Birden ne oldu anlamadım.

Allah'ım...Kemoterapi evlatlar için öyle zor bir süreç ki..Annem kemoterapi alırken ben stresten ölüyordum.Ateşim çıkıyor,ellerim titriyordu.Hatta ilk kemoterapi alcağı zamanlar kusmaya başlamıştım .Zehirlendim sanmıştım ama strestenmiş,doktor bana mide bulantısını engelleyen ilaç vermişti ki normalde o ilacı kemoterapi görenlere verirlermiş.İroniyi görebiliyor musunuz?! Hatta her kemoterapiden bir gün önce hep uyurdum,anneme yorgunum derdim ama yorgunluktan değil stresten vücudumdan güç kesilir,ayağa kalkamazdım..Bir de tüm bunları anneme yansıtmama çabam vardı tabi ki..Annemi hastaneye yatırsalar nolurdum bilemiyorum. Hele pandemi zamanı kemoterapi almayı tahayyül edemiyorum.Allah tüm hastalara ve yakınlarına güç versin inşallah. Eşiniz yine iyiymiş maşallah.Koşturmuş,işleri halletmiş.Allah yardımcısı olsun.

Korona da zor bir süreç evet.Ama benim annem ölümle yüzleşirken bana da 13.gün gelme,14 güne tamamla deseler dalga mı geçiyorsun benle derdim ve ben de boşardım herhalde eşimi.Kimse size kendinizi riske atın,eşiniz hastaneden çıkar çıkmaz kollarına atılın demiyor ama 1 gün kadar ince hesaplara girilecekse ne anladım ben aile olmaktan..Siz kendi ailenizi susturmalı ve 1 güncük için bunu eşinize taşımamalıydınız.Biraz empati,kendinizi onun yerine koyun.
Bu arada size de geçmiş olsun

Kanser zor bir süreç tabii ki kemoterapi almıyor iki aydır ilk ayda korona sebebiyle hastaları riske attılar veremediler ikinci ay değerleri düşük çıktı bir de üstüne korona şüphesi vardı veremediler ama hastanede kaldı kimse göremedi refakatçi almadılar vs. Tabii bunlar zor süreçler
Benim ailem de bu konuda çok hassas hatta dediğim gibi 14 gün olacak dediğimde babam.garanti olsun ertesi gün gelsin dedi annem de baban bırakır sizi dedi mesela.
Ben yukarda açıkça yazdım ama bir daha yazayım..Ben sizin yerinizde olsam kendi ailemi susturur ve 1 günün lafını asla eşime yaptırmazdım.Kayınvalideniz aktif olarak kemoterapi almasa da aynı şey,şu an kanser hastası ve hastanede yatıyor.

Haaa ailenizi ikna edemiyor musunuz.. O zaman eşime derdim ki" Aşkım ailem illa 14 gün diyor,13 gün olmuş şimdi.Ama sen onları takma lütfen, gel beni al,direkt aşağı inerim ben sen yukarı çıkmazsın,çok özledim seni"vs. Bu bir örnek,farklı yollar da bulabilirdiniz ama bulmayıp direkt eşinize yansıtmışsınız.Küçücük çocuk gibi babam bunu diyor demişsiniz. Haksızsınız,bunu kabul edin ve eşinizin gönlünü almaya çalışın.

Ben yukarda açıkça yazdım ama bir daha yazayım..Ben sizin yerinizde olsam kendi ailemi susturur ve 1 günün lafını asla eşime yaptırmazdım.Kayınvalideniz aktif olarak kemoterapi almasa da aynı şey,şu an kanser hastası ve hastanede yatıyor.

Haaa ailenizi ikna edemiyor musunuz.. O zaman eşime derdim ki" Aşkım ailem illa 14 gün diyor,13 gün olmuş şimdi.Ama sen onları takma lütfen, gel beni al,direkt aşağı inerim ben sen yukarı çıkmazsın,çok özledim seni"vs. Bu bir örnek,farklı yollar da bulabilirdiniz ama bulmayıp direkt eşinize yansıtmışsınız.Küçücük çocuk gibi babam bunu diyor demişsiniz. Haksızsınız,bunu kabul edin ve eşinizin gönlünü almaya çalışın.
Kayinvalidem hastanede değil çıktı ama hala hasta evet.
Ben babam böyle diyor demedim bizimkiler hassas dedim.
Özeleştiri yapacak olursam pratik zekalı biri değilim olay olduğunda soğukkanlı olup bunu hemen idare edemem ve çabuk sinirlenirim olaylar da hemen buyur belki sizin dediginizi desem daha doğruydu ama bana o an kendi resimlerim doğru geldi.

