• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirimizi takip ederek diyet arkadasligi yapma ?

Evet birbirimizi motive edebiliriz. Bugün tartıldın mı?
Ben Karatay yapmayı düşünüyordum ama olmuyor. Yasaklılardan yemeyeceğim.
Tartilmadim ben çarşamba günleri tartiliyorum sadece. Karatay bana göre değil ben ekmeksiz bir yaşam biçimi benimseyemem bu diyeti yapıp kilo verdikten sonra tekrar eski duz ne dönüp kilo almak istemiyorum. Sabah 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum uzman diyetisyenler bile tavsiye ediyor karbonhidrat sağlıklı ve dengeli alındığı sürece değil zararı yararları var. En son geçen çarşamba tam 66 kilo geldim bu hafta bakalım ne gelecek

Kahvaltıda peynir, çok az zeytin, bir avuç ceviz, 2 haşlanmış yumurta ve 8 adet cherry domates yedim ve beyaz çay içtim. Sabah ilk olarak bir tk hindistan cevizi yağı ve 2 bardak su içtim.
Öğlen 1 kase mercimek çorbası, 1 porsiyon kuyu kebabı ve salata yedim.
Akşam da ıspanak yemeği ve yoğurt düşünüyorum. Aralarda yeşil çay içeceğim. 1.5 litre su içtim

Tartilmadim ben çarşamba günleri tartiliyorum sadece. Karatay bana göre değil ben ekmeksiz bir yaşam biçimi benimseyemem bu diyeti yapıp kilo verdikten sonra tekrar eski duz ne dönüp kilo almak istemiyorum. Sabah 2 dilim çavdar ekmeği yiyorum uzman diyetisyenler bile tavsiye ediyor karbonhidrat sağlıklı ve dengeli alındığı sürece değil zararı yararları var. En son geçen çarşamba tam 66 kilo geldim bu hafta bakalım ne gelecek
Ben zaten ekmeği çok fazla yiyen biri değilim. O yüzden diyetlerde bırakıyorum. Çarşamba sonucunu ben de merak ediyorum

Akşam mutlaka sporlarımızı yapalım. Ben yeni başlayacağım için 15 dk eliptik ile başlayacağım. Perşembeye kadar vücudum alışırsa cuma günü slim in 6 ya başlayacağım

Ben zaten ekmeği çok fazla yiyen biri değilim. O yüzden diyetlerde bırakıyorum. Çarşamba sonucunu ben de merak ediyorum
Sen ne şekilde besleniyosun neler yapıyorsun
. Ben haftada 3 kere Leslie 1 mil yapiymayi düşünüyorum şuan çok ham olduğum için 3 mile henüz geçiş yapmadım.sporla destekleyince eminim daha sıkı olacak vücudumuz.

Sen ne şekilde besleniyosun neler yapıyorsun
. Ben haftada 3 kere Leslie 1 mil yapiymayi düşünüyorum şuan çok ham olduğum için 3 mile henüz geçiş yapmadım.sporla destekleyince eminim daha sıkı olacak vücudumuz.
Hafta içi çalıştığım için 3 öğün beslenmeyi düşünüyorum. Zararlı yiyecekler listemde olmayacak. Hafta sonu 2 öğün olacak. Günde en az 2 lt su, her gün mutlaka yeşil çay olacak. Şeker hiç olmayacak. Bu şekilde düşünüyorum. Ben de Leslie 1 düşünüyordum ama akşam çocuğum izin vermiyor. Sürekli etrafımda dolmadığı için kaza yaşanıyor. O yüzden eliptik yapacağım. 15 dk ile bu akşam başlayacağım

Sen nasıl beslenmeyi düşünüyorsun peki
Ben de 2 ana öğün şeklinde haftaici eğer ihtiyac duyarsam 2 ana 1 ara şeklinde beslenicem. Paketli gıda yok eğer canım isterse kuru kayısı kuru üzüm yerim. Muzlu yulaf lapası yapıyordum meyve günde 1 porsiyon kendine izin verdim ama rafine şeker yok. Bu şekilde düşünüyorum günlük 1100 kalori almayı hedefliyorum vücudumu kıtlık moduna sokmamak ve düzenli dengeli sağlıklı beslenmek adına

Ben de 2 ana öğün şeklinde haftaici eğer ihtiyac duyarsam 2 ana 1 ara şeklinde beslenicem. Paketli gıda yok eğer canım isterse kuru kayısı kuru üzüm yerim. Muzlu yulaf lapası yapıyordum meyve günde 1 porsiyon kendine izin verdim ama rafine şeker yok. Bu şekilde düşünüyorum günlük 1100 kalori almayı hedefliyorum vücudumu kıtlık moduna sokmamak ve düzenli dengeli sağlıklı beslenmek adına
Çok güzel. Arada ben de sabahları meyve yemeyi düşünüyorum

Back
X