Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

benimkide düzenimindi canım kram rengiydi soldu aldığım siyah hakim yaka evet canım uzun topuğumdan 1 karış yukarda

canım aynıymış walla benimkide krem bende siyah istiyodum desene bulucam inşallah orda istediğim pardesüyü

aynen cnm süper söylemişsin işte buuuuuuuuuu :13::13:

yok canım inan biz kapalılara göre bişi bulamazsın asi öle değilmi lcv yede baktım ama hep kısa biz kapalı olunca görsele biraz daha önem veriyoruz açık zaten kısayı giyince yakışır biz kısa giyince yakışık almıyor uzun giymemiz lazım oda pahalı oluyor buraya çok mağaza açıldı tesettür giyim asi bilir oda benim memleketten çok şıklar ama pahalı

aynen öyle emine tesettür üzerine marka olarak çok az mağza var onlarda hep pahalı daha bizimki ucuzu :26::26: armine ve strems var oralar daha da öttürrüyo fiyatları

Son düzenleme:

yaz çiçeği ben de ikitelli halkalı arasında bi yerde oturuyorum yeni bosnada medicalpark var ama düşünürsen...benim sana tavsiyem ist. tüp bebkten Aret kamar olur...ben bu sfer onunla başlamyı düşünüyorumm... ama öncelikle bir süre toparlanmam ve kilo vermem gereklii
sabah muhabbetiniz güzelmiş hanımlarr Allah artırsın mübarek cuma gününde dularımızın kabul olduğu saatlere denk getirisn herbirimizi inşaallah

teşekkür ederiz canım

kızlar ben mutfakta uğraşırken pc kendi kendini kapatmış çıkıp kahvaltımı yapıyım sora evi toplayım vaktim olursa gelirim hoşçakalın

tamam canım görüşürüz

ben de giden arkadaşın gibiyim pc im kendini kapatıveriyor habire eşimin nişanlıyken kendine aldığı pc kaç format yedi artık şarz tutmuyor ...hemen ısınıyor bataryası
görüşrüz canım ben de evdeki islerimi yapayım siizn sayfaları okurken vakit geömiş anlamadım
iyi muhabbetler sizee

tamam canım işin yokken gel sohbet edelim
ben burdayım fırsat oldukça yazıyorum zeynooooo

tamam emoşuuuummmmm :18: es sela veriliyor bende bi yasin okuyum iyimi

Son düzenleme:
ben geldim kışlar nerdesiniz yawww ben olmayınca sayfalar ilerlemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…