- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Olur süper olur hem deBen de bugün yapamadım. Çok yoruldum bugün. Yarın ben de acısını çıkarayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur süper olur hem deBen de bugün yapamadım. Çok yoruldum bugün. Yarın ben de acısını çıkarayım
Memnun oldum tanistigima Bende istanbulda yasiyorum adım zehra yaptığın bi diyet varmi
Makarna olmamışKahvaltı yapamadım 1 tane yumurta sabah 4 gibide 1 tabak makarna
Tam tahıllı kullan ben şuan tam tahılli ekmek kullanıyorum bende ekmeksiz bisey yiyemiyorumKızlar ben henüz adapte olamadım bugün gec uyandigim icin kahvalti yerine aksamdan kalan bezelye yemeğini yedim. Akşam da 1 kase brokoli çorbası ve nohut salatası tükettim. Hergün fix 2 elma yiyorum kendi bahçemizin elması olduğu için ufak ve ilaçsız olduğundan tabii. Hergün 1 fincan türk kahvesi olmassa olmazım. Benim tek sorunum ekmek bırakamıyorum birtürlü. Gecen ay 3 gün gaps diyeti uyguladım 3 kg gitti ama sonunda bende bittim sıfır karbonhidrat bol protein. Tabi çok şükür o 3 kg geri gelmedi. Anladim ki ben o kadar katı diyeti uzun süre uygulayamiyorum
Evet sen de katıl bize. Boylarımız aynı. Kilolarımız yakın. Hangi diyeti uygulamayı düşünüyorsun. Başladın mı diyeteSelamlar hepinize benimde kilom size yakın 65 kilo. 1.57 boy yaşım sizden büyük tür 50 yaşındayım ve metabolizma sıfır 58 e düşmek istiyorum bugun den itibaren size katılmayı düşünüyorum motiveye ihtiyacım Var
Evet bugün başladım karatay diyeti yapmayı düşünüyorum daha önce başarılı olmuştumEvet sen de katıl bize. Boylarımız aynı. Kilolarımız yakın. Hangi diyeti uygulamayı düşünüyorsun. Başladın mı diyete
Ben de 2 yumurta, 1 muz ve yulaftan kakaolu pankek yaptim sabah. Bugün spor günü enerji lazımKahvaltıda bugün 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, yarım avuç ceviz ve 2 bardak beyaz çay içtim
Bebeğim hastaydı hiç bişey yiyemedim annem yapmıştı bende yedimMakarna olmamış![]()
O nasıl oluyorBen aralikli oruc deniyorum suanki kilom 72 kilo
Evet canım bugün alışveriş yapıcam tam hazırlıklı olucam inşallah sendemi karatay yapıyorsunKuruyemiş eksik