Tamda 23.haftada heyet kararıyla gebeliğim sonlandırıldı. Ağır anomali vardı bebeğimde 6 Eylülde doğum yaptım evet bugünler geçiyor demiyimde hayat devam ediyor diyim başlarda çok zor oluyor ilk 1 ay özellikle sonra acınızı kalbinize gömüceksiniz ben hala odasına girmeye cesaret edemediğim zamanlar oluyor yaşasaydı birdahaki ay doğcaktı dediğim zamanlar oluyor, ama kendime hayata küsmedim ki benimde bundan önce 4 düşüğüm var şuan genetik incelemeler yapılıyor ve genetikli tüp bebek için hazırlıyorum kendimi Allah bu durumu yaşayan herkese sana bana güzel hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, yerini doldursun inşallah. Geçicek merak etme.Merhabalar arkadaşlar şuan psikolojik olarak o kadar kötüyüm ki 23 haftalık gebeliğim sonlandı genetik anomalisi vardı ağır değildi ama doğsa da vicdan azabı çekecektim hamileliğimin başından beri neler yaşadım o kadar yıprandım ki ama şuan da vicdan azabı çekiyorum ben naptım diye sonra diyorum belki bu daha hayırlıdır benim için öncesinde de dış gebelik geçirdim iç kanamam oldu ölümden döndüm artık birdaha hamile kalmaya cesaret edeceğimi düşünmüyorum aynı durumu yaşayan var mı bu günler geçecek mi ben nasıl toparlanacağım