şu 1 ziyaretçi var oda kendini gösterse iyi olacakta
gecmisi okudum anam ne hizlisiniz ya ben size yetisemiyorum :) zeynepcim sen cok gencmissin daha masallah. yaptigin takilarda cok guzeller ellrine saglik.
gecmisi okudum anam ne hizlisiniz ya ben size yetisemiyorum :) zeynepcim sen cok gencmissin daha masallah. yaptigin takilarda cok guzeller ellrine saglik.
ne yani ben yaşlımıyım kıs
kızlar bu arada sifaa dan heber getirdim yazdıklarımızı yarım saat geçtikten sonra silemiyormuşuz haberiniz olsun
emoşum kısss sen iyiki hemen sildin deşifre oluyordun
süper yaaaahehe bende dün ıspanak yapmıştım bugünede kaldı bugün kk'da ıspanak günü mü ilan etsek ?
kadınız biz işteeee :92::92:ne konu açmışım amma haaa 8 kişi olmuşuz biz nerde olsak kaynatıyoruz haaaaa
kızlar bu arada sifaa dan heber getirdim yazdıklarımızı yarım saat geçtikten sonra silemiyormuşuz haberiniz olsun
emoşum kısss sen iyiki hemen sildin deşifre oluyordun
ne yani ben yaşlımıyım kıs
yok kiz estagfurullah :) sende benden gencsin ben senden bir yas buyukum. en yasliniz ben varim heralde. ama zeynep daha 24 yasindaymis cok kucuk geldi bana
yok yook sana demediönemli olan hissettiğin yaştır
hamilemisin yoksa maaşallah
hamilemisin yoksa maaşallah
yok kiz estagfurullah :) sende benden gencsin ben senden bir yas buyukum. en yasliniz ben varim heralde. ama zeynep daha 24 yasindaymis cok kucuk geldi bana
mesaj tekrarı ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?