• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirimizi takip ederek diyet arkadasligi yapma ?

Kızlar ben henüz adapte olamadım bugün gec uyandigim icin kahvalti yerine aksamdan kalan bezelye yemeğini yedim. Akşam da 1 kase brokoli çorbası ve nohut salatası tükettim. Hergün fix 2 elma yiyorum kendi bahçemizin elması olduğu için ufak ve ilaçsız olduğundan tabii. Hergün 1 fincan türk kahvesi olmassa olmazım. Benim tek sorunum ekmek bırakamıyorum birtürlü. Gecen ay 3 gün gaps diyeti uyguladım 3 kg gitti ama sonunda bende bittim sıfır karbonhidrat bol protein. Tabi çok şükür o 3 kg geri gelmedi. Anladim ki ben o kadar katı diyeti uzun süre uygulayamiyorum

Bu arada gaps diyetini diyabet hastası oldugum icin tavsiye üzerine deneyim dedim ama ömrümde bir daha yanaşmayacağım diyet uygulaması oldu çünkü ciddi detox oluyor 1 hafta vücut ishalden kendine gelemiyor.

Selamlar hepinize benimde kilom size yakın 65 kilo. 1.57 boy yaşım sizden büyük tür 50 yaşındayım ve metabolizma sıfır 58 e düşmek istiyorum bugun den itibaren size katılmayı düşünüyorum motiveye ihtiyacım Var

Kizlar bende varım 5 gündür diyetteyim 88.60 kilodan 83.40 düştüm şuan guzel ilerliyorum insallah böyle devam eder

Kızlar ben henüz adapte olamadım bugün gec uyandigim icin kahvalti yerine aksamdan kalan bezelye yemeğini yedim. Akşam da 1 kase brokoli çorbası ve nohut salatası tükettim. Hergün fix 2 elma yiyorum kendi bahçemizin elması olduğu için ufak ve ilaçsız olduğundan tabii. Hergün 1 fincan türk kahvesi olmassa olmazım. Benim tek sorunum ekmek bırakamıyorum birtürlü. Gecen ay 3 gün gaps diyeti uyguladım 3 kg gitti ama sonunda bende bittim sıfır karbonhidrat bol protein. Tabi çok şükür o 3 kg geri gelmedi. Anladim ki ben o kadar katı diyeti uzun süre uygulayamiyorum
Tam tahıllı kullan ben şuan tam tahılli ekmek kullanıyorum bende ekmeksiz bisey yiyemiyorum

Selamlar hepinize benimde kilom size yakın 65 kilo. 1.57 boy yaşım sizden büyük tür 50 yaşındayım ve metabolizma sıfır 58 e düşmek istiyorum bugun den itibaren size katılmayı düşünüyorum motiveye ihtiyacım Var
Evet sen de katıl bize. Boylarımız aynı. Kilolarımız yakın. Hangi diyeti uygulamayı düşünüyorsun. Başladın mı diyete

Bu sabah 63.9 gördüm tartıda. Dün ile bugün arasında 900 gr fark var. Regl olacağım için bu oynamaları normal görüyorum. Asıl kilom regl den sonra ortaya çıkacak.

Sabah 8 bin adım yürüdüm kahvaltı da bir haşlanmış yumurta bol yeşillik zeytin peynir yedim

Back
X