benimkide düzenimindi canım kram rengiydi soldu aldığım siyah hakim yaka evet canım uzun topuğumdan 1 karış yukarda
senin istediğin havalı olun çok şaşalı bişey olmasın ama bakıncada vaavvv denilecek bişey olsun dimiiiii
vaaaayyyy zeynoya bak sen.....havalı kız seniben geçen sene aldım lcw den deri trançkot ve mont ikisi 120 tl fakirim ben fakir ama evdede var iki tane kaşe mont kaban yeter işte bir kış için
emoşum işlewrinmi yoğun kısssss
yok canım inan biz kapalılara göre bişi bulamazsın asi öle değilmi lcv yede baktım ama hep kısa biz kapalı olunca görsele biraz daha önem veriyoruz açık zaten kısayı giyince yakışır biz kısa giyince yakışık almıyor uzun giymemiz lazım oda pahalı oluyor buraya çok mağaza açıldı tesettür giyim asi bilir oda benim memleketten çok şıklar ama pahalı
merhaba arkdaşlar..bende burdayım inşallah karşılıklı kontaK kurursak sevinirim çünkü bazı topiclerde cevap veren bile olmuyo ama adımı yazıp h.g demeniz bile ayrı bir incelik teşekkü ediyorum gelelim asıl konuya ben yeni tüp bebeğe başlayacak bir adayım bir kaç ünite ile görüşüp başlayacağız eşimle biliyorum çok ozr günler bizi bekliyo( sizler nerde oturuyorsunuz ben yenibosnadayım buı tarafta tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı
yaz çiçeği ben de ikitelli halkalı arasında bi yerde oturuyorum yeni bosnada medicalpark var ama düşünürsen...benim sana tavsiyem ist. tüp bebkten Aret kamar olur...ben bu sfer onunla başlamyı düşünüyorumm... ama öncelikle bir süre toparlanmam ve kilo vermem gereklii
sabah muhabbetiniz güzelmiş hanımlarr Allah artırsın mübarek cuma gününde dularımızın kabul olduğu saatlere denk getirisn herbirimizi inşaallah
tamam canım görüşürüz
tamam canım işin yokken gel sohbet edelimben de giden arkadaşın gibiyim pc im kendini kapatıveriyor habire eşimin nişanlıyken kendine aldığı pc kaç format yedi artık şarz tutmuyor ...hemen ısınıyor bataryası
görüşrüz canım ben de evdeki islerimi yapayım siizn sayfaları okurken vakit geömiş anlamadım
iyi muhabbetler sizee
ben burdayım fırsat oldukça yazıyorum zeynooooo
ben geldim kışlar nerdesiniz yawww ben olmayınca sayfalar ilerlemiyor
sen olmayınca buranın tadı olur mu hiiiiiiiiiiiiçççççççççç
lazer günümdüde oraya gittimnerdeydin kız ne işin vardı bakıym söyle
efet utandımnolduuuuu utandınmı seeeeennnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?