slm kızlarrr çok kötüüüüyüüüümmcumartesi gününden beri ne yiyorum ne içiyorum rabbim büyük sabır versin... eşimin amcasının oğlu vefat etti kendini öldürmüş daha onlarında çocukları yoktu olmuyoduuu allahım kafayı yiycem nasıl yapar diyeeeee
neee gerçekmi burdamı olmuş ne zaman neden duymadık kim kıss başınız sağolsun çocuk olmuyo diyemi öldü
nasıl olmuş neden yapmış çok üzüldümAllah sabır versin canım başınız sağ olsun.
walla cnm hiçbişeyi bilmiyoruz herşey dediğim gibi otopsiden sora belli olacak yıkıldık kesinlikle yapmazdı o insan böyle bişeyii rabbim şeytana uydurmasın çok zoooorr yarında perşembesi olacak
çokk üzüldüm asiciğimslm kızlarrr çok kötüüüüyüüüümmcumartesi gününden beri ne yiyorum ne içiyorum rabbim büyük sabır versin... eşimin amcasının oğlu vefat etti kendini öldürmüş daha onlarında çocukları yoktu olmuyoduuu allahım kafayı yiycem nasıl yapar diyeeeee
ya sabır:44topside belli olurda kendini mi vurmuş nasıl intihar etmiş kaç yaşındaydı.yani canına kıyması için bir sebep olmalı.
saol şifaaaam allah razı olsun cnmçokk üzüldüm asiciğimbaşınız sağolsun Rabbim sizlere sevdiklerine ailesine bolll sabır ve güç versin bende dua edeceğim şaşkınım da kalakaldım yaaaa
anladım asi canım belki başkası yapmıştır yaaa
saol şifaaaam allah razı olsun cnm
evet cnm bende öyle diyorum intihar süsü verilmiş olabilir rabbim herşeyin hayırlısını versiinnn
canım sizinde başınız sağolsun bol sabır dilerim çok üzücü yaaa acı haber kimseler yaşamasın inşallahbizimde çok yakınımız 5 ay oluyor intihar etti belki duydun balkondan kendini, attı 2 hafta sonra evleneceklerdi bizde bilmiyoruz neden intihar ettiğini
bizimde çok yakınımız 5 ay oluyor intihar etti belki duydun balkondan kendini, attı 2 hafta sonra evleneceklerdi bizde bilmiyoruz neden intihar ettiğini
cnm okadar sırlı bi aileydiki sorduğumuzda biz çocuk istemiyoruz diyolardı ama sorun benim eşimde amcasının oğlu olduğu için belki adamdaydı sorun blemiyoruz..çocukları neden olmuyordu sorun kimdeydi.
bizimde çok yakınımız 5 ay oluyor intihar etti belki duydun balkondan kendini, attı 2 hafta sonra evleneceklerdi bizde bilmiyoruz neden intihar ettiğini
cnm okadar sırlı bi aileydiki sorduğumuzda biz çocuk istemiyoruz diyolardı ama sorun benim eşimde amcasının oğlu olduğu için belki adamdaydı sorun blemiyoruz..
allah sabır versin cnm yaa çok zor çok duydum böyle haber ama nerede olduğu belli olursa bilirim şimdi bilemedim ailesi yıkılmıştır kesinn
amin canım sağolcanım sizinde başınız sağolsun bol sabır dilerim çok üzücü yaaa acı haber kimseler yaşamasın inşallah
Hadi yaaa....Allah korusun intihar eden insan bence şuurunu kaybediyor intihar ediyor yoksa bir insan kolay kolay canına kıyamaz.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
hani belki sorun adamdaysa bunalıma girip intihar etmiş olabilir diye düşündüm.çok zor Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.eşinde çok üzülmüştür.
yok cnm bi insan çocuğu olmuyo diye canına kıymaz bilmiyorum şeytana uydurmasın rabbim ama ne bilim olacak iş değildiii.. intihar edecek en son kişiydi öyle diyim sanacnm ben bile bu kadar üzüldüysem eşimi düşünün artık yıkıldı resmen adam hergün orda perşembeye kadar oraya gidiyo hergün
sen gittinmi eşi ne durumda yazık mahvolmuştur
gittim cnm pazartesi günü gittim kötülendim bidaha gidemedimevet mahvolmak ne kelime çok kötü olmuş yıkılmış resmen bide birbirlerine çok bağlılardı hep elele dizdize ne bilim yaa nasıl ağlıyo bana bunu nasıl yaparsın diyee rabbim sabır versin biran kendimi onun yerine koydum ama çok kötü oldum o nasıl nasıl düzelecek bilmiyorum
gittim cnm pazartesi günü gittim kötülendim bidaha gidemedimevet mahvolmak ne kelime çok kötü olmuş yıkılmış resmen bide birbirlerine çok bağlılardı hep elele dizdize ne bilim yaa nasıl ağlıyo bana bunu nasıl yaparsın diyee rabbim sabır versin biran kendimi onun yerine koydum ama çok kötü oldum o nasıl nasıl düzelecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?