Ben de kalmayı düşünmüyorum kimse huzursuz olmasın diye
En mantıklısı o bide eşin tarafından düşün insan bi saat hastaneye gitse yorulmuş dönüyor eve ki bu adam 10 gündür evde kalmış tek başına oruçmuş da ne yedi ne içti özlemiştir eşini çocuğunu gerekirse sizi almaya geldiği gün oruç tutmasın gönlüne gidin adamın yazık stres olmuştur oda haklı

En mantıklısı o bide eşin tarafından düşün insan bi saat hastaneye gitse yorulmuş dönüyor eve ki bu adam 10 gündür evde kalmış tek başına oruçmuş da ne yedi ne içti özlemiştir eşini çocuğunu gerekirse sizi almaya geldiği gün oruç tutmasın gönlüne gidin adamın yazık stres olmuştur oda haklı
O da haklı ben de tamamen haksız değilim arada kalmak çok kotu

Eşim salı geleceğim diyordu ben de 13 gün oldu dedim. Söylediklerinizi söyledim ona. Şimdi de gelmeyeceğim değersiz olduğum yere gelmem diyor. Ben de gelmezse boşanmayı kabul etmiş olacağını söylüyorum o da böyle yaparsan gelmeyeceğim diyor. Eşim aşırı inatçıdır aşkından olse inadından dönmez bilmiyorum şaşkınım
Evliliginiz bu kadar pamuk ipligine mi bagli? Bosanma kelimesi agizdan sadece birkez cikmali. Cikarsa da bu uygulamaya gecilmeli. Surekli herseyde bosanalim derseniz hayat o sureci yuzunuze carpiverir, bunu yapmayin. Hep bir omur deyin.
Konusarak sorunlarinizi cozemiyor musunuz? 13 uncu gunde gelsin cok istiyorsa ama annenle babani tehlikeye atmamak icin kapidan alsin madem. Inat da cok cocukca degil mi? Degersiz olmakla ne ilgisi var anlamadim. Kirmizi hali mi bekliyor ayagina? Cok cocukca geldi bana esinin yaptigi. Yersiz kapris yapmis.

Evliliginiz bu kadar pamuk ipligine mi bagli? Bosanma kelimesi agizdan sadece birkez cikmali. Cikarsa da bu uygulamaya gecilmeli. Surekli herseyde bosanalim derseniz hayat o sureci yuzunuze carpiverir, bunu yapmayin. Hep bir omur deyin.
Konusarak sorunlarinizi cozemiyor musunuz? 13 uncu gunde gelsin cok istiyorsa ama annenle babani tehlikeye atmamak icin kapidan alsin madem. Inat da cok cocukca degil mi? Degersiz olmakla ne ilgisi var anlamadim. Kirmizi hali mi bekliyor ayagina? Cok cocukca geldi bana esinin yaptigi. Yersiz kapris yapmis.
Sürekli boşanma kelimesi geçmiyor. Ama burda kullanım yersiz evet.
Kendisi bana verdiği değeri benim ona vermediğimi düşünüyor.
Ben saatleri sayarken sen bir günün lafını yaptın dedi

Sürekli boşanma kelimesi geçmiyor. Ama burda kullanım yersiz evet.
Kendisi bana verdiği değeri benim ona vermediğimi düşünüyor.
Ben saatleri sayarken sen bir günün lafını yaptın dedi
Cok yeni evlisiniz sanirim. Merak etme duzelir. Ama esin umarim su kaprislerini birakir. Bu kadsr ufak mesrlelerden iliskinizi yipratmayin.

Cok yeni evlisiniz sanirim. Merak etme duzelir. Ama esin umarim su kaprislerini birakir. Bu kadsr ufak mesrlelerden iliskinizi yipratmayin.
Yok ya 6 sene olacak
Aslında evlenirken çok saygılı bir ilişkimiz vardı noldiysa evlendikten sonra oldu cidden ailesinin sürekli çağırması
Eşimin iş bulamaması vs.
Psikolojimiz bozuldu onun daha çok

Back
X