Reglim başladı. Bittikten sonra başlayacağım. Ev temizliği yaptım spor olarakSpor yaptinmi canim☺☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglim başladı. Bittikten sonra başlayacağım. Ev temizliği yaptım spor olarakSpor yaptinmi canim☺☺
Hic olmamis canim full karbonhidrat yuklenmissin, 3 dilim ekmek ,un.patates,lokum,makarna . Bu sekilde kilo veremezsinBugünkü listem
kahvaltı 3 dilim ekmek 2 bardak cay 5 zeytin 2 dilim peynir 1 yumurta unukavurupyumurta vurduğum kahvaltılık 3 kaşık da o
Ara yok
Öğle fırında patates ve tavuk bir tane 2 bardak cay 1 lokum
Ara yok
Aksam cacık 3 kaşık makarna 1 parca karnabahar yumurtali
Ara kabak çekirdeği
Emziriyorum emzirirken her emzirmece 300 kaloriden fazla yakıyorum yavaş yavaş bünyemi alistarark gidiyorum ki düzenim olsun pat diye kesince sütüm azaldı denedim yoksa normal bi diytHic olmamis canim full karbonhidrat yuklenmissin, 3 dilim ekmek ,un.patates,lokum,makarna . Bu sekilde kilo veremezsin
Daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin ki , ben sana az kalori al demiyorum, yediklerini değiştir. Mesela yoğurt,ayran, sebze yemekleri, bakliyat , köfte yanına salata vb gibiEmziriyorum emzirirken her emzirmece 300 kaloriden fazla yakıyorum yavaş yavaş bünyemi alistarark gidiyorum ki düzenim olsun pat diye kesince sütüm azaldı denedim yoksa normal bi diyt
O nasıl oluyor
Ben devam ediyorum bebegim hasta bu aralar giremiyorumSağlık sorunlarından dolayı gelemedim bir türlü
Çok geçmiş olsun. Allah şifalar versinBen devam ediyorum bebegim hasta bu aralar giremiyorum
OlurWhatsapp grubu mu kuralım
Diyetin nasıl gidiyor canım