• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birdaha mı! asla!!

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
şu andan itibaren ne aşk ne sevgi ne erkeklere güvenmek bağlanmak inanmak hatta evlilik hepsi benim için bitmiştir! isyan etmiyorum ama bana bu kararı aldıran yaşadıklarım.. mutluluğun inancın en zirve noktasında yaşadığım hayal kırıklıkları.. bi tane daha kaldıramam o yüzden benim için bitti bunlar.. güzel kızsın manken gibisin zekisin akıllısın bunların hepsi boşmuş kimseye güvenmem artık herşeyin bu kriterlerle elde edileceğini düşünenler yanılırlar.. tek suçum iyi olmak kötü düşünmemek olduğum gibi olmakmış bir daha kimsenin bana bu yıkıntıyı yaşatmasına izin vermeyeceğim sadece ben varım ben ve sevdiklerim bu satırları yazarken damlattığım göz yaşlarım bana tecrübe dolu yıllarımın son damlaları olsun... demek ki ben hak etmedim sonu gelen mutluluğu... gücüm kalmadı artık yeni başlangıçlara yoruldum artık...

Böyle katı yürekli ve erkeklerle işim olmaz denildiği an zaten bakmışsın zaman geçmiş evlenmişsin herşeyi zıttı oluyor zaten , dünya ters

üst üste yaşadığım yıkıntılar artık dayanacak gücüm kalmadı

Öyle düşünme, herşeyin sebebi vardır,şer görüyorsun şuan canın acıyor belli ki ama hayır gizlidir mutlaka emin ol, hem ne demişler şuan yaşadığın bu tür acılar gerçekten seni hak edene hazırlıyor seni,olgunlaştırıyor, tecrübe oluyor,Okyanusa ilerlediğini düşün ayağına batan bu çakıl taşlarına üzülmeye değer mi? Öldürmeyen acı güçlendirir bunu unutma evet bir daha kimse seni üzmeyecek üzemeyecek aynı şekilde değil , çünkü buna izin vermeyeceksin :23:

Böyle katı yürekli ve erkeklerle işim olmaz denildiği an zaten bakmışsın zaman geçmiş evlenmişsin herşeyi zıttı oluyor zaten , dünya ters

inanın artık inancım kalmadı eski konularımda hep paylaştım en mutlu anlarımda hep yıkıntı yaşadım
bu nedir sizce?
şanssızım umudum kalmadı artık

Öyle düşünme, herşeyin sebebi vardır,şer görüyorsun şuan canın acıyor belli ki ama hayır gizlidir mutlaka emin ol, hem ne demişler şuan yaşadığın bu tür acılar gerçekten seni hak edene hazırlıyor seni,olgunlaştırıyor, tecrübe oluyor,Okyanusa ilerlediğini düşün ayağına batan bu çakıl taşlarına üzülmeye değer mi? Öldürmeyen acı güçlendirir bunu unutma evet bir daha kimse seni üzmeyecek üzemeyecek aynı şekilde değil , çünkü buna izin vermeyeceksin :23:

her satırlarınızı ağlayarak okuyorum ummadığım zamanlarda hak etmediğim acılar yaşadım kötü değildim değer verdiklerime ihanet etmedim suçum buydu sanırım şuanda çok güçsüzüm yıkıldım bu defa

Kötü kahveler olmasaydı iyi kahvenin değeri olur muydu?

Kötü erkekler çıkmış karşına hep, gerçekten iyi birinin değerini bil diye.

Bir şarkıda geçiyor ya hani '' Senin aşktaki kadrini bilmek için önce kadersiz aşklardan geçmeli insan..'' diye..

Çok doğru.. Üzüntülerle, bu döktüğün gözyaşları ile büyüyorsun, tecrübe kazanıyorsun.

