Birden fazla kocanız olsun ister miydiniz?

geçenlerde rüyamda görmüştüm buna benzer biyi. biz eşimle ayrılmışız. sonra da ben bi başkasıyla evleniyordum.ama içim nasıl parçalanıyordu uykumda sormayın. gerçeğine bu yürek dayanmaz.
kadınlar zor idare ediyor da bu kocalar nedne 2 bayanı idare etmekte bizim kadar zorluk çekmiyorlar acaba :uhm:

:roflol::roflol:

Gülme kızzz geçen gün oturuyoruz eşimm birden ahhh çekti noldu dedim ya dedi işallah ikimizde cennete gideriz o zaman yine karı koca oluruz . Hııı dedim desene oradada rahat yok bana yok güzelim yokk hiç heveslenme dedi 10 yıllık evliyiz hala ilk günkü gibi aşırı istegi keltoşumun kaydirigubbakcemile3

ben ıstemezdım.basımdakıyle bıtaaneyken ugrasamıyorum 3 -5 cogalsalar katıl olurum herhalde...
yedı kocalı Hurmuzun halınden ornek ders cıkardım kendıme :))

istemezdim Şahsen bebeğimin hangisinden olduğunu nasıl bilcem sonra -tatlicadiarzu-

DNA testi ile öğrenirdin kaydirigubbakcemile3

Olur du fena olmazdı kaydirigubbakcemile3

Ama sadece 1 tanesi ile yatacam,diğerleri ile aramda cinsel bişey olmucak,sadece haremim de nikahım altında olucaklar.-tatlicadiarzu-.Biri bulaşıkları yıkar,ikincisi çamaşırları yıkayıp ütü yapar,üçüncüsü dışarda bütün gün çalışıp para kazanır,4.sü beni gezdirir,5incisi arada bana masaj yapar,6. sı çocuklara bakar,7 si ve en yakışıklısıyla ile yatardım..:utangac::roflol:

Gülme kızzz geçen gün oturuyoruz eşimm birden ahhh çekti noldu dedim ya dedi işallah ikimizde cennete gideriz o zaman yine karı koca oluruz . Hııı dedim desene oradada rahat yok bana yok güzelim yokk hiç heveslenme dedi 10 yıllık evliyiz hala ilk günkü gibi aşırı istegi keltoşumun kaydirigubbakcemile3

ilahi varya :roflol:sırnaşık şey

DNA testi ile öğrenirdin kaydirigubbakcemile3

Olur du fena olmazdı kaydirigubbakcemile3

Ama sadece 1 tanesi ile yatacam,diğerleri ile aramda cinsel bişey olmucak,sadece haremim de nikahım altında olucaklar.-tatlicadiarzu-.Biri bulaşıkları yıkar,ikincisi çamaşırları yıkayıp ütü yapar,üçüncüsü dışarda bütün gün çalışıp para kazanır,4.sü beni gezdirir,5incisi arada bana masaj yapar,6. sı çocuklara bakar,7 si ve en yakışıklısıyla ile yatardım..:utangac::roflol:

elbise dolabı sanki kız ne saymışın öylesırnaşık şey

amannnnn sakınn :1shok:

kalsın biriyle başademıyorum birden fazlasıylaa ne olur bilmem :roflol:

yakışıklı ayrı tutulmuş ame:jeyyar:

Gönül eşit sevmiyor işte naparsın...-tatlicadiarzu- diğerlerine de arada mavi boncuk dağıtayım ki ev işlerini seve seve hırsla yapsınlar...-tatlicadiarzu- bir gün seninle de olucak diyeyim..ayy eşim okumasın adamın kalbine iner valla kaydirigubbakcemile3

Gönül eşit sevmiyor işte naparsın...-tatlicadiarzu- diğerlerine de arada mavi boncuk dağıtayım ki ev işlerini seve seve hırsla yapsınlar...-tatlicadiarzu- bir gün seninle de olucak diyeyim..ayy eşim okumasın adamın kalbine iner valla kaydirigubbakcemile3

bir tane olsun benim olsun aman boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkis

Back
X