bu yedek oluyor işteBu siklarin hiçbiri de olmayabiliyor bazen
Adam tam anlamıyla sevemiyor ama onu seven bir kişi olmasından da vazgeçemiyor
Bu siklarin hiçbiri de olmayabiliyor bazen
Adam tam anlamıyla sevemiyor ama onu seven bir kişi olmasından da vazgeçemiyor
Seni evine çağıran adam evcilik oynamaya cagirmiyo herhalde .. dışarda da bir hayatınız olsa , böyle gizemli takılmasa neyse ama şu durumda tam olarak +18 davetidir bu :)) yani adam sevismek istiyor ..Evet boyle birsey. Benim anlamadigim neden okadar uzerime dusup sans ver. Beni affet. Sana asik duygularim var ama seni gercekten sevmek istiyorum. El ustunde tutmak istiyorum sana ihtiyacim var dediki. Duygusaldi belkide o an. Ama koskoca herif 18+ seyler olmayacagini biliyo taniyo biliyo beni. Neden yaklasiyo ozaman yinede bu sekilde anlamiyorum. Biraz salagim galiba.
Seni evine çağıran adam evcilik oynamaya cagirmiyo herhalde .. dışarda da bir hayatınız olsa , böyle gizemli takılmasa neyse ama şu durumda tam olarak +18 davetidir bu :)) yani adam sevismek istiyor ..
Başta seni suçlu duruma düşürür ki güvenini kazansın .. onun şeyi bile yoktur canım nerden çıkardın böyle şeyleri ..Evet ben bunu bi zaman once dile getirdim. Hatta olabilir amaclarimiz farkli dedim. Bana kizdi nasil boyle dusunursun diye. Suclu olmustum.
Dedigin gibi disarda gorusmuyoruz. Onun disinda baska yerde gorusmicem seninle dedim hatta.
Onun istedigi eve gel tv izleyelim
Valla evine tv izlemeye gidersen görürsün içi geçmiş mi geçmemiş mi!!!Icimi gecmis anlamadim.
Koskoca herif asıl liseli gibi sadece Elele seneler gecirmeyeceginizi biliyor bence. Sen 25 yaşındasın o 30. Bu yaşa gelene kadar belli tabuları aşmişsindir diye umuyordur. Aşmadiysaniz da birlikte aşarsiniz diye^^Ama koskoca herif 18+ seyler olmayacagini biliyo taniyo biliyo beni. Neden yaklasiyo ozaman yinede bu sekilde anlamiyorum. Biraz salagim galiba.
Koskoca herif asıl liseli gibi sadece Elele seneler gecirmeyeceginizi biliyor bence. Sen 25 yaşındasın o 30. Bu yaşa gelene kadar belli tabuları aşmişsindir diye umuyordur. Aşmadiysaniz da birlikte aşarsiniz diye^^
Senin kızıp 'ben senin bildiğin kızlardan degilim' demen , onun 'askolsun ben öyle bir adam miyim ?' demesi falan olayın giriş kısmı. Büyük bir heyecanla sonucu bekliyor işte...
*Ben de siguk havalarda kafeye gidip 'garson,şal getirir misiniz?' demektense evde sırnaş sirnaş battaniye-tv yapmayı tercih ederim. Ama sizin olay biraz farklı...
Canım adam zaten açık açık demiş kiEn tiksindigim tip boyle acik acik benim amacim demeyen insanlar. Bende abartiyorum sanmistim ama hakliymisim yine. Okadar ikna etmeye calisiyo bide hayret bisey
Canım adam zaten açık açık demiş ki
Bundan da açık olması için tinderdan falan tanışmanız lazim
Çok hastayım , bir çorba yapanimiz yok kiEn tiksindigim tip boyle acik acik benim amacim demeyen insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?