• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birbirimizi takip ederek diyet arkadasligi yapma ?

Bugünkü listem
kahvaltı 3 dilim ekmek 2 bardak cay 5 zeytin 2 dilim peynir 1 yumurta unukavurupyumurta vurduğum kahvaltılık 3 kaşık da o
Ara yok
Öğle fırında patates ve tavuk bir tane 2 bardak cay 1 lokum
Ara yok
Aksam cacık 3 kaşık makarna 1 parca karnabahar yumurtali
Ara kabak çekirdeği

Bugünkü listem
kahvaltı 3 dilim ekmek 2 bardak cay 5 zeytin 2 dilim peynir 1 yumurta unukavurupyumurta vurduğum kahvaltılık 3 kaşık da o
Ara yok
Öğle fırında patates ve tavuk bir tane 2 bardak cay 1 lokum
Ara yok
Aksam cacık 3 kaşık makarna 1 parca karnabahar yumurtali
Ara kabak çekirdeği
Hic olmamis canim full karbonhidrat yuklenmissin, 3 dilim ekmek ,un.patates,lokum,makarna . Bu sekilde kilo veremezsin

Hic olmamis canim full karbonhidrat yuklenmissin, 3 dilim ekmek ,un.patates,lokum,makarna . Bu sekilde kilo veremezsin
Emziriyorum emzirirken her emzirmece 300 kaloriden fazla yakıyorum yavaş yavaş bünyemi alistarark gidiyorum ki düzenim olsun pat diye kesince sütüm azaldı denedim yoksa normal bi diyt

Emziriyorum emzirirken her emzirmece 300 kaloriden fazla yakıyorum yavaş yavaş bünyemi alistarark gidiyorum ki düzenim olsun pat diye kesince sütüm azaldı denedim yoksa normal bi diyt
Daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin ki , ben sana az kalori al demiyorum, yediklerini değiştir. Mesela yoğurt,ayran, sebze yemekleri, bakliyat , köfte yanına salata vb gibi
Emzirmek diyete engel değil ,diyette amaç sağlıklı yaşam :)

Sabah: 2 açık çay çeyrek ekmek 1 domates 1 salatalik 3 dilim kaşar 5 zeytin 3 dilim salam normalde tüketmem ama istisna oldu adet olcam aşerdim gibi oldum aç bitir aldim🙄
Öğlen: 1 elma
ikindi: 1 fincan kahve (az şekerli)
Akşam: tavuk suyuna sebze haşlama, domates söğüş yağsız ve çiğ brokoli 1 dilim ekmek

Canim.ozur diliyorum bazi yogun isler sevebiyle cok giremiyorum siteye aralikli oruc bir nevi beslenme sekli ingilizce ado intermitent fasting diye geciyor 16 saat acliq 8 saat tokluk sureci

İyi akşamlar kızlar
Sabah tereyağlı omlet peynir zeytin yeşillik 1 dilim tam buğday
Ara Türk kahvesi 2 kuru kayısı
Akşam bir kase corba 2 köfte bol salata ekmeksiz
3 litre su ve 10.bin adım tamamdır

Back
X