- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
hele bir soluklan yeğenim yani ne oldu cidden keşke biraz daha ayrıntı verseydin?
geçmiş konularıma göz atarsanız bu duruma nasıl geldiğimin en iyi kanıtlarıdır onlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele bir soluklan yeğenim yani ne oldu cidden keşke biraz daha ayrıntı verseydin?
bende 19 yaşında aşık olmuştum çok hayalkırıklığı yaşadım dünyaya küstüm artık aşık olmam derken 26 yaşımda eşimle tanıştım..bence seninde güzel günlerin gelecek sabır...![]()
bana hiç gelmeyecek gibi geliyor umudumu yitirdim daha önce böyle olmamıştı hiç hep bi şekilde sarıldım ama şuanda koca bir boşluktayım inanın
Dur hele beeeeee, daha 24mussun. Hemen uzme kendini canimin ici. Seninle yasitlar nisanliysa ben oleyim
Valla ne fark ettim biliyor musun, en onemlisi kendi degerini unutmamak, kimsenin totosunu kaldirmamak. Asla kendi degerini unutma, giden kendi kaybetti de gec.
unutmak için zaman gerekli..aşk çok acı..siz daha çok sevdiyseniz dahada acı
çok güzel ne tatlı bi hikaye umudumu kesmemem gerek biliyorum ama sizinde içinizde benim gibi heves solmuşmuydu o zamanlar yılların verdiği yorgunluk var sırtımda bu bende ne umut bırakıyor ne heyecan
aşk değilde verdiğim değer acıtıyor içimi en çokta
bana hiç gelmeyecek gibi geliyor umudumu yitirdim daha önce böyle olmamıştı hiç hep bi şekilde sarıldım ama şuanda koca bir boşluktayım inanın
Bendeki aşk ve hayalkırıklığı slzden fazla olmuştur resmen memleketi terk ettim bütün erkeklerden nefret ediyordum ki karşıma eşim çıktı yani kendiside espirili hep neşeli positif ancak öyle hayata geri döndüm bende epey zor günler yaşadım ailemi üzdüm sanırım bu yoldan herkes geçiyor sanırım allah gördü benim ne kadar acı çektiğimi bana eşimi karşılaştırdı
ne güzel yazmışsınız ilaç gibi geliyor bana bu iyi insanların güzel nasihatleri çok sağolun hep o umutla yaklaştım olaylara ama sonu hep kötü noktalandı o yüzden artık içime sinmiyor bi uğursuzluk var hisseiyorum
evet yeni tanıştığın birine çok şans vermemek gerek zaten değer verdikçe ters tepebiliyor..
Bendeki aşk ve hayalkırıklığı slzden fazla olmuştur resmen memleketi terk ettim bütün erkeklerden nefret ediyordum ki karşıma eşim çıktı yani kendiside espirili hep neşeli positif ancak öyle hayata geri döndüm bende epey zor günler yaşadım ailemi üzdüm sanırım bu yoldan herkes geçiyor sanırım allah gördü benim ne kadar acı çektiğimi bana eşimi karşılaştırdı
sizinkide çok zor olmuş hep dua ettim hayırlısı olsun diye demekki dediğiniz gibi bi hayır vardır ama bu kadar şansızlığı üst üste yaşamak hayata olan bakış açımı bu hale getirdi.. sizin acınızda gerçekten ciddi dilerim herşey çok güzel olur hayal ettiğinizden daha güzelBende çoğu zaman senin gibi düşündüm. Seni çok çok iyi anlıyorum. Ama bu cümleleri kurman için bence yaşın genç.
Ben 20 yaşında aşık oldum, 22 yaşında sözlendim. Hep 26 yaşında evlenmek, 28 yaşında anne olmak istemişimdir. Nikah tarihimden, evime, gelinliğime, çeyizlerime kadar her şeyi aldık. 26 yaşındaydım, evlenmek istediğim yaşta. Sonra 25 gün kala ayrıldık. 2 sene sonra o evlenmiş bile. Ondan sonra hiç bişey istediğim gibi olmadı, kimi hayatıma almaya kalksam hayal kırıklığı. Ama ben şu an 30 yaşındayım, sen daha 25 olucaksın. Herkes en başında karakterini belli eder. Kimi 3 gün kimi 3 ay, bunlar senin boşa geçirdiğin zaman değil, hayatına katılan tecrübeler olmalı. O yüzden herşeyin hayırlısını iste, olmayan her şey de senin hayrınadır.
ben yanlış yaptıysam doğru olan nedir anlamak çok zor yada insanlar çok zor
kendini kaptırmamaya çalışmak..erkek kardeşim başak burcu 28 yaşında..yakışıklı,işi gücüde var..ama beğendiği kızlar olmuyor..diyorum hemen kapılma,ama kesin olacak gözüyle baktığı içinmidri..bu konularda üzüldü bayağı..
evet çok haklısınız erkek olarak onu yaşamasıda zor bişeydir emimin ama bu durum erkek kadın ayrım gözetmeden herkeste yaralar bırakıyor demekki
Deme öyle .
Bizim hayır sandığım şer , her sandığımız hayır olur .
Aşka kalbimizi kapattığımız andır aslında karanlık köprüden çıkmamıza en yakın an .
Başkasının küle çevirdiği kalbe başkası üfler ve can verir .
İnşallah..
hemde ne yara saatlerce dinlemişimdir hem ben hem kızkardeşim..1 senede zor atlattı..aynı işyerinde birde(