• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirimizi takip ederek diyet arkadasligi yapma ?

Sabah 8 akşam 5de yedim arada da hiç bişey yemedim

Önce muzu güzelce ezdim daha sonra 2 yumurtaya 4 kaşık yulaf 1tk.kakao ve muzu ilave ettim güzel cirptim. Yapışmaz tavaya az yağ döküp karışımı attım kapağını kapadim ters çevirdim pişince
Tartıldın mı bugün canım

Günaydın kızlar 2 bardak ılık suu içildi 8 bin adım yürüyüş yapıldı şimdi az tereyağlı omlet 2 ceviz yeşillik ve zeytin den oluşan kahvaltı hazırlıyorum

Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 3 büyük zeytin, bir avuç ceviz, bir mandalina.
Sabah aç karnına da 1 kaşık Hindistan cevizi yağı üstüne 2 bardak su
Afiyet olsun bol eksiler

Günaydın kızlar 2 bardak ılık suu içildi 8 bin adım yürüyüş yapıldı şimdi az tereyağlı omlet 2 ceviz yeşillik ve zeytin den oluşan kahvaltı hazırlıyorum
Süpersin ama bence zeytin yerine peynir ye, tereyağ ceviz zeytin hepsi yağ grubu, amaç yağ yakmak zaten

Oda dogru da karatay da bu yag konusu kısıtlama olmadığı için onu düşünemedim ama haklısın
Karatay aslında iyi gibi duruyor ama fark edersen kilo verip bırakınca çoğu kişi geri alıyor. Çünkü bunu hayat düzeni haline getirmek bence zor. O yüzden ben de 2 öğün yapiyorum ama sabah ekmek veya yulaf mutlaka yiyorum

Karatay aslında iyi gibi duruyor ama fark edersen kilo verip bırakınca çoğu kişi geri alıyor. Çünkü bunu hayat düzeni haline getirmek bence zor. O yüzden ben de 2 öğün yapiyorum ama sabah ekmek veya yulaf mutlaka yiyorum
Evet yaşam tarzı olmalı ekmek yeme gerektiği zaman ben tam bugday bir dilim yiyorum yani haftada 2 veya 3 dilim yedigim oluyor sadece kızartma ve pirinç patatesi yememeye calışıyor um cevremde bu şekilde kilo veren var ve kilo yu koruyorlar benim yhedefim ayda 2 kilo bile versem iyidir diyorum cünkü metabolizma hiç calılmıyor

Evet yaşam tarzı olmalı ekmek yeme gerektiği zaman ben tam bugday bir dilim yiyorum yani haftada 2 veya 3 dilim yedigim oluyor sadece kızartma ve pirinç patatesi yememeye calışıyor um cevremde bu şekilde kilo veren var ve kilo yu koruyorlar benim yhedefim ayda 2 kilo bile versem iyidir diyorum cünkü metabolizma hiç calılmıyor
Verirsin, bol su günde 1 fincan yeşilçay, haftada 3 gün 45dk -1 saat spor , pirinç şeker olan her gıda, patates , yağlı yiyecekler abur cubur kızartma yeme, akşam yemeği en geç 5 buçuk olsun, daha fazla bile gider

Verirsin, bol su günde 1 fincan yeşilçay, haftada 3 gün 45dk -1 saat spor , pirinç şeker olan her gıda, patates , yağlı yiyecekler abur cubur kızartma yeme, akşam yemeği en geç 5 buçuk olsun, daha fazla bile gider
İnşallah canım yürüyüş haftada 5 gün 1 saat kadar yürüyorum genelde

Geçen hafta kaç kiloydun? Bir haftada ne kadar verdin?

Back
X