Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbette kendini tanitabilirmisinMerhabalar katila bilirmiyim size??
Hangi saatlerde siteye giriyrsunMerhabalar katila bilirmiyim size??
Hangi saatlerde siteye giriyrsun
Çoook ama çok istiyorum belki paylaşmak motive eder. Şu an 65 e düşsem raziyim ideal kiloyu gectim yani. Yeterki daha hafif daha aktif olayim bebisimin sisko annesi olmayimAranızda kilo vermek isteyen varmı?Hergün ne yediğimizi resimli olarak paylaşarak birbirimizden haberdar olarak diyet arkadaşlığı yapmak isteyen varmı?
Kaç kilosunÇoook ama çok istiyorum belki paylaşmak motive eder. Şu an 65 e düşsem raziyim ideal kiloyu gectim yani. Yeterki daha hafif daha aktif olayim bebisimin sisko annesi olmayim![]()
76 dogumdan sonra iyice şiştim düzensiz uyku beslenme geceleri acikma aldi basini gittiKaç kilosun
Kaç aylık bebeğin emziriyomusun sende76 dogumdan sonra iyice şiştim düzensiz uyku beslenme geceleri acikma aldi basini gitti
Emzirmiyorum 16 aylık olduKaç aylık bebeğin emziriyomusun sende
Büyükmüş seninki Allah bağışlasınEmzirmiyorum 16 aylık oldu
Pazartesi diyete basliyalimmi sabah tartılıp resim atalım bide neler yicegimizi belirleyelim ki bozmayalimBüyükmüş seninki Allah bağışlasın
Amin cümlesinin evladını korusun RabbimBüyükmüş seninki Allah bağışlasın
Amin kaç yasindaydinAmin cümlesinin evladını korusun Rabbim
Buyur canım sende kendini tanitirmiisnBende geleyim
Öğrenciyim 65.6 kiloyum 70kg ile başladım. Hedefim 57 kiloya düşmek daha verilecek 8.6 kgmvar. İnşallah beraber veririzBuyur canım sende kendini tanitirmiisn