• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birdaha mı! asla!!

Enayilik etmeyin saçını süpürge niye ediyorsun , etme . O etsin ömrünü o sersin sana . Zaten erkek pipi derdinde . Ya da hem saçını süpürge et ama bi sınırı olsun. Şu erkek milletine analık değil kadınlık yapın! Anası var zaten .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Şanslısın , benim o dönemlerim çok zor geçti . Kimseyle böyle paylaşamadım. Gülümseten ve doğruyu söyleyip yol gösteren bile yoktu:) kendine sarıl kendini sev kimse seni üzecek kadar güçsüz değilsin . Erkekler acizdir onlara hak ver ! Bu kadarına çalışıyo kafaları . Sen halledersin ben bi kadının neler neler yapabileceğine eminim hele ki güzel ve alımlıysa bakımlıysa zekiyse.. Hiç tasalanma :D

demekki geçiyor hersey güçlü kalmak çok zor ama ben çok zorlanıyorum inşallah tekrar toparlanırım bu defa her ne kadar zor görünsede

Enayilik etmeyin saçını süpürge niye ediyorsun , etme . O etsin ömrünü o sersin sana . Zaten erkek pipi derdinde . Ya da hem saçını süpürge et ama bi sınırı olsun. Şu erkek milletine analık değil kadınlık yapın! Anası var zaten .

süpersiniz siz bayıldım yorumlara şu halimde kahkahalar attım :)

İnşallah hepimiz için herşey çok çok güzel olur. :)) Bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorum ki, gerçekten seni anlayabiliyorum. Ama sonra bitmemiş hayat dedirten şeyler geliyo başına. Sonra yine hayal kırıklığı yaşasan bile, tecrübe kazanıyosun aslında. Zamanı gelmeyince bazı şeylerin, ne yaparsak yapalım faydası olmuyor.

yaşanması gereken yaşanıyor sanırım ama hep aynı son beni içte içe mahvetmiş bugün anladım hep güçlüyüm hadi dediğimde bir darbe daha yemişim gizliden hepsinin acısı şimdi çıkıyor

Biz kadınlar şu "zamana bırakma" olayını öğrendiğimiz zaman çok mutlu olacaz, işte başarabilirsek :ssz:

kdum bir önceki konunu..bence onu görmezden gel hiç bir şey yazma mutlu görün..ilgilenme..senin hoşlandığını anlamış ..bazen erkekler peşinden çok koşmak isteyebiliyor..ilgilenme olursa olur olmazsa olmaz..:34:

o artık umrumda bilde değil gece gündüz çevrimiçi ogörüyorum kesin bi kızla yazşıyor umrumda değil

süpersiniz siz bayıldım yorumlara şu halimde kahkahalar attım :)

Bu hale gelmek için senin geçtiğin yollardan geçtim. Böyle böyle güçleneceksin. Sana yemin ederim duruşunun cazibesi km lerce ötedekini bile dizine getirir.
Sümsük olma yeter :D ne o salya sümük . Dediklerime güven. Ben kaçar . 😘😘

kedın milleti işte analık iç güdüylede yaklaşıyoruz adamlara demkki:52::52:

o artık umrumda bilde değil gece gündüz çevrimiçi ogörüyorum kesin bi kızla yazşıyor umrumda değil

o .... kardeşime dedimki çek bir kızla fotorafınıda koy onu düşünmediğini anlasın..koymadı öyle görürse hiç şansım olamz diye:53:

Bu hale gelmek için senin geçtiğin yollardan geçtim. Böyle böyle güçleneceksin. Sana yemin ederim duruşunun cazibesi km lerce ötedekini bile dizine getirir.
Sümsük olma yeter :D ne o salya sümük . Dediklerime güven. Ben kaçar . 😘😘

ne güzel bi yorum bu kendime geldim sanki :) o zaman güçlü olma zamanı şimdi :) lütfen arada gelin :)

Dozunu iyi ayarla . Analık isterse gelir nazlanır zaten. Yoksa gereksiz analıklara gelmez hiç erkekler

evet anladım zaten onu..birde özgür hissetme istekleri var kızlar özgür olmasalarda çok baskı istemiyorlar:27:

Aynı yaştaymışız seninle .
Benimde geçmişte sadece bir ilişkim oldu yıllardır yalnızım kimseyi istemedim hayatımda iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum.
Şuan senin duyduğun öfke bile bir umut aslında .
Olmaz her şey bitti dediğin anlarda başlar çoğu zaman güzellikler .
Umudunu kaybetme bu lafı öylesine söylemiyorum içinde bir yerlerde hep bir umut olsun .
Dilin istemiyorum dese de kalbini kapatma tamamen .

Aynı yaştaymışız seninle .
Benimde geçmişte sadece bir ilişkim oldu yıllardır yalnızım kimseyi istemedim hayatımda iyimi yaptım kötü mü bilmiyorum.
Şuan senin duyduğun öfke bile bir umut aslında .
Olmaz her şey bitti dediğin anlarda başlar çoğu zaman güzellikler .
Umudunu kaybetme bu lafı öylesine söylemiyorum içinde bir yerlerde hep bir umut olsun .
Dilin istemiyorum dese de kalbini kapatma tamamen .

çok yıkıldım bu defa bende hep güçlüyüm sanardım ama son yaşadıklarım artık dayanamaz hal getirdi beni
kalbimde dilimde güçsüz bu defa bilemem hayat ne gösterir kadere her zaman inancım sonsuz ama umutlarım tekrar yeşerir inşallah

Back
X