birbirimizle ilgileniyoruz ama ilk adımı kimse atmıyo :((

whiteghost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
12
0
36
Erzurum
kızlar yardım edin napcağmı bilmiyorum ikimizinde birbirimizle ilgilendiği aşikar.ama ikimizdede o cesaret yok 3 aydır sıradan arkadaş gibi takılıyoruz ama bakışlarımız bile farklı birbirimize..farkındayım.ama erkek olarak ilk adımı onun atması lazım değil mi :(

evet reddetmemden korkuyo olabilir ama yinede bi en azından öğle yemeği yiyelim veya bi sinemaya gidelim diebilir... sadece bakıyo başka bişey yaptığı yok bende snir oluyorum

cnm aynı durumu bende yaşadım ve şuan 3 senelik ilişkim :) arkadaş takılıyoduk ikimizde korkuoduk açılmaya. biraz hoşlandığını belli et o adımı atıcaktır. hem 1 adım at hemde geri çekil. :1:

Erkekse o adım atsın kız adım atarsa basit olarak görülüyor, bırak ya kedinin ciğere baktığı gibi bön bön baksın sende başka erkekle takıl , seven elde eder savaşır ,erkeklerin işlerini kolaylaştırmayın zor elde edilen kıymetli olur

kesınlıkle ılk adımı atma sonra yuzune vurur sen ıstemıstın zaten dıe. eger sevıosa bunu goze almalı. zamana bırak ılgını bellı et ama asla net kelımeler cumleler kullanma..

Bakışlarını biraz onda odaklaştır istersen.Sonra o da sana bakacaktır ve gözlerini kaçırabilirsin.
Onda etkileşim bırakabilirsin bu sayede.O ilk adımı atabilir.
Onun ilk adımı atması için,ilk başta senin de bir şeyler yapman lazım.Reddedilmek istemiyor belli ki.
Ve sonra zamanın akışına bırak.:3:

Son düzenleme:
bencede hepiniz haklısınız erkek erkekliğini bilicek ve sevdiği kıza (eğerki seviyorsa) kavuşmak için elinden geleni yapıcak..işini kolaylaştırmaya lüzum yok.zaten seviyosa eninde sonunda gelir dimi :81::61:

Bakışlarını biraz onda odaklaştır istersen.Sonra o da sana bakacaktır ve gözlerini kaçırabilirsin.
Onda etkileşim bırakabilirsin bu sayede.O ilk adımı atabilir.
Onun ilk adımı atması için,ilk başta senin de bir şeyler yapman lazım.Reddedilmek istemiyor belli ki.
Ve sonra zamanın akışına bırak.:3:

cnm ben zaten ara sıra ister istemez bakıyorum ve genelde onu bana bakarken yakalıyorum :D ama artık napabilirim ki zamana bıraktım hayırlısı dielim :)

Back
X