• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birden fazla tüp bebek yaptırdım ve bıktım artık negatif görmekten diyenler

asi rica etsem şu profildeki resmini değiştirsen valla bebek görünce yüreğim kalkıyo unut kardeşim unut:27:

Son düzenleme:
kıs evişi bitermi ara ara gidip yapıyorum hehehehe :23: sizi bırakamıyorum kitlendim valla nete :53: aynı böle

kıs evişi bitermi ara ara gidip yapıyorum hehehehe :23: sizi bırakamıyorum kitlendim valla nete :53: aynı böle

dahaa duuuur bu kitlenmeler neki evi yakında b....k götürecek bu gidişle:67::60:ayh çok güldüm ne güzel kitlenmişin öleee:52:

tamam kışlar görüşürüz bende mutfağa bi girişiyim ütümde var

Son düzenleme:
sayfalar ne cabuk ilerlemis oku oku bitmedi :) muhabbeti kaynatmissiniz bakiyorum. ben fazla kalamiycam bi meraba diyeyim dedim. emineucim beni hatirlamana sevindim. ben sizleri hiç unutmadim.

sayfalar ne cabuk ilerlemis oku oku bitmedi :) muhabbeti kaynatmissiniz bakiyorum. ben fazla kalamiycam bi meraba diyeyim dedim. emineucim beni hatirlamana sevindim. ben sizleri hiç unutmadim.

merhaba canım bebişlerin nasıl ayyy yerim ben onları annelerini çok bekletti onlar sahi ne kadar bekledin

Back
X