Birden fazla kocanız olsun ister miydiniz?

bi tanesini bile bulamadım ama bir tane olsn tam olsn inşş ben tek kişiye ölesiye bağlı kalmak isterim harika olur kaydirigubbakcemile3

Ütopik ama fena fikir değil..
Biriyle uğraşamıyoruz diğerinle nasıl uğraşıcaz diyenler;
Uğraşılmışını alacağız
..:roflol::roflol:

--------------------------------------------------------------------------------

Bi taneyi anca adam ettim valla , uğraşamam 3-5 tanesini adam edemem valla.aslında bi yöndende iyi fikir gibide gelmiyo değil.birisi işleri yap diğeri para kazanır ben rahatıma bakarım oh beeeeeeeeeee

isterim..
hepsini hizaya sokmak gerek ama..
sözümden çıkmayacaklar ..
otur dersem otur kalk dersem kalk..
birbiriyle kavga eden de kapı dışarı..
hangisi daha çok itaat ediyorsa o baş cariyem olurdu ..kaydirigubbakcemile2

oooooooo olsun olsun cnm kocam cok yoruluo o calıssın eve para getırsın bızde uyuyalım bebegımle koyun koyuna cnm benım cok yoruluo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok uzuluom

Çok hoşuma gitti bu fikir :teytey:
Sırayla çalışırlar kavga eden kapı dışarı :mymeka:
bende hep el ense yapar yatarım :dance:

yaa millet biriyle baş edemiyooo :ecrin_bebek:

kedi evlenip ayrılmış gibi konuşuyon nan kaydirigubbakcemile3
hakaten ya millet bi taneyle baş edemiyo iki taneyle çıldırır
o zaman şöle yapalım bana bir buçuk koca olsun iki çok gelir de laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Hepsi ile yatmak zorunda olmadığınız farzedin ayol..herkes galiba bunu düşünüp te hayır demiş..birini alın sadece odanıza..biri sadece çalışsın,para getirsin,diğeri sadece masaj yapsın.biri sadece evi toplayıp yemek yapsın ,bulaşık çamaşır işlerine baksın.diğeri de çocukların bakımı vs..Her birine iş bölümü..Ohhhh ne rahat kaydirigubbakcemile3

sonra adamların hepsi birbirine girsinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…