Anladığında çok pişman olacak ona üzülüyorum aslında iyi biri ama neden bu kadar kör bilmiyorum adama bakıyorum hiç bir artı bi yönü de yokKafasina biseyi koyan bi insana ne deseniz ne yapsaniz boş yaşamadan anlamayacak maalesef
Adam zaten kendi havasında bizim deli bunun farkında değil.Bırak yaşasın görsün. Koskoca kız tercihlerinin sonuçlarını çeksin karışmayın.
Elbet dank eder birgün, tatile giderken ayrılığa okey verip dönünce barışmaya çalışan adamın niyetini.
Ya tabi öyle de koyun bizim koyun olunca insan üzülüyorHer koyun kendi bacagindan asilir diyorum ben.
Aşik olmustur körlük ondan kaynaklaniyor.diyorum ya yasamadan uslanmaz yada adamin buyuk bi yanlisini gormedenAnladığında çok pişman olacak ona üzülüyorum aslında iyi biri ama neden bu kadar kör bilmiyorum adama bakıyorum hiç bir artı bi yönü de yok
Tabi
Ya tabi öyle de koyun bizim koyun olunca insan üzülüyor
Öyle de o mutsuz olunca bizde uzulecegiz sonucta.Bırakın yaşayıp görsün yetişkin bir insan çocuk değil sonuçta.
Çok doğru bir laf bazen hiç Karışma ne hali varsa görsün diorum. Bisey olduğu zamn gene bizim içimiz ciz edecek yaBir musibet bin nasihatten iyidir,
Bu gibi durumların en okkalı çözümü bu şekilde oluyor maalesef
Adam baştan ayağı yanlış nasıl bunu göremiyor anlamıyorum. Ailenin istemediği bi ilişki zaten. Adam dersin bana her yer Paris havasındaAşik olmustur körlük ondan kaynaklaniyor.diyorum ya yasamadan uslanmaz yada adamin buyuk bi yanlisini gormeden
Evet 13 yaşında değil Ama yaptığı haraketler 8 yaşında şımarık kız çocuğu haraketleri tüm hayatını ona adamış resmen evde anneme hiç yardimci bile olmuyor tek hayati ise gitmek oradan adamla bulusmak eve gelmek uyumakablan 13 yaşında değilse söylediklerinia nlıyodur ve durumun da gayet farkındadır. herşeyi göze almış. bunaltmayı bırakın.
Orası öyle canım. Yine en çok üzülen onu gerçekten sevenler oluyor .Kardeşimden biliyorum. İki evlilik yaptı biz gördük olumsuzlukları kendi göremedi. Sonuç ilk kavgada benim evde üzülen kahrolan yine biz.Öyle de o mutsuz olunca bizde uzulecegiz sonucta.
Ya zaten onunla evlenirse babamı silmesi lazm babam çok kararlı bu konuda. Bende diyorum ki her şeyi yap ama babamI karşına almaOrası öyle canım. Yine en çok üzülen onu gerçekten sevenler oluyor .Kardeşimden biliyorum. İki evlilik yaptı biz gördük olumsuzlukları kendi göremedi. Sonuç ilk kavgada benim evde üzülen kahrolan yine biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?