Böyle düşün, ümidini kaybetme.:34:

Tahmin ettigimiz olmus.Diger konuna yazarkende 2-3 gune belli olur demistim.Neymis soguma sebebi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şaşılacak durum değil bizde sevdik aşık olduk ama olmadı tam lanet olsun erkeğinede aşıkınada dediğimiz an sonrası eşimle tanıştım ve sonrası evlendim
inanın artık inancım kalmadı eski konularımda hep paylaştım en mutlu anlarımda hep yıkıntı yaşadım
bu nedir sizce?
şanssızım umudum kalmadı artık

Kötü kahveler olmasaydı iyi kahvenin değeri olur muydu?

Kötü erkekler çıkmış karşına hep, gerçekten iyi birinin değerini bil diye.

Bir şarkıda geçiyor ya hani '' Senin aşktaki kadrini bilmek için önce kadersiz aşklardan geçmeli insan..'' diye..

Çok doğru.. Üzüntülerle, bu döktüğün gözyaşları ile büyüyorsun, tecrübe kazanıyorsun.

Böyle düşün, ümidini kaybetme.:34:

inanın artık hevesim kalmadı biliyormusunuz içim boşalmış gibi bir gece mutlu uyuduysam diğer üç gün mutsuzluktan uyuyamadım gözyaşlarım anlatır en iyi yastığıma akıttığım

Tahmin ettigimiz olmus.Diger konuna yazarkende 2-3 gune belli olur demistim.Neymis soguma sebebi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sadece o kişiyle alakalı değil genel bir acımı paylaşmak istedim burada canım yeterince yanıyor o konuyada girmek istemiyorum

Şaşılacak durum değil bizde sevdik aşık olduk ama olmadı tam lanet olsun erkeğinede aşıkınada dediğimiz an sonrası eşimle tanıştım ve sonrası evlendim

artık ben hissedemiyorum evlilik hayalleri mutlu bir yuva falan sanki hiç olmayacak gibi gelirdi hep bu gecede buna kanaat getirdim çok soğudum artık

her satırlarınızı ağlayarak okuyorum ummadığım zamanlarda hak etmediğim acılar yaşadım kötü değildim değer verdiklerime ihanet etmedim suçum buydu sanırım şuanda çok güçsüzüm yıkıldım bu defa

hayır suçlu değilsin ,dedim ya sebebi vardır ,sebebden kastım sizde bişey yapmışsınızdır'' değil ,bizim bilmeyipte yaradanın bildiği ,düşünsene belki de sana zarar verecekti , sevdiklerine ,çok ilerisini düşün belki de bugünü hatırlayıp keşke o zaman kopsaymış diyecektin ,Yıkılma unutma ki eden elbet ettiğinin karşılığını görür,ha bugün ha yarın ama görür buna inan, yıkılma! acını yaşa ağla ama yıkılma ,hayata küsme ,insanlara küsme gerçekten hayat mucizelerle dolu emin ol . sen değer vermişsin ne mutlu sana nekadar özel bir insansın bunun farkında olmalısın ,verdiğin değeri yok eden yada edenler üzülsün kendileri için . sen böyle temiz kal bırak onlar kendi değersizlikleri ile boğuşsun ,, sen çok değerlisin insan olmayı başarabilmişsin karşındaki başaramamışsa sen ne yapabilirsin ?

konu sadece o kişiyle alakalı değil genel bir acımı paylaşmak istedim burada canım yeterince yanıyor o konuyada girmek istemiyorum

Ne bilelim.Daha 3 gun once uzgun oldugun bir konu acinca onunla alakali sandik sorduk.Bu aci genel bir aci olmaz hem.Yasadigin bir olay uzerine acmissindir muhtemelen bu basligida.Neyse.Gecer merak etme.Yine gönlün birine akar.Yine seversin ve guvenirsin.Cok hirpalama kendini aglama da.Bir erkege bu kadar anlam yuklemek gereksiz.

Bir pire için yorgan yakılmaz, zaten hayatta hep düz gitmez ,yani hayat süprizlerle dolu herşeyi bilsek yaşamın zevki olmaz
artık ben hissedemiyorum evlilik hayalleri mutlu bir yuva falan sanki hiç olmayacak gibi gelirdi hep bu gecede buna kanaat getirdim çok soğudum artık

Back
X