Birden değişen erkek

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Merhaba,sizden bir konuda yardım isteceğim.Kısa süreli ilişkimi yorumlayabilir misiniz?

Yaklaşık iki aylık bir ilişkim vardı,ama dün noktaladım sanırım.

İlk başta her şey çok güzel başladı,çocuk benimle çok ilgileniyor her zaman görmek için elinden geleni yapıyordu sürekli arayıp soruyordu görüşüyorduk yerlerimiz çok uzak olmasına rağmen.

Ama ben bu süreçte etkilendiğimden olsa gerek aşırı kıskançlık yaptım,instagramdaki kız arkadaşlarını sorguladım,watsappta hemen yazmazsa sorun çıkardım derken bunu iki üç güne bir yaptım,çocuk sinirlendi ve her seferinde daha az arayıp sormaya başladı.
Ben de bunun üzerine neden ilgilenmiyosun tarzı şeyler yazdım,yine de aramız iyiydi.

En son geçen hafta iş yerime geldi arabasıyla ve beni yarım saat beklemiş o orda beni beklerken arabanın yanından geçtim gittim iş yerinden birileri görecek diye ama çok büyük hata ettiğimi anladım,çok kızdı çok ayıp ettim.Sonra aynı gün yanında eski sevgilim aradı mesaj attı.

Bu olayın üzerine aramız çok da iyi değildi ben de görüşünce düzeltiriz diye düşünüyordum bir an önce görüşmek istiyordum.

Ona ne zaman görüşeceğiz dedim o da bilmiyorum dedi.Ben de bunun üzerine aradım konuştuk işlerin bu ara aşırı yoğun olduğunu hafta sonu görüşebileceğimizi söyledi ama sanki biraz benim zorlamamla söyledi.

Ben de bunun üzerine aradım neden benden uzaklaşmaya çalışıyosun,istersen hafta sonu da görüşmeyelim dedim.O da o sırada toplantıdaymış fotoğraf attı,çok sinirlendi tamam görüşmeyelim dedi.

O gün hiç aramadı bende aramadım ertesi gün aradım çok sinirli konuştu bıktım bu davranışlarından dedi bana zaman ver biraz düşüneceğim dedi.

Ben de onun üzerine ayrılık mesajı attım.Şimdi ses yok..

Sizce geri döner mi?Çok saçma hatalar yaptım farkındayım ama özlüyorum da.

Sen resmen itmişsin. Hatta demişssin ki sorun sende değil bende. Bu nasıl bir sık boğazlık. Ben bile soğudum.

Bence gerçekten biraz zaman ver. Ve arama iyice uzaklaşmasına sebep olursun.

Çok pişmanım aslında böyle biri değilim,bu çocukta her kızın hayal ettiği karakter özelliklerine sahip bir insandı,beş yıllık ilişkim aldatmayla sonuçlanınca hiç yapmadığım şeyleri bu çocuğa yaptım beni seviyordu da yazık ettim farkındayım inşallah döner ve düzeltebilirim.

Yan yanayken hiç sorunumuz yoktu,watsapptan yazmayı sevmiyormuş en başta söyledi ben de yazmayı seven bir insanım akşama kadar hiç bişey yazmayınca da ben ilgizilik olarak algıladım yani bütün gün yazmasak normalmiş kaç yaşında insanlarız çocuk gibi watsaptan mı yazcaz diyordu.

,instagramdaki kız arkadaşlarını sorguladım,watsappta hemen yazmazsa sorun çıkardım derken bunu iki üç güne bir yaptım,çocuk sinirlendi ve her seferinde daha az arayıp sormaya başladı.
Ben de bunun üzerine neden ilgilenmiyosun tarzı şeyler yazdım,
geçen hafta iş yerime geldi arabasıyla ve beni yarım saat beklemiş o orda beni beklerken arabanın yanından geçtim gittim iş yerinden birileri görecek diye ama çok büyük hata ettiğimi anladım,çok kızdı

Bunlarin uzerine ben direkt ayrilirdim. Cocuk yine iyi dayanmis.

Hayir bir de birden degisen erkek diyorsun. :confused:

Ben olsam donmem. Kacarim. Ama onun da hatalari var. Mesela is ortamin uygun degilse kafasina gore cikip gelmemesi lazim. Birden degisin erkek goremedim ben ama. Farkli bir sey o.

Yaşını başını almış kendimize göre isi gücü olan ve bazi istekleri oturmus insanlarız hepimiz.

Müsait değilim diyorsa karşıdaki müsait değildir veya mesaj yazmayı sevmiyorum sadece zorunlu durumlarda kullanıyorum derse gerçekten öyledir.

Neden altında sürekli bir bit yeniği arıyoruz.

İki ay iyi bir süre..

Başlıkla da beyefendinin pek ilgisi yok gibi...

Çok pişmanım aslında böyle biri değilim,bu çocukta her kızın hayal ettiği karakter özelliklerine sahip bir insandı,beş yıllık ilişkim aldatmayla sonuçlanınca hiç yapmadığım şeyleri bu çocuğa yaptım beni seviyordu da yazık ettim farkındayım inşallah döner ve düzeltebilirim.
O klasiktir zaten. Kadinlar bir onceki sevgililerinin hatalarini bir sonrakinden cikarirlar.

