Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

haklısın bişi diyemem canım bakma sen bana sen namaz kılıyomusun bakem

haklısın bişi diyemem canım bakma sen bana sen namaz kılıyomusun bakem

kılıyorduuummm....bırakım iş yerinde zor oluyor düzenli kılamıyorum akşam evde toplu kılmak çok zor oluyor teravih namazı gibi bu şekilde içime sinmedi bıraktım, ama tekrar başlamayı düşünüyorum.

ne demek kılamıyorum kıl bakıyım besmele çek başla akşam toplu kılmak pek doğru olmaz diye biliyorum ama başla lütfen

ne demek kılamıyorum kıl bakıyım besmele çek başla akşam toplu kılmak pek doğru olmaz diye biliyorum ama başla lütfen

işte bende akşam toplu kılmak içime sinmediği için bıraktım iş yerinde de zor oluyo akşama kalıyo ne biliym bende başlamak istiyorum aslında inş. başlarım

Allah kısmet ederse gelecek ay ramazan umresine yazılıcaz çok heycanlıyım

yok canım bu hac gibi değil yazılıp gidiyorsun kura ile değil
ama geçen sene yazılacaktık araba aldık olmadı inşallah bu sene yine kısmet olursa

doğru ya aslında biliyodum kurayla çıkmadığını işte bir yandan iş yap bir yandan konuş böyle oluyoama umreye gidince hac farz oluyormuş.

slm kızlarrr çok kötüüüüyüüüümm cumartesi gününden beri ne yiyorum ne içiyorum rabbim büyük sabır versin... eşimin amcasının oğlu vefat etti kendini öldürmüş daha onlarında çocukları yoktu olmuyoduuu allahım kafayı yiycem nasıl yapar diyeeeee

slm kızlarrr çok kötüüüüyüüüümm cumartesi gününden beri ne yiyorum ne içiyorum rabbim büyük sabır versin... eşimin amcasının oğlu vefat etti kendini öldürmüş daha onlarında çocukları yoktu olmuyoduuu allahım kafayı yiycem nasıl yapar diyeeeee

neee gerçekmi burdamı olmuş ne zaman neden duymadık kim kıss başınız sağolsun çocuk olmuyo diyemi öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…