Birbirini tanimak nasil olur

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Biriyle tanistim, sans vermemi istedi kabul ettim. Beni hayatinda istedigini ve benim gibi konuskan ve diger ozelliklerimi olan benim gibi birini istedigini soyledi. Ama kendisi bir var bir yok. Kendi sirketi oldugu icin gunu yolda geciyo diyebilirim isleriyle mesgul anlarim. Yogun oldugu kadar aksamlari evinde oldugunu biliyorum.
Beni gormek icin pek bir istegi oldugunu dusunmuyorum.

Bana dedigi sey. Sende bende yogunuz sen istiyosunki rapor veriyim sana. Ben anlayis gosteriyorum senin isin oldugu zaman diyor.
Tuhaf geliyor bana.

Senin icin caba gostermek istiyorum ama daglari yerinden oynatamam dedi.

Iletisimi kesmeyi dusunuyorum. Yanlismiyim? Bi gunaydin, iyi geceler mesaji zor olmasa gerek? Yada gel beraber disarda goruselim demek. Onun istedigi eve gel tv izleyelim ama nereye kadar boyle. Ki yeni tanistigimiza ragmen fazla gorusmuyoruz. Duygusal ihtiyaci oldugu zaman aklina mi geliyorum acaba diye dusunuyorum? Cunku cok yogun duygularla yaziyo, sonra bir bakmisim varmi yokmu belli degil.

Dunde dediki cok gec tanistik. Bes sene once olsaydi neyse. Yani ne demek bu. Benden bukadar fazla bisey bekleme mi demek. Icimi gecmis anlamadim. Ne diyosunuz kizlar. Abartiyomuyum? Bu arada 30 yasinda benden 5 yas buyuk.

Ki yeni tanistigimiza ragmen fazla gorusmuyoruz.

bir bakmisim varmi yokmu belli degil

Dunde dediki cok gec tanistik. Bes sene once olsaydi neyse.

eve gel tv izleyelim

Özellikle son alıntıladığım kısımdan dolayı, bence arkanıza bakmadan kaçın bu adamdan. Görüşmeye, mesaj atmaya gelince yoğun, eve çağırmaya gelince müsait??

Sizin istediğiniz ilişkiyi sunabilecek bir adam değil bu bence. Tanıyabilmek için de sürekli görüşmek gerekir, daha ilişkinin en başından görüşmeye yanaşmayan biri var karşınızda. Devam etmenize hiç gerek yok. İstediğiniz, gönlünüze göre biri çıkar elbet. Çok gençsiniz.

Nerden buluyorsunuz böyle saçma insanları hakkaten?

Sizin için ne çaba gösteriyorki, dağları da oynatamam demiş. Görmeye bile ayağına çağırıyor, he onda da 2 gözü sende olmayacak. Tv bakacak adam.

Mesaj tel yok pek yok anlaşılan, ne kadar sıklıkla görüşüyorsunuz peki?

Adam sana duygusal ihtiyaci degil de bel alti duygulari oldugu zaman yaziyor sanki. Gel eve tv izleyelim ne demek. Okuzzz deseydin.

İşte öyle canım sıkılınca arayım, hayatımda biri yok demeyim diye sizi seçmiş bi kenarda tutuyo.. Acilen uzaklaşın derim

Mesajlasiyoruz. Hic mesajlasmiyoruz degil. Kendisi yazar hatta. Yinede huzursuz eden seyler var beni.

Ayrica nerden buluyosunuz sacma insanlari demeniz hosuma gitmedi.

Aynı şeyi ben yazacaktım :)
Bu adamın niyeti iyi değil konu sahibi . Sen bunu sil engelle mümkünse açıklama da yapma .

Aciklama yapmadan mi? Cunku normal konustuk en son dun vs. Birden silmek ne biliyim hic huyum degil. Ortak arkadasimiz var yine onu rahatsiz etmesini istemiyorum. Ginede enkelleyip siliym mi?

Son düzenleme:
Aciklama yapmadan mi? Cunku normal konusuyoruz yaziyo bana vs. Birden silmek ne biliyim hic huyum degil. Ortak arkadasimiz var yine onu rahatsiz etmesini istemiyorum. Ginede enkelleyip siliym mi?
Aynen sil engelle arkana bile bakma!!
Bu eve gidip gelmeler sonrasinda bazi isteklere donusur.

Aciklama yapmadan mi? Cunku normal konustuk en son dun vs. Birden silmek ne biliyim hic huyum degil. Ortak arkadasimiz var yine onu rahatsiz etmesini istemiyorum. Ginede enkelleyip siliym mi?
Engelle sil tabi ya ...
O sana duygusal bir birliktelik düşünse böyle eve gel tv izleyelim der mi ?
Açıklama bile yapma

Engelle sil tabi ya ...
O sana duygusal bir birliktelik düşünse böyle eve gel tv izleyelim der mi ?
Açıklama bile yapma
Aynı fikirdeyim.Duygusal bir bağ yok bencede.Önce duygular tatmin olmalı bir kadının en büyük ihtiyacı bu çünkü ...Bu adamda duygu yok işini savunma yapmış lütfen yemeyin

38 yasındayım bu konularda cok tecrubelıyım
:)

bir var bir yok olan erkek
ya evlidir
ya yedeğe almıstır
ya nisanlıdır ya da ciddi ilişkisi vardır

yüzde yüz böyledir
yapısı huyu bu olamaz, yogun da değildir

Aynı fikirdeyim.Duygusal bir bağ yok bencede.Önce duygular tatmin olmalı bir kadının en büyük ihtiyacı bu çünkü ...Bu adamda duygu yok işini savunma yapmış lütfen yemeyin
Aynen... Konu sahibi de şu an sevgiye o kadar ihtiyaç duyuyor ki göremiyor gerçeği

Benzer bir kişiyle ilişkim vardı. Iki gün oldu ayrıldık. Ben bir aşka nasıl yazılır nasıl konusulur onu bile unuttum diyordu. Daha 31 yaşındaydı bu adam.

Bana kalırsa tam anlamıyla veremedi ilişkiye kendini. Daha açık konuşacak olursam sadece hoslandi benden sevmedi.

Yolu açık olsun diyorum. Sizde diyin. Inanın doğrusu bu.

Bu siklarin hiçbiri de olmayabiliyor bazen

Adam tam anlamıyla sevemiyor ama onu seven bir kişi olmasından da vazgeçemiyor

Duygusal birsey yok zaten. Iki uc gun once ikna etmek icin ugrasti. Oylelikle sana guvenmiyorum ama tamam sans verecem dedim.

Uzuldum su an. Engellicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…