Daha önce kimseye böyle şeyler yapmadım hatta bana yapılan şeyi ben bu çocuğa yaptım yaparken farketmedim ama şimdi anlıyorum,ilk başta çok iyiydi son on günde oldu bunlar,öncesinde kız arkadaşlarıyla buluşcam dediğinde bile sorun çıkarmıyordum.Son on günde az yazmaya başladı ben de altında bişey aradım sürekli acele ettim sanırım.

Yan yanayken hiç sorunumuz yoktu,watsapptan yazmayı sevmiyormuş en başta söyledi ben de yazmayı seven bir insanım akşama kadar hiç bişey yazmayınca da ben ilgizilik olarak algıladım yani bütün gün yazmasak normalmiş kaç yaşında insanlarız çocuk gibi watsaptan mı yazcaz diyordu.
Bu soylediginde mantikli kisimlar var adamin ama sonucta 2 yillik degil 2 aylik sevgilisiniz daha. Tabi orda burda yazisacaksiniz. Cocuklukla alakasi yok bunun. Bence adam simdiye kadar yeterince yazismis. Cok da saaapma ya sirf senden kaynakli degil olaylar. Adam sana bazi temel seyleri vermemis bence.

Daha önce kimseye böyle şeyler yapmadım hatta bana yapılan şeyi ben bu çocuğa yaptım yaparken farketmedim ama şimdi anlıyorum,ilk başta çok iyiydi son on günde oldu bunlar,öncesinde kız arkadaşlarıyla buluşcam dediğinde bile sorun çıkarmıyordum.Son on günde az yazmaya başladı ben de altında bişey aradım sürekli acele ettim sanırım.
iliskiniz 60 gunluk zaten daha.

Aslında ona ayrılık mesajı atmak istemezdim ama belirsizlik olsun istemedim sürekli onu beklediğimi düşünüp daha çok soğuyabilir diye,ben yokken düşünsün istedim,.her zaman erkekler hata yapar sanki ben de hayırsız,garip,düşüncesiz,anlayışsız biri olabiliyormuşum. o_Oo_Obir şansımız daha olsun çok isterim aslında.

Aslında ona ayrılık mesajı atmak istemezdim ama belirsizlik olsun istemedim sürekli onu beklediğimi düşünüp daha çok soğuyabilir diye,ben yokken düşünsün istedim,.her zaman erkekler hata yapar sanki ben de hayırsız,garip,düşüncesiz,anlayışsız biri olabiliyormuşum. o_Oo_Obir şansımız daha olsun çok isterim aslında.
Bilmiyorum ya gercek hayatta tanimiyorum ama bana cok da matah biri gibi gelmedi yazdiklarindn. Toplantidaysa da telefonu acmayip bir mesaj atsaydi toplantidayim diye. Sen dersini aldiysan gelse de hos gelmese de. Cok da buyutme gozunde. Millet aldatan sevgilisiyle evlenip cocuk bile doguruyor. Biraz bayacak davranislar sergilemissin ama adam da oldurmemissin yani. Kendine yuklenme.

Bir film vardı "Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir." diye, senin ki uzatmalı iki ay olmuş. Adam iyi dayanmış tebrik ederim. Soruna gelecek olursak dönmez zannetmiyorum.

Adam bence degisMemiş mantikli olanı yapmış. 2 ayda bu kadar mudahaleci olmak zaten çok saçma bişey. 2 ayda ne kadr tanıdınız ki de adamın her şeyini sorguluyorsunuz. Bence biraz olgun olmakta yarar var. Mesaj falan atmayın derim adam biraz kendini dinlesn. Eminim zaten sizi istiyorsa geri adım atacaktir...

Bilmiyorum ya gercek hayatta tanimiyorum ama bana cok da matah biri gibi gelmedi yazdiklarindn. Toplantidaysa da telefonu acmayip bir mesaj atsaydi toplantidayim diye. Sen dersini aldiysan gelse de hos gelmese de. Cok da buyutme gozunde. Millet aldatan sevgilisiyle evlenip cocuk bile doguruyor. Biraz bayacak davranislar sergilemissin ama adam da oldurmemissin yani. Kendine yuklenme.
Bir sürü güzel şey de yaşadık öncesini yazmadım,aramız iyiydi birden daha az yazmaya başladı instagramda kız arkadaş sayısı arttı ben de öyle olunca sorgulamaya başladım.Görüşelim diyince bilmiyorum cevabını vermesi de çok kırıcı geldi.Sinirlendim,çok yoruluyormuşuz benim iş yerime gelmeyi gözü kesmiyormuş böyle cevap olurmu,akşam aradığımda da çok ters konuştu zaman ver diyo,zaman mı diyorum iyi o zaman dedim o da he he dedi kapattı,bunlar normal mi allah aşkına.Hiç yazmasam yazmadığı günler vardı ya.Böyle sevgili olur mu ilk günden.

Back
X