkogretım okucan almanyada kendı ıhtıyacınıda karsılarsın. Onunda agzını sustursun
Benim hevesim okadar büyük ki, içimde fıttınalar kopuyor resmen
Ama babam tek bir cümlesiyle o hevesı kursağımda bırakıyor. Kendimi faydasız hissediyorum.
"Senden bi b*k olmaz" lafını da az duymadım
ben 21 yaşında başladım üniversiteye
senin gibi çok kaygılanmıştım ama o zaman sınav zor oluyordu
benm gibi geç kazanmış 7-8 kişi vardı sınıfta hatta daha büyüklerde vardı
ama 2 alt devremize bakacak olsak liseden çıkma çocuklar resmen
zaten sınavda çok kolaylaştı her taraf çocuk kaynıyo bunu dip not olarak eklemeliyim mecburen
24 yaşında bir arkadaşımda bu sene kazandı 2 yıllık okumuştu o
4 yıllık okuma isteği vardı hep. o da söylüyor sınıftakiler çok küçükmüş
bir arkadaşımda 22sinde kazandı
yani bunlar olabiliyor önemli olan sen etrafındakileri takmayacaksan olur neden olmasın
Bu okul bana pahalıya parlayacak. Aylık ücreti yaklaşık 400 . Onca borcun yanımda bide bunu ödeyeceğim. E hakkını vermem lazım bu durumda okadar masrafın ve emeğin :)
İnşallah o günleri görmek nasip olurbabamın yüz ifadesini şimdiden çok merak ediyorum.
Konu anne baba olunca ister istemez takıyor insan, bir defa değil sürekli laf duyduğun zaman gel de takma
Uzaktan egıtım fılan yokmunsızın orda
Hanı ınsanın almayada gelırınkadar gıderıde vardır muahkkak ama baya pahalıymıs yanı bızım burda okulmtaksıtlerı 1000. 1800 tl sızın oralar cok pahalınya bıde acıkogretım dıyosun
Benım arkadasım abd okuyor aylık 200 dolar oduyo
Hanı acıktan okucaksan daha uygun fıyatlı yer degerlendır. Ama maddı acıtan oderım dıosan sımdıden basarılar:)
bunun seni motive etmesi gerek aslında daha da çalışıp işte oldu demen için.olumlu yönde yani.
neden olumluları görmüyorsun?
bunları buraya yazdığına göre sağlığın bunları yapabilecek kadar yerinde demek ki derste çalışabilirsin
35 Yaşındayım. Aöf Sosyoloji 2. Sınıfım...
Yaştan dolayı sıkıntı yaşamazsam. Aile Danışmanı olmak istiyorum.
Bu yaşına kadar neredeydin diye sorarsan, 15 yıllık evliliğim bitti (sayılır)
E hayata bir yerden tutunmak lazım. Lise mezunu olarak seçeneğim de yoktu ben de böyle bir karar aldım.
İnşallah hedeflerime ulaşabilirim. Tek sıkıntım yaş. Keşke diyorum bir kaç yıl önce başlasaydım.
Ama vardır bir hayır, bir kapı kapanırsa başka bir kapı açılır.. :)
Sen henüz çok gençsin.. Daha dur bakalım..
Hem farklı bir perspektifte bak; 18 yaşında üniversiteye girip mesleğini eline almış kişiler, genelde verdikleri karardan pek memnun olmuyorlar. Pişmanlık yaşıyorlar...
canım sen yurt dışında mıydın
ordaki sistemi bilmiyorum ama lise bitince direk okuyacağın bölümü seçmiyor musun kuzenlerim öyleydi benim
İstediğim bölüm tek bu fakültede olduğu için seçme gibi bir lüksüm yok
Bi şekilde ödeyeceğim napiim. Hemdevlet de bi miktar yardım ediyor başvurunca.
Evet şeçtim ama bıraktım, çok zorlandım. Şimdi bambaşka bir bölüme yazıldım. Medya alanı çok ilgimi çekiyor. Hem pratiği daha çok hem yaratıcılık ön planda
İlk üni'de işletme enformatiği okuyordum. Bütün günüm bilgisayar'da geçiyordu ve af edersin bi b*k anlamıyordum
Hadeeeee
O zaman ode bakalım
Devlette azcık yardım edıosa ne guseloh oh
Görüyorum, görmesem okula yazılmazdım. Ama onca hevesin arasında senin baban sana öyle dese kırılmazmısın?
Kızlar biliyorum sizi bunaltıyorum ve bu konuyu çok kafama takıyorum
Babam dün "ben senden ümitliydim ama beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın. Artık hayatında biyerlete gelirmisin bilmiyorum, pek ümitli değilim" dedi. Yaş olmuş 22, biliyorum çoğu insan benim yaşımda okumuş mesleğini çoktan eline almış oluyor.
Size sorum: 22'sinden sonra üniversite okumaya başlayanlar varmı aranızda? Varsa, kendinizi "hedeflerinize geç kalmış" hissettiniz mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?