• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirimizi takip ederek diyet arkadasligi yapma ?

Daha önce diyet gruplarına katılmıştım. 20 kilo verdim 10 unu geri aldım maalesef :( Bir türlü başlayamadım diyete. Diyet arkadaşlarına ihtiyacım var. Bu arada Karatay diyeti uygulamayı düşünüyorum
Hoşgeldin ben de 15 kg verdim 10unu geri aldım tekrar başladım. Hedefim 57ue düşmek inşallah başarabiliriz

Daha önce diyet gruplarına katılmıştım. 20 kilo verdim 10 unu geri aldım maalesef :KK43: Bir türlü başlayamadım diyete. Diyet arkadaşlarına ihtiyacım var. Bu arada Karatay diyeti uygulamayı düşünüyorum
Hoşgeldin cnm yarından başlayalım herkez sabah tarti fotoğrafını atsın hlyediğimizinresimlerini atabilirsiniz atın hem örnek menü olur hemde takip etmiş oluruz kaçamaklarinizi saklamaya da gerek yok

Hoşgeldin cnm yarından başlayalım herkez sabah tarti fotoğrafını atsın hlyediğimizinresimlerini atabilirsiniz atın hem örnek menü olur hemde takip etmiş oluruz kaçamaklarinizi saklamaya da gerek yok
Ben çarşambadan çarşambaya tartiliyorum ama sorun olurmu

Sorun olmaz sadece aynı gün tartilalım diye dedim

Yediğimin resmini atma şansım herzaman olmayabilir cunku bebisten dolayi düzensiz uyku ve beslenme mevcut bazen kahvaltisiz bazen geç kahvalti oluyorum

Günaydın kızlar
Bu sabah tartıldım ve hiç görmek istemediğim bir sonuçla karşı karşıya kaldım. Bugünden itibaren diyete başlıyorum inşallah.
Bugünkü tartı sonucum 64.8 :(

Günaydın Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 65 kiloyum 59 kiloya düşmek istiyorum.
Bir süredir fazla kilolarımdan şikayetçiydim ama bu haftaya kararlı olarak başladım.
2 hafta sonra bir davete katılacağım ve en azından fit bir görünüme kavuşmak istiyorum.
Hedefim 15 günde 5 kg vermek:rolleyes:
Şuan işteyim ilk fırsatta tartılmaya çalışacağım.

Kendime internetteki listelerden karma bir diyet listesi hazırladım:KK9:Sizinle de paylaşmak istedim.

Kurallar:
*Şeker yok
*Beyaz ekmek yok
*günlük en az 2 litre su içilecek
*günlük en az 7.500 adım atılacak
*3 ana öğün atlanmayacak
*sebze ağırlıklı beslenilecek

Kahvaltı:
haftaiçi -1 tane meyve (yeşil elma, muz v.s. )
haftasonu-1 dilim beyaz peynir, 1 tane haşlanmış yumurta, 1 dilim kepekli ekmek, domates, salatalık bol yeşillik
*Ben haftaiçi kahvaltı yapma fırsatı bulamadığımdan meyve yazdım. Ama fırsat bulanlar haftasonu kahvaltı listesini hafta içi de uygulayabilir.

Ara Öğün:
1 porsiyon meyve veya 1 kase yoğurt

Öğle Yemeği:
Balıklı veya köfteli yada tavuklu salata ( ızgarada kızarmalı yağda değil)

Ara Öğün:
2 Adet ceviz içi

Akşam Yemeği:
1 posiyon sebze yemeği (lahana, ıspanak, semizotu, brokoli,karnabahar)
1 Kase yoğurt

Öneriler:
*Ara öğünler ana öğünden 2 saat sonra yapılmalı
*Yemeklerden önce 2 bardak ılık su içmek iyidir
*Günde 3 fincan yeşil çay metabolizmanın hızlanmasına yardımcı olur. (Ara öğünlerin yanına iyi gider :))

Ayrıca öğle ve akşam yemeklerinin yanında da 1 dilim kepekli ekmek vardı ancak ben kendi listeme yazmadım :KK43:

Günaydın Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 65 kiloyum 59 kiloya düşmek istiyorum.
Bir süredir fazla kilolarımdan şikayetçiydim ama bu haftaya kararlı olarak başladım.
2 hafta sonra bir davete katılacağım ve en azından fit bir görünüme kavuşmak istiyorum.
Hedefim 15 günde 5 kg vermek:rolleyes:
Şuan işteyim ilk fırsatta tartılmaya çalışacağım.
Canım 2 haftada 5 kilo verirsen süper olur ama bu kadar hızlı verince verdiğin kiloları daha hızlı alabilirsin. Kilolarımız çok yakın. Benim diyetim de seninkine benzer. Ben yürüyüş yerine her akşam 15 dk eliptik yapmayı düşünüyorum

Canım 2 haftada 5 kilo verirsen süper olur ama bu kadar hızlı verince verdiğin kiloları daha hızlı alabilirsin. Kilolarımız çok yakın. Benim diyetim de seninkine benzer. Ben yürüyüş yerine her akşam 15 dk eliptik yapmayı düşünüyorum
İkimizin kilosu da yakın aramızda 800gr var. Birbirimizi karşılıklı motive edebiliriz . Ben de akşamları 15dk pilates yapmayı düşünüyorum bacaklarım ve göbek çevrem için inşallah inceliriz. Ocağa kadar 7kg vermek istiyorum

Ya haklısın çabuk verip tekrar almak istemiyorum ama şok diyet şeklinde vucüda zarar verecek bir listem de yok :super:

İkimizin kilosu da yakın aramızda 800gr var. Birbirimizi karşılıklı motive edebiliriz . Ben de akşamları 15dk pilates yapmayı düşünüyorum bacaklarım ve göbek çevrem için inşallah inceliriz. Ocağa kadar 7kg vermek istiyorum
Evet birbirimizi motive edebiliriz. Bugün tartıldın mı?
Ben Karatay yapmayı düşünüyordum ama olmuyor. Yasaklılardan yemeyeceğim.

Back
X