Birbirini anlamayan eşler ...

ya işte gel de delırme... gene bısey demedım tabı... gerı ararım dememıstım ama ararım hayatım dedım... esım anneme boyle demıssın ya da boyle bırsey yasanmıs demez... surat asar anlarım kı kaynana anlatmıs bıseyler ya da doldurmus...:KK53:

ilk evlendiğimz yıllarda da eşim hiç konuşmadıgı zaman tlf bakardım ve anlardım babasıyla annesiyle konuşmuş bu suskunluğu 3 gün 5 gün 1 hafta sürdüğü olurdu , haftasonu gelsin istemezdim susmaktan içim şişerdi ,

allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim .

İşte bu tür eşleri çizgiyi koruyamayan dengeyi sağlayamayanlar grubuna giriyor
Allah yardımcınız olsun. Siz sonuçta davetlere icabet ediyorsanız geldiklerinde gerekli ilgiyi gösteriyorsanız daha fazlasını mı bekliyor sizden

Kaynanayi anlarim da kayinpedere ne oluyor yahu :)

bunlar boyle canım uzak oldugum halde bıde :( kynana kaynpeder ve esın bızlerı evlenınce anamz babamız öldü varsayıyorlar... hep bı ılgı alaka ıstıyolar... her gun aramalıymısım kız kardesımı arıyomusum ya... ararlar bazen duymam ya da musaıt olmam sonra ararım acmadın dıye laf carparlar... hasta olursun naz yapıyo derler bunlar ıcımde buyuye buyuye dag oluyo :(

ilk evlendiğimz yıllarda da eşim hiç konuşmadıgı zaman tlf bakardım ve anlardım babasıyla annesiyle konuşmuş bu suskunluğu 3 gün 5 gün 1 hafta sürdüğü olurdu , haftasonu gelsin istemezdim susmaktan içim şişerdi ,

allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim .

benım kı de her gun arar anasını babasını arasın lafım olmaz... ben esıme olanları yanıtmam kaynana esımın yannda arar o acar konuyu bısy de dıyemıyosun ortda kalıyosun :(

bunlar boyle canım uzak oldugum halde bıde :KK43: kynana kaynpeder ve esın bızlerı evlenınce anamz babamız öldü varsayıyorlar... hep bı ılgı alaka ıstıyolar... her gun aramalıymısım kız kardesımı arıyomusum ya... ararlar bazen duymam ya da musaıt olmam sonra ararım acmadın dıye laf carparlar... hasta olursun naz yapıyo derler bunlar ıcımde buyuye buyuye dag oluyo :KK43:

E sende bu dur de canım artık baya cikmislar tepenize

Bu tip erkekler ne yazıkki değişmiyor benim eşimde öyle orda kalalım demeler falan ilk niye kalıcaz bizim evimiz var derdim kızardı konuşmazdı sonradan işyerime yakın değil ondn istemiyorum demeye başladım böyle böyle bahanelerle onlara gitme zorunluluğumu 2 haftada bire çıkardım iyi oldu

Kimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .

Bir orada dur diyemediniz mi ?
Size söyleme cüretini bulmuş anladım ama ANNENİZİ neden karıştırıyor ?
Saçma bende atalarıma bağlı bir insanım sende düzgün konuş deseydiniz !

neden kendi açısından bakıyor her şeye kız tarafı duvar kovugundan mı çıkmış namuslu kadın bulmuşta zillisini mi arıyor? sizin burçlar ney merak ettim.

gecen gun kv gittik eltimde geldi oraya esimle muhabbet ediyo bana bi slm bile yok bende tavir yaptim az ve oz konustum sadece.. benimle konusmadigi gibi esimle konusuyo hep ben yokmusum gibi..bizde donuyoruz artik aksam esim diyo eltim icin Allahaismarladik dedinmi diye orda cinnet gecircektim az daha sustum.. zaten ben esim soylemeden vedalasmistim.. huyumu sevmiyorum ama insanlik iste..eve gelince konuyu belli bi zaman sonra actim e napayim onun huyu oyle..baslarim huyuna dedim bana tavir yapiyorsa sende ona yapacaksin dedim gorcez bakalim..iste bizim tarafimizdan gorduklerini buyuturler..kendi tarafindaki hatalarida gormemezlikten gelirler..boyle yapincada sogutuyorlar..

