Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

nasıl olmuş neden yapmış çok üzüldümAllah sabır versin canım başınız sağ olsun.

neee gerçekmi burdamı olmuş ne zaman neden duymadık kim kıss başınız sağolsun çocuk olmuyo diyemi öldü

evet burda yamula barajında kendini vurmuş hayır cnm çocuk için değil okadar inançlı bi insandı ki rabbim şeytana uydurmasınn çok bilindik yerde oturuyolar okadar iyiydiki durumları mutlulardıda herşey otopsiden sora belli olacak

nasıl olmuş neden yapmış çok üzüldümAllah sabır versin canım başınız sağ olsun.

walla cnm hiçbişeyi bilmiyoruz herşey dediğim gibi otopsiden sora belli olacak yıkıldık kesinlikle yapmazdı o insan böyle bişeyii rabbim şeytana uydurmasın çok zoooorr yarında perşembesi olacak

walla cnm hiçbişeyi bilmiyoruz herşey dediğim gibi otopsiden sora belli olacak yıkıldık kesinlikle yapmazdı o insan böyle bişeyii rabbim şeytana uydurmasın çok zoooorr yarında perşembesi olacak

ya sabır:44topside belli olurda kendini mi vurmuş nasıl intihar etmiş kaç yaşındaydı.yani canına kıyması için bir sebep olmalı.

çokk üzüldüm asiciğim başınız sağolsun Rabbim sizlere sevdiklerine ailesine bolll sabır ve güç versin bende dua edeceğim şaşkınım da kalakaldım yaaaa

ya sabır:44topside belli olurda kendini mi vurmuş nasıl intihar etmiş kaç yaşındaydı.yani canına kıyması için bir sebep olmalı.

cnm cuma günü bankadan parasını çekiş köydede evleri var bunların oraya bırakmış parayı tüfeği alıp gitmiş 41 yaşındaydı 9 yıllık evlilerdi anlamıyorum çok iyilerdi yaa herşeyleri dört dörtlük derlerya öyleydi ailesiylede iyiydi analmıyoruz neden yaptığını bizde bunu soruyoz bukadar iyi bi insan neden yaparkiii

çokk üzüldüm asiciğim başınız sağolsun Rabbim sizlere sevdiklerine ailesine bolll sabır ve güç versin bende dua edeceğim şaşkınım da kalakaldım yaaaa
saol şifaaaam allah razı olsun cnm
anladım asi canım belki başkası yapmıştır yaaa

evet cnm bende öyle diyorum intihar süsü verilmiş olabilir rabbim herşeyin hayırlısını versiinnn

bizimde çok yakınımız 5 ay oluyor intihar etti belki duydun balkondan kendini, attı 2 hafta sonra evleneceklerdi bizde bilmiyoruz neden intihar ettiğini

bizimde çok yakınımız 5 ay oluyor intihar etti belki duydun balkondan kendini, attı 2 hafta sonra evleneceklerdi bizde bilmiyoruz neden intihar ettiğini
canım sizinde başınız sağolsun bol sabır dilerim çok üzücü yaaa acı haber kimseler yaşamasın inşallah

Hadi yaaa....Allah korusun intihar eden insan bence şuurunu kaybediyor intihar ediyor yoksa bir insan kolay kolay canına kıyamaz.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

çocukları neden olmuyordu sorun kimdeydi.
cnm okadar sırlı bi aileydiki sorduğumuzda biz çocuk istemiyoruz diyolardı ama sorun benim eşimde amcasının oğlu olduğu için belki adamdaydı sorun blemiyoruz..

allah sabır versin cnm yaa çok zor çok duydum böyle haber ama nerede olduğu belli olursa bilirim şimdi bilemedim ailesi yıkılmıştır kesinn

hani belki sorun adamdaysa bunalıma girip intihar etmiş olabilir diye düşündüm.çok zor Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.eşinde çok üzülmüştür.

canım sizinde başınız sağolsun bol sabır dilerim çok üzücü yaaa acı haber kimseler yaşamasın inşallah
amin canım sağol
Hadi yaaa....Allah korusun intihar eden insan bence şuurunu kaybediyor intihar ediyor yoksa bir insan kolay kolay canına kıyamaz.Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

bencede okadarda iyi bir insandıki anlatamam işte Allah şeytana uydurmasın

hani belki sorun adamdaysa bunalıma girip intihar etmiş olabilir diye düşündüm.çok zor Allah ailesine sabır versin mekanı cennet olsun.eşinde çok üzülmüştür.

yok cnm bi insan çocuğu olmuyo diye canına kıymaz bilmiyorum şeytana uydurmasın rabbim ama ne bilim olacak iş değildiii.. intihar edecek en son kişiydi öyle diyim sana cnm ben bile bu kadar üzüldüysem eşimi düşünün artık yıkıldı resmen adam hergün orda perşembeye kadar oraya gidiyo hergün

sen gittinmi eşi ne durumda yazık mahvolmuştur

sen gittinmi eşi ne durumda yazık mahvolmuştur

gittim cnm pazartesi günü gittim kötülendim bidaha gidemedim evet mahvolmak ne kelime çok kötü olmuş yıkılmış resmen bide birbirlerine çok bağlılardı hep elele dizdize ne bilim yaa nasıl ağlıyo bana bunu nasıl yaparsın diyee rabbim sabır versin biran kendimi onun yerine koydum ama çok kötü oldum o nasıl nasıl düzelecek bilmiyorum

bende kötü oldum şimdi yazık Allah sabır versin ne diyim

kelimelerin bittiği yer burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…