Birden fazla kocanız olsun ister miydiniz?

sen öyle san canım enayi mi bunlarkaydirigubbakcemile3 ama fena da olmazdı hani diğerleri işimizi görsün biz aşkmla hep beraber olalım:lepi:

Sence biz kadınlar enayi miyiz canım yerimseniben Onlar nasıl bir kaç kadını kızı düşünebiliyorlarsa biz de bir kaç kocanın hayalini kurabiliriz demi...Birden fazla kadın-kız düşünen adamlara kapak olsun diye...

aslinda cok cilginca birsey,erkeler 2 karili oluyorda neden karilar 2 kocali olmasin..bizimde hakkimiz söke söke alirizz heheh:lepi:

istemezdim.biz eşimizin birden çok karısı olsun istermiydik.yapılmasını istemediğim şeyin bana yapılmasını istemezdim.

tabiki değiliz ama düşünen erkeklerin eşleri düşünsün o zaman onu valla biz böyle iyiyizzemuszemus istemezdim benlmaz:

birden fazla kocası olan okadar çok kadın varki ,illa nikah gerekmiyor biz bir kocayı zor idare ederken ,bazıları var her güne iki kişiyi bile sığdırıyor .

daha neler..birtanesiylen basedebildik 2.simi kaldi..yok kalsin istemem..hem yakismaz bana..kendine yakistiranlar varsa bilmem

ben üstüme nasıl kuma gelmesini hazmedemezsem o da bunu hazmedemez heralde zaten hiç hoş birşey değil istemem 1 tane olsun ohh missopuyorumnanaktan

oluuur ama nasıl olur
şimdi iki karısı olanlar iki ev açıyor hanımlarının bütün ihtiyaçlarını karşılıyor
haftanın yarısını ona türlü dalaverelere tabi yarısınıda diğerine bölüyor
şimdi bizde iki koca olsa
ikisi farzı mahal evleri kendileri açmış olsun yada biz açalım yada yada ikisini bir evde ayrı odalarda yaşatalım
sabah kal bir yerine iki adama kahvaltı onlardan olma çocukları doyur
topunu işe okula yolla iki yatak odasını ve çocuk odalarını topla
sonra adamların çamaşırı ütüsü yemekleri iki kat fazla
akşam gelirler birbirine kinaye binnaz binniyaz onu çek
bide ikisi maç seyreder küfür bağırtı çağırtı meyve çerez ve ve çorap evet bir sürü ortalıkta dolaşan pis erkek çorabı
akşam yat birde beylerin keyfini yerine getir
adamlar sıra kendilerine gelmişya ooh bir hışımla ALLAH ne verdiyse
peki ben sorayım iki kocan olsun istermiydin ne dersin

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:diyecek bişey bulamadımsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…