Kimlerin evliliği böyle çok merak ediyorum birbirini sevdiğini söyleyen ama anlamayan kaç kişi var acaba? İki buçuk yıl bi evlilik 21 aylık bi oğlum var ama biz ANLASAMİYORUZ bana diyo ki şunu bil ki seni ölene kadar birakmiycam ama anlamıyoruz birbirimizi ailesiyle evliyim sanki eşimle çok bi zaman geçirmiyoruz bana diyo ki ben atalarına bağlı bi erkegim sen benim ailemi istemedin hiç bi zaman görüştüğüm kisilere karşı bi gicikligi var hep ailesiyle iyi olmamı istiyo ben artık biktim yıldım bana diyo ki annen ne kadar samimiyetsizse sende o kadar samimiyetsizsin o yüzden huzurumuz yokmuş çok konu açtım bu konuyla ilgili ne yapayım arkadaşlar huzur ariyo insan çok mu zorluyorum. .

Ya aslinda turk toplumunda yeni yuvan kuran kisilerin kisilerin tartisma sebebi maaleef aileler . Bizler buyukleri bu kadar icimize almamaliyiz . Ha sakin yanlis anlasilmasin saygi gosterilmeli ziyaret edilmeli hasta oldumu bakilmali ama her an dibimize sokmak ozellikde erkeklerin bunu yapmasi kendi yuvalarini yipratiyor.

Eşin sen ve çocuğun haricindeki herkes dış kapının dış mandalıdır ama maşallah ailenize sokmuşsunuz aranıza girmişler resmen @sah-mat ın tavrını doğru buldum ailesiyle ilgili eşinle tartışma anlatma kendin çöz ya da çözme her neyse ama eşine yansıtma belli etme gerekirse az görüşün kv ile arandaki problem eşinle aranın açılmasından daha mı önemli? Sen eşinle anlaşamıyo değilsin anlaşmaya çalıştığın konu yanlış ailesine kim olsa laf söyletmez. Kendi ailenle ilgili de konuşma laf söyletme.

gecen gun kv gittik eltimde geldi oraya esimle muhabbet ediyo bana bi slm bile yok bende tavir yaptim az ve oz konustum sadece.. benimle konusmadigi gibi esimle konusuyo hep ben yokmusum gibi..bizde donuyoruz artik aksam esim diyo eltim icin Allahaismarladik dedinmi diye orda cinnet gecircektim az daha sustum.. zaten ben esim soylemeden vedalasmistim.. huyumu sevmiyorum ama insanlik iste..eve gelince konuyu belli bi zaman sonra actim e napayim onun huyu oyle..baslarim huyuna dedim bana tavir yapiyorsa sende ona yapacaksin dedim gorcez bakalim..iste bizim tarafimizdan gorduklerini buyuturler..kendi tarafindaki hatalarida gormemezlikten gelirler..boyle yapincada sogutuyorlar..

Neden gorumceniz size tavır yaptığı için esinizi de konusmamasi için zorluyorsunuz. Bence böyle yapmayın

Eşinizin sürekli annenizle ya da babanızla ilgili söylendiğini, şikayet ettiğini düşünün. Hiç hoş değil dimi? Ne kadar rahatsız olursunuz.
Evet ama zorla anamı babamı saydirmaya calosmazdim.haklıysa hıhı öyle der geçerim. Onların avukatligina başlayınca daha beter kinleniyorum.

gorumce degil elti..bana hic hal hatir sormaz..yuzume bakmaz.ancak esim onun isine gucune ailesine kadar sorar bu bana ayip degilmi peki ne yapmaliyim sizce.?

Insanliklar konuşmuş. Eltiniz bir hanzoluk yapmış iken esiniz gayet güzel beyefndiligini ortaya koymuş bence. Eltiler genelde zaten pek sevilmez bence çok da takma hatta yok say

böyle adamlara nasıl aşık kalınır anlamıyorum yanlış anlamayın ama size saygısı yok en önemlisi bu...Ataerkİlmis sanki kadın soğan kabuğundan çıkıyor

Eşinin seni sevdigini düşünmüyorum geçmiş konularına da vakıfım, tehlikeli erkek tipi eşin,karısını öldürenler de çok seviyodum öldürdüm diyo ya o hesap

Bırak eşi ahbap komşu vs bile olmaz o adamdan

Back
X