Tartıldın mı bugün canımSabah 8 akşam 5de yedim arada da hiç bişey yemedim
Önce muzu güzelce ezdim daha sonra 2 yumurtaya 4 kaşık yulaf 1tk.kakao ve muzu ilave ettim güzel cirptim. Yapışmaz tavaya az yağ döküp karışımı attım kapağını kapadim ters çevirdim pişince
65.3 çıktım canimTartıldın mı bugün canım
Afiyet olsun bol eksilerGünaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım
2 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 3 büyük zeytin, bir avuç ceviz, bir mandalina.
Sabah aç karnına da 1 kaşık Hindistan cevizi yağı üstüne 2 bardak su
Süpersin ama bence zeytin yerine peynir ye, tereyağ ceviz zeytin hepsi yağ grubu, amaç yağ yakmak zatenGünaydın kızlar 2 bardak ılık suu içildi 8 bin adım yürüyüş yapıldı şimdi az tereyağlı omlet 2 ceviz yeşillik ve zeytin den oluşan kahvaltı hazırlıyorum
Oda dogru da karatay da bu yag konusu kısıtlama olmadığı için onu düşünemedim ama haklısınSüpersin ama bence zeytin yerine peynir ye, tereyağ ceviz zeytin hepsi yağ grubu, amaç yağ yakmak zaten
Karatay aslında iyi gibi duruyor ama fark edersen kilo verip bırakınca çoğu kişi geri alıyor. Çünkü bunu hayat düzeni haline getirmek bence zor. O yüzden ben de 2 öğün yapiyorum ama sabah ekmek veya yulaf mutlaka yiyorumOda dogru da karatay da bu yag konusu kısıtlama olmadığı için onu düşünemedim ama haklısın
Evet yaşam tarzı olmalı ekmek yeme gerektiği zaman ben tam bugday bir dilim yiyorum yani haftada 2 veya 3 dilim yedigim oluyor sadece kızartma ve pirinç patatesi yememeye calışıyor um cevremde bu şekilde kilo veren var ve kilo yu koruyorlar benim yhedefim ayda 2 kilo bile versem iyidir diyorum cünkü metabolizma hiç calılmıyorKaratay aslında iyi gibi duruyor ama fark edersen kilo verip bırakınca çoğu kişi geri alıyor. Çünkü bunu hayat düzeni haline getirmek bence zor. O yüzden ben de 2 öğün yapiyorum ama sabah ekmek veya yulaf mutlaka yiyorum
Verirsin, bol su günde 1 fincan yeşilçay, haftada 3 gün 45dk -1 saat spor , pirinç şeker olan her gıda, patates , yağlı yiyecekler abur cubur kızartma yeme, akşam yemeği en geç 5 buçuk olsun, daha fazla bile giderEvet yaşam tarzı olmalı ekmek yeme gerektiği zaman ben tam bugday bir dilim yiyorum yani haftada 2 veya 3 dilim yedigim oluyor sadece kızartma ve pirinç patatesi yememeye calışıyor um cevremde bu şekilde kilo veren var ve kilo yu koruyorlar benim yhedefim ayda 2 kilo bile versem iyidir diyorum cünkü metabolizma hiç calılmıyor
İnşallah canım yürüyüş haftada 5 gün 1 saat kadar yürüyorum geneldeVerirsin, bol su günde 1 fincan yeşilçay, haftada 3 gün 45dk -1 saat spor , pirinç şeker olan her gıda, patates , yağlı yiyecekler abur cubur kızartma yeme, akşam yemeği en geç 5 buçuk olsun, daha fazla bile gider
Ama zeytindeki yağ zararlı bir yağ değil. Karatay da tavsiye ediyorSüpersin ama bence zeytin yerine peynir ye, tereyağ ceviz zeytin hepsi yağ grubu, amaç yağ yakmak zaten
Geçen hafta kaç kiloydun? Bir haftada ne kadar verdin?Verirsin, bol su günde 1 fincan yeşilçay, haftada 3 gün 45dk -1 saat spor , pirinç şeker olan her gıda, patates , yağlı yiyecekler abur cubur kızartma yeme, akşam yemeği en geç 5 buçuk olsun, daha fazla bile gider
Ben 2 gündür başladım 65 kilo ileGeçen hafta kaç kiloydun? Bir haftada ne kadar verdin?
Ama zeytindeki yağ zararlı bir yağ değil. Karatay da tavsiye ediyor
66 idim geçen haftaGeçen hafta kaç kiloydun? Bir haftada ne kadar verdin?
1 haftada 1 kilo. Çok iyi bir sonuç. Hep böyle devam eder inşallah66 idim geçen hafta
Aynen. Bu arada diğeri benim 2. Uyeligimdi iptali için başvurdum burdan devam ediyorum . Sen de baya eksiye geçmişsin , kac gördün en yüksek ?1 haftada 1 kilo. Çok iyi bir sonuç. Hep böyle devam eder inşallah
Pazartesi 64.8 dim bugün 63.1 çıktım. Tabi bunu regl öncesine bağlıyorumAynen. Bu arada diğeri benim 2. Uyeligimdi iptali için başvurdum burdan devam ediyorum . Sen de baya eksiye geçmişsin , kac gördün en yüksek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?