birde 30 yaş ve üstü arkadaşlar bizlerde burada toplanalım.

Ewt sorım canım dogru kızhihoyyyt
Onu bilmiyorum bebetomcum. Onun women da vardır gerçi.Kız eşine sorsana o daha iyi bilir bizden opuyorumnanaktan[/QUOTE][/QUOTE]

Allah iyiliğini versin bebetom gece gece güldürdün beni opuyorumnanaktan sor öğrende bizde belki alırız kadın için olanını.

Ewt sorım canım dogru kızhihoyyyt
Onu bilmiyorum bebetomcum. Onun women da vardır gerçi.Kız eşine sorsana o daha iyi bilir bizden opuyorumnanaktan
[/QUOTE]

Allah iyiliğini versin bebetom gece gece güldürdün beni opuyorumnanaktan sor öğrende bizde belki alırız kadın için olanını.[/QUOTE]

Daha sormamış depoya canım yarın soracak haber verırım sana oldumu gülme bakem orda sendelikafadulden

Kızlar pazar günü evlilik yıldönümümdü malum giremedim nete. pazts de eşim evdeydi ancak gece girebildim. Nasılsınız? sabaha görüşürüz herkes yatağında galiba..

Kızlar pazar günü evlilik yıldönümümdü malum giremedim nete. pazts de eşim evdeydi ancak gece girebildim. Nasılsınız? sabaha görüşürüz herkes yatağında galiba..

Canım evlilik yıldönümün kutlu olsun :nazar: bu sene inşallah allah göbeğine bebişler kondurur da 4 kişilik bir aile olursunuz

Canım evlilik yıldönümün kutlu olsun :nazar: bu sene inşallah allah göbeğine bebişler kondurur da 4 kişilik bir aile olursunuz

Sağol cnm. bir türlü raslaşamadık nasıl gidiyor soğan kürün? İnşallah bizde hamileler kervanına katılırız:ecrin_bebek:

skm kızlar nasılsınız transferlerinizden sonra hangi ilacları kullanmıştınız bazıları iğne kullanıyormuş dahamı etkilidir bileniniz varmı

Sağol cnm. bir türlü raslaşamadık nasıl gidiyor soğan kürün? İnşallah bizde hamileler kervanına katılırız:ecrin_bebek:
Evt cnm ya bir türlü rastlaşamadık ben şu sıralar çok az girebiliyorum misafirlerim vardı. İş yap yemek hazırla diziler falan derken gece olmuş bu arada. Soğan suyunu ilk hafta düzenli yaptım bir kaç gün misafirlerim olduğu için yapamadım ama bu akşam devam sorun olmaz her halde. Ben biraz böyleyim önce bir hevesle başlarım sonra sıkılır üşenirim. kaydirigubbakcemile3

Evt cnm ya bir türlü rastlaşamadık ben şu sıralar çok az girebiliyorum misafirlerim vardı. İş yap yemek hazırla diziler falan derken gece olmuş bu arada. Soğan suyunu ilk hafta düzenli yaptım bir kaç gün misafirlerim olduğu için yapamadım ama bu akşam devam sorun olmaz her halde. Ben biraz böyleyim önce bir hevesle başlarım sonra sıkılır üşenirim. kaydirigubbakcemile3

Evet cnm ya bende kısıtlı girdim nete dışarıda işlerim oluyor. Sanada kolay gelsin cnm. Bende bazen senin gibi üşeniyorum :bbo: Bu bebek işleri bizi fena yapıyor ya. Bazen boşver diyorum kendime allah verirse ne şekilde olursa olsun verir bu kadar düşme üzerine diyorum ama işte anne olma arzusu yapıştı yakama bırakmıyor.:sm_confused:

skm kızlar nasılsınız transferlerinizden sonra hangi ilacları kullanmıştınız bazıları iğne kullanıyormuş dahamı etkilidir bileniniz varmı

Slm. cnm. ben fitil kullanmıştım tabi folik asit de. Bazıları kan sulandırıcı kullanıyor yani durumun neyse ona göre. İğne daha etkili diyorlar, bana vermemişlerdi. Bence seçeneğin iğne olsun.. Bende bir daha tedavi olduğumda iğne isteyeceğim.alkisalkisalkis

Canım bende iğne kullanmıştım düşük olmasın die ama bana kan sulandırıcıda verdıler ama ıkıncı tüp denememde canım ılk denemede kansulandırıcı ve ıgne kullanmamıştım,fitil sadece kullanmıştım canım hadı hayırlısı olsun ama denser ın dedıgı gıbı ıgne daha ii folık asıtte içiyormusun sen canım?hihoyyyt

Canım bende iğne kullanmıştım düşük olmasın die ama bana kan sulandırıcıda verdıler ama ıkıncı tüp denememde canım ılk denemede kansulandırıcı ve ıgne kullanmamıştım,fitil sadece kullanmıştım canım hadı hayırlısı olsun ama denser ın dedıgı gıbı ıgne daha ii folık asıtte içiyormusun sen canım?hihoyyyt
merhaba canım
ben ilk iki denememdede ne folik asit ne de iğne kullanmadım şimdi başka bir dr tavssiyesiyle folikasit kullanıyorum

Back
X