Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

iyi akşamlar kızlarrr oturmam vardı ordaydım yeni geldim zeyneep yaptığın takıları gördüm muhteşem olmuş eline emeğine sağlık cnm çok güzel olmuşlarr

kızlar ben hala yemek yapmadım siz ne yaptınız bana akıl verin aciiilll

teşekkür ederim canım ama silemiyorum geçmişi

ben yemek yaptım canım ıspanak

hımm bende haşlarım robotta çekerim sonra tavaya varsa pastırma yada sucuk kızartıp sonra ıspanağı koyup kavurup üzerine yumurta kırarım oda güzel olur

hımm bende haşlarım robotta çekerim sonra tavaya varsa pastırma yada sucuk kızartıp sonra ıspanağı koyup kavurup üzerine yumurta kırarım oda güzel olur

cnm sucukmu güzel oluyo pastırmamı 2 sinden birini yapıyım bende oda güzel olur dediğin gibi..

cnm sucukmu güzel oluyo pastırmamı 2 sinden birini yapıyım bende oda güzel olur dediğin gibi..
tabiki pastırma ama evimde sucuk olunca onunlada yaparım oda güzel olur
7 yil bekledim canim. bebisler iyi cok sukur
bizim gibi desene
işim vardı canım evet çıkarım birazdan.akşama ıspanak ziyafeti var heee güzel olurafiyet olsun.

he kısss sizde gelin beraber yiyelim

işim vardı canım evet çıkarım birazdan.akşama ıspanak ziyafeti var heee güzel olurafiyet olsun.
evet cnm gel beraber olsun...
tabiki pastırma ama evimde sucuk olunca onunlada yaparım oda güzel olur

bizim gibi desene

he kısss sizde gelin beraber yiyelim

tmm cnm hangisi denk gelirse olnla yaparım sucukla yaparım büyük ihtimalle pişmiş pastırmayı sevmiyorum çünkü

hehe bende dün ıspanak yapmıştım bugünede kaldı bugün kk'da ıspanak günü mü ilan etsek ?

ne konu açmışım amma haaa 8 kişi olmuşuz biz nerde olsak kaynatıyoruz